cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pelene i naši "tržni centri"

clock-img

15.04.2012, 00:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i mene takve stvari nerviraju pravo
to što neko ima mizernu platu nije nikakav izgovor za krađu

nije al tako je to

kakva država takav i narod, odnekle se mora namiriti
sve je više stoga kriminala u gradu
nek ostane samo na maramicama i dobro je

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.04.2012, 00:27

clock-img

Amam

pencil-img

659

Joj ja ovo cesto susrecem,doduse ne s pelenama,ali ne tako davno kandit je imao akciju cokloda za kuhanje i rum plocica 2+1,mm vidio i veli da kupimo  tu za kuhanje,mi sutradan otisli oni sve razdvojili,a sto neko rece,ostali tragovi one trake user posted image .
Gratise vala nek'' ne skidaju,bas me briga za njihovu platu,kao i njih za moju,imaju oni i akcije gdje na lupam 100 kom necega dobijes +10 besplatno,nek s tim rade sta hoce.
Ne rekoh da se radi o "Bingu"

< Poruku je uredio Amam -- 15.4.2012 0:28:14 >

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

15.04.2012, 00:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa što u takvim situacijama ne tražite šefa i ne popričate s istim?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.04.2012, 00:38

clock-img

Amam

pencil-img

659

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ma ovi moji " nemaju" sefa user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

16.04.2012, 14:57

clock-img

bebix

pencil-img

-248

Meni se ovo sa maramicama desilo u konzumu u bbi, posto mm radi u blzini, jedan dan mi kaze vidio sam da u konzumu imaju pampers pelene sa gratis maramicama, posto smo tada koristili te pelene hajd rekoh kad budes imao vremena svrati i kupi ih, zove on mene kaze vjerovatno je nestalo, ja cu uzeti ipak jedan paket pelena, jer svakako ce nam trebati, donio on kuci, ja sutradan nesto pospremala i vidim onaj paket na njemu ona traka zalijepljena sto pise gratis, to su u stvari bile te pelene samo je neko skinuo maramice, a mm nije obracao paznju,pa kad su vec to uradili mogli su malo bolje i traku onda odlijepiti, osipam se na to i nema opravdanja niti bilo kakve veze visina place s timuser posted image

clock-img

16.04.2012, 16:21

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

10000000000% provjerena informacija,u Robotu šefovi i jesu ti koji kradu,skoro je jedan odletio s mjesta šefa zbog krađe....prijateljica mi radi u Robotu pa mi je pričala

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

Zadnji članci

article-img