Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i mene takve stvari nerviraju pravo to što neko ima mizernu platu nije nikakav izgovor za krađu
nije al tako je to
kakva država takav i narod, odnekle se mora namiriti sve je više stoga kriminala u gradu nek ostane samo na maramicama i dobro je
15.04.2012, 00:27
Amam
659
Joj ja ovo cesto susrecem,doduse ne s pelenama,ali ne tako davno kandit je imao akciju cokloda za kuhanje i rum plocica 2+1,mm vidio i veli da kupimo tu za kuhanje,mi sutradan otisli oni sve razdvojili,a sto neko rece,ostali tragovi one trake . Gratise vala nek'' ne skidaju,bas me briga za njihovu platu,kao i njih za moju,imaju oni i akcije gdje na lupam 100 kom necega dobijes +10 besplatno,nek s tim rade sta hoce. Ne rekoh da se radi o "Bingu"
< Poruku je uredio Amam -- 15.4.2012 0:28:14 >
15.04.2012, 00:32
veeseelaa
20552
pa što u takvim situacijama ne tražite šefa i ne popričate s istim?
15.04.2012, 00:38
Amam
659
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ma ovi moji " nemaju" sefa
16.04.2012, 14:57
bebix
-248
Meni se ovo sa maramicama desilo u konzumu u bbi, posto mm radi u blzini, jedan dan mi kaze vidio sam da u konzumu imaju pampers pelene sa gratis maramicama, posto smo tada koristili te pelene hajd rekoh kad budes imao vremena svrati i kupi ih, zove on mene kaze vjerovatno je nestalo, ja cu uzeti ipak jedan paket pelena, jer svakako ce nam trebati, donio on kuci, ja sutradan nesto pospremala i vidim onaj paket na njemu ona traka zalijepljena sto pise gratis, to su u stvari bile te pelene samo je neko skinuo maramice, a mm nije obracao paznju,pa kad su vec to uradili mogli su malo bolje i traku onda odlijepiti, osipam se na to i nema opravdanja niti bilo kakve veze visina place s tim
16.04.2012, 16:21
MAMA MA
645
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
10000000000% provjerena informacija,u Robotu šefovi i jesu ti koji kradu,skoro je jedan odletio s mjesta šefa zbog krađe....prijateljica mi radi u Robotu pa mi je pričala