IZVORNA PORUKA: Molko
Draga Vortex... bilo je svakavih momenata u medjuvremenu, ali evo ide ka boljem. Nekako se nadam da nije bio nikakav poseban razlog sto se to desilo, tipa bolest I slicno, nego prirodna selekcija... nisam jos briseve radila, jer moj gin kaze da treba neko vrijeme proc da se tijelo vrati u normalu navodno... I ja se nadam skoroj trudnoci, ne da zaboravim proslu, jer sam I prvu kao I narednu, isto zeljela... nadam se skorijem razgovoru s vama na drugoj temi :))
Sretno I sve najbolje :**
Samo polako, dan po dan i kada se okrenes iza sebe, vidis da je proslo nekoliko mjeseci, godina.... ne forsiraj sebe ni da budes sretna ni da tugujes, tijelo i dusa znaju svoje.
Sto se tice nalaza ja sam radila torch, trombofiliju, bris na ureaplazmu,mikoplazmu i klamidiju, ponovo papa test i kao sto je i bilo ocekivano to je sve bilo uredno. Kazu prirodna selekcija, mada to niko nikada ne moze garantovati ni potvrditi....
Mislim da je od ovih gore nalaza trombofilija najbitnija, pokusaj uraditi sto detaljniju analizu i ako i bude pozitivno, ne plasi se, more je trudnica koje koriste heparin i savrseno urednu trudnocu iznesu. Za briseve ti moze dr reci da sacekas, ali torch i trombofilija nema potrebe.
Samo polako i ne daj se, pisi kad god pozelis, tu smo i za dobre i lose dane