IZVORNA PORUKA: veeseelaa
čim neko postavi temu nadje se masa da iskritikuju postavljača iste a slabo se ko osvrne na izneseni problem....
manimo se njene profesije i sl
Kako reći svekrvi? ja bi rekla mužu a ako on ne bi regulirao "stvar" bila bi direktna, pa kud puklo da puklo
Bolje nego da ljudi sumnjaju ko u stvari od vas u kući kandiše....
zamisli kad neko dodje šta misli??? neko će reći ma sveki a neko Bgm će sumljati i na tebe Učiteljice....
to se mora riješiti, pod hitno!
Potpis ko kuća!!!
Pa tadasnji moj kolega je znao uskandisati cijelu jednu prostoriju....
I jednom prilikom, pridje meni stranka i onaku u povjerenju mi se unese i sapce....Idi u wc i operi se malo, uzmi deo......
Zadaje ona meni kako cu i sta cu...ma rekoh okani me se zeno nije do mene nego do kolege! davimo se cijeli dan.... I bas mi je bilo neprijatno
I zamislite koliko je mozda ljudi pomislilo da je do mene, a ne do mog kolege koji svojim boravkom u prostoriji, ma samo prolaskom kroz istu, ostavi neopisivi smrad
Ponekad je toliko bio intenzivan i odvratan, da je bacalo i na g..... Ma fuuuuuuj! I kad neko kaze ne treba reci, uvrijedice se, pa zamislite da vama neko kaze da smrdite....
Probaj draga ucitelj preko muza, pa nek kaze! a ako ne, onda ti reci! Mada sam ja skeptik po pitanju toga! Sretno u svakom slucaju!