cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje

clock-img

01.04.2011, 14:33

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image

Nije model bio kooperativan..user posted image user posted image user posted image  Ali valjda se vidi, sa strane su dva cvjetica

Uz ovu kapicu trenutno pletem suknjicu....user posted image

user posted image  

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

01.04.2011, 14:34

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Nego...konac dadada imas na pijaci Otoka..kod "teta Jasne"...otvorena pijaca.user posted image   Najbolje otidji i sama izaberi kombinaciju koju zelis.

clock-img

01.04.2011, 14:43

clock-img

Anoniman

Hvala dzenanauser posted image user posted image

hvala teta Skvouser posted image user posted image user posted image user posted image ...Jopet BRAVOuser posted image user posted image user posted image a Umcetu velikiuser posted image

a lady...sta te vuce bonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam skontala

clock-img

01.04.2011, 23:32

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Skvo predivne su kapice,a model je za 10user posted image ,nego pletes li i za raju da narucimo jednu kapicuuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

01.04.2011, 23:37

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

A new mamauser posted image .....ovo je samo za nasu dusu...ali bilo bi mi zadovoljstvo nasoj drugarici ajnici jednu kapicu isplesti....samo mi pp-om javi koja vam boja za iducu zimu odgovara...user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:41

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

A new mamauser posted image .....ovo je samo za nasu dusu...ali bilo bi mi zadovoljstvo nasoj drugarici ajnici jednu kapicu isplesti....samo mi pp-om javi koja vam boja za iducu zimu odgovara...user posted image user posted image user posted image

E dusica moja,hvala ti user posted image user posted image ,ma mi smo ti u ljubicastvenom tonu uvijekuser posted image user posted image user posted image user posted image nego moram ja na instukcije kod tebe za pletenjeuser posted image ,bas mi se svidjaju kapiceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:45

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Okej...user posted image

Nego....mogli bi kakvu radionicu organizovati....user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma jednostavno je..ali zaista...user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:46

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Okej...user posted image

Nego....mogli bi kakvu radionicu organizovati....user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma jednostavno je..ali zaista...user posted image

E sad ozbiljno jesi li sad ustelila pletenje ili si od ranije znala,ja  sam nesto kao mala fol plela,ali sam zaboravilauser posted image

clock-img

01.04.2011, 23:49

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Od ranije sam znala....ali nisam iskreno odavno plela...nekako nikada..vremena..user posted image ..zaboravila sam da je to takva zaraza.user posted image .I evo opet pocela....trenutno pletem umi suknjicu uz ovu kapicu....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:51

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nista moracu ja mamu uganjati da me malo obuciuser posted image ,ovo bi mi mogao biti bas hobiuser posted image
nego Skvo zamisli nas u nekoj radionici,ono cvike na ocima i pletemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hahahahh..tesko mi ide.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 1.4.2011 23:54:34 >

clock-img

01.04.2011, 23:58

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Od ranije sam znala....ali nisam iskreno odavno plela...nekako nikada..vremena..user posted image ..zaboravila sam da je to takva zaraza.user posted image .I evo opet pocela....trenutno pletem umi suknjicu uz ovu kapicu....user posted image user posted image user posted image

Jel pletes ili heklas? Meni heklanje nekako brze ide user posted image I da te pitam kakve su cijene pamucnog konca na pijaci kod te tete? Ja sam neki kupovala u gradu, ali je poprilicno skup.
btw i ja sam u fazi "suknjica uz kapicu" ali ja heklam user posted image

clock-img

02.04.2011, 00:00

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Hahahahh..tesko mi ide.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2011, 00:05

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Pletem....vunica je od 3km do 4 km, 100 gr...

konac cu ti provjeriti..trebam ici po jos ljubicasteuser posted image ...svakako fali mi...A kada ovo zavrsim, imam jednu kapicu za newmamu.user posted image ...pa cu onda nesto plesti sa pamucnim koncem...hajde provjerim ti....jer treba i meni..ja ne heklam, nego, pletem sa koncem...user posted image

clock-img

02.04.2011, 00:08

clock-img

Medić*

pencil-img

29

evo kako bi to moglo biti nekad u 70 tim user posted image  super baka user posted image

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

02.04.2011, 00:20

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja sam mislila da samo ja u ovom vaktu uzivam u pletenju kad ono ima nas jos user posted image i ja vam pletem 

clock-img

02.04.2011, 00:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: dadada

Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta  tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati bojuuser posted image bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zoveuser posted image al da je ovako mali

user posted image

i mi imamo ovakvuuser posted image 9km koštala

clock-img

02.04.2011, 00:48

clock-img

canim

pencil-img

4126

Od moje princeze cipelice i rukavice user posted image
user posted image

clock-img

02.04.2011, 10:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image

preslatkouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja se divim vama koji to znate...voljela bih da i ja znamuser posted image user posted image ...samo sam totalno smotana za ovakve stvari...jedino sto ja znam isplesti je sal...a i on ispadne pun gresakauser posted image user posted image ...a to me plaho nervira, jer volim perfekcijuuser posted image zato radje kupujemuser posted image user posted image ...to sam nazalost naslijedila od moje mameuser posted image ...mislim, smotanost za ovakve stvariuser posted image user posted image ...jer moja tetka plete, sije...boli glava...i to ovako ko skvo...za cas...poslije poslauser posted image user posted image ...nikad necu zaboraviti jeans jaknu koju je sasila mom rodjaku...ma hebo kupovnuuser posted image user posted image ...nikakve razlike...majkemi...i jos je s starih leviski odsila njihov znak i prihevterila ga...ej...nema sanse da provalis da je kucna radinostuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2011, 10:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: dadada

Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta  tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati bojuuser posted image bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zoveuser posted image al da je ovako mali

user posted image

i mi imamo ovakvuuser posted image 9km koštala

a gdje ste je nabavili?

clock-img

02.04.2011, 22:49

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Ovako bih ja nesto sebi samo da znam plesti ili heklati, evo prijedloga i mustre za mame koje znaju user posted image

user posted image

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

03.04.2011, 00:01

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Joj medic ovo mi je super, ali ja nikako nisam mogla skontati one seme za cvjetice. Nisam bas neki pletac, pa zato. Ako neka od mama odgonetne molim da mi javi, bas mi se svidja user posted image

clock-img

03.04.2011, 09:39

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Dadada moja mama je rekla da zna da napravi takvu kapicu. Ako ces neku za ljetni period da kupis konac, a ako hoces za zimski period vunicu. Cijena je 13 KM. Naravno ako neces kupiti ovo kao sto ti je milenium rekla.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

03.04.2011, 10:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Dadada moja mama je rekla da zna da napravi takvu kapicu. Ako ces neku za ljetni period da kupis konac, a ako hoces za zimski period vunicu. Cijena je 13 KM. Naravno ako neces kupiti ovo kao sto ti je milenium rekla.

Zdogovoreno...ja kupim bojice pa cemo se dogovoriti oko preuzimanja...jos samo pitaj mamu, molim te, koliko otprilike konca treba...znaci konac...ljetna kapica...za zimu imam drugu ideju...imace posla ako budem zadovoljnauser posted image user posted image

clock-img

03.04.2011, 13:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image

Super canim,,,user posted image user posted image user posted image user posted image Okaci nam jos radova..super si izvela ove cvjetice.

Zadnji članci

article-img