cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje

clock-img

13.12.2009, 08:52

clock-img

Private

pencil-img

521

Srculence mogu ti reci da mi je ovo super za poklon,sad razmisljam da kupim ovo svekrvi kada budemo dolazili u Bosnu.

clock-img

13.12.2009, 09:57

clock-img

Srculence

pencil-img

848

A odakle si ti Private?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

13.12.2009, 10:02

clock-img

Private

pencil-img

521

Rodena Sarajka,sada zivim u Sloveniji.

clock-img

13.12.2009, 10:27

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Aha super.
Već sam mislila da si iz USA pa da te maltretiram da mi ovo tamo kupiš i pošalješ(a ja tebi novac naravno)...heheheheheh...

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

13.12.2009, 10:31

clock-img

Private

pencil-img

521

Pogledat cu ovdje u jednoj prodavnici,pa ti javim ako nadem i kolika je cijena.Jeli znas koliko ovo otprilike kosta?

clock-img

13.12.2009, 10:43

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Preko online prodaje ih ima od 10 do 50 $ .

clock-img

13.12.2009, 10:46

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Možeš mi javiti i na pp ako nađeš,pa da se dogovorimo kako bi mi to prebacila i gdje bi ja tebi novac uplatila....Hvala ti puuuno!!!

clock-img

07.03.2010, 13:02

clock-img

DMicic

pencil-img

2

ima li neko da mi da semu ili opis za jednu kapu beretku da mi opise kako treba poceti i dalje

clock-img

07.03.2010, 13:44

clock-img

DMicic

pencil-img

2

ima li ko semi za heklanje malog stolnjaka

clock-img

23.03.2011, 18:35

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo malo pletenja by skvo

kapica

user posted image

sal user posted image user posted image user posted image za princezu....

user posted image  

Naravno model je Umce.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

23.03.2011, 18:55

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama...sal je fazon, pravi...al je model ipak najljepsi

p.s...prije dva dana je pocelo proljeceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo...eto...da znas...posto vidim da te krenulo sa salovima i kapamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 18:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

bravo mama skvo user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.03.2011, 20:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama...sal je fazon, pravi...al je model ipak najljepsi

p.s...prije dva dana je pocelo proljeceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo...eto...da znas...posto vidim da te krenulo sa salovima i kapamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ovo je kolekcija jesen/zima 2011/2012....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za proljece/ljeto su nam od konca pletiva...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2011, 20:49

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Izvini, Skvo, ali ljepota modela je zasjenila sve krpice :)
Čestitke na "kreaciji", iznenadjena sam nadasveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a, sad, glavno pitanje: Moze li se šta naručiti?user posted image ..ljubim te...stvarno je ovo prelijepo i, što je najvažnije, originalno :)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

24.03.2011, 21:02

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Rekoh ti.....

user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 13:01

clock-img

Anoniman

Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta  tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati bojuuser posted image bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zoveuser posted image al da je ovako mali

user posted image

clock-img

01.04.2011, 13:03

clock-img

DM

pencil-img

2408

Dadada daj mi link stranice na kojoj si ovo našla, ima li išta opusano u vezi ove kapica-da i ja tražim ko će mi isplesti( a možda i ja oprobam)user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.04.2011, 13:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doublemum

Dadada daj mi link stranice na kojoj si ovo našla, ima li išta opusano u vezi ove kapica-da i ja tražim ko će mi isplesti( a možda i ja oprobam)user posted image

ma jok...ja ukucala hats for boys i onda mi slike izbaci...najcesce nista...evo na ovoj...pri samom dnu

http://www.aliexpress.com/fm-store/401725/210302423-386483277/lemonkid-hats-kids-hat-capes-beanies-boys-cap-headgear-baby-hat-children-s-hat-sunbonnet-barret.html

clock-img

01.04.2011, 13:11

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Kapica je med.
Sad vidoh pletenje by Skvo, svaka čast a melena je med.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

01.04.2011, 13:13

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Wow kako ima lijepih kapica na ovoj stranici dadada....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

01.04.2011, 13:14

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

vid zena hoce da heklaju user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

01.04.2011, 13:17

clock-img

Anoniman

Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta  tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati bojuuser posted image bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zoveuser posted image al da je ovako mali

user posted image

na zachatavajte kad meni nesto trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 13:20

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ja zanm da heklam al vjeruj...bolje je ici u ribe user posted image ...vise se isplati user posted image  

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

01.04.2011, 13:45

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

user posted image

Mislim da bi znala. Pokazat cu joj sutra sliku i onda cemo znati sve, zna li, ako zna koji konca, cijena i sve to.
Javim ti sutra navece.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

01.04.2011, 13:48

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

I mene interesuje ovako nesto ali za curicu....
Javni ovdje user posted image user posted image
Dadada, mene nesto ka tebi vuce user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img