IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ja isto tako ne znam je li ovo moje dijete svaki put kad se prehladi zasluzi antibiotike ili ih doktori daju na dobar dan. Moja cura za nepunih 11 mjeseci ih je pila 5-6puta, a kao sto kazete kad je ko vidi rekao bi puca od zdravlja.
e to je nešto što ja smatram stavrno uažsnim u našem zdravstvu...
ja bih najviše voljela da nam urade nalaz pa da vide jel virus ili bakterije jeli potreban antibiotik...međutim to bi sigurno bilo i dugotrajno i puno koštalo zdravstvo ali bilo bi učinkovito sigurna sam.
ja nsima sigurna da mi dijete uvijek treba antibiotik....
Starija mi je prije 2 mjeseca dobila temperaturu i povratila 2 puta...
kako je bio vikend a išli smo u noć kažem suprugu strah me visoke ture da je u hitnu odvede...fino mu kažem ako daju ospen reci daj drugi...al kontam upla grla kod nje uradt će joj brzi nalaz...
on dolazi i nosi Open bez nalaza....
ja ga gledam i kontam to mi je narednih 25 dana najmanje bormbe da ona šta pojede jer ospen njij ubije apetiti i za satkišima a kamoli za slanim....
sjedem ostavim aontibiotik i skidam joj turu prirodnim ljekovima...ujutro dijete zdravo
sutradan zdrava...
prekosutra zdrava...sve prošlo....
Bacila sam pun antibiotik...nisma ga ni otvorila....
a eto da sam požurila mogla sam ga fino u dijete strpati