IZVORNA PORUKA: Hannica
Ananasko i ja imam lijepo iskustvo,ali eto ima zenica i sa losim iskustvom.
I ja i Mia hvalimo doktore kod kojih smo vodile trudnocu,a sta kada vodis trudnocu kod nekog dr.a kad dodjes na porod dezurni bude npr. Zijo? A on trazi,otvoreno kaze ne moze bez mustuluka.
Opet kazem,ja sam zaista zadovoljna tretmanom,nemam se na sta pozaliti,osim na sestre (sve vjestica do vjtestice) i hB pa mi nije trebala nikakva pomoc od njih.
Da,ali ti isla privatno kod tog doktora ?Jel' tako ?A on radi u bolnici i privatno ?!Kao i svi oni,Ja recimo nisam isla privatno (izuzev kad je K. zelio da vidi bebu),isla sam u polikliniku.A znam mnogooo zena koje su super prosle bez da su dale fening,znam koje su imale bolove i lezale u predradjaoni jer nisu nikom nista dale.
Kad sam ja lezala Zijo je zenicama govorio "nek' ti dodje muz"
ja kazem ,ako meni kaze da mi dodje muz otici cu ja da razgovaram s njim i lijepo mu objasniti da znam i ja da pricam ko i mm.
Uglavnom ti kod kojih vodis trudnocu ,ako nisu u bolnici,nazovu kolegu u smjeni i kazu da si ti njegov pacijent pa oni tako jedni drugima "izlaze u susret".Mislim gore sam lezala i nagledala se i naslusala se svega.
Nek je sa srecom trudnicama ! Bit ce to sve ok ,samo opusteno !
Ne traze oni "otvoreno" ,ali...
Jooj ja cu ko Suljo kad mu se "opet" islo u Ameriku,opet mi se poradja