cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...

clock-img

29.08.2010, 17:05

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

29.08.2010, 17:32

clock-img

Anoniman

ja bih ovdje moga ispisati 4 str...valjda je do meneuser posted image user posted image

user posted image gora sam od njega user posted image user posted image user posted image ...a novine kad otvorim....piiiiiiiiiii...

clock-img

29.08.2010, 17:33

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

bjez ba...ja jedva pronadjoh "jednu kozu"...niko mene ne nervira...bit ce da vise ja njih nerviramuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

29.08.2010, 17:35

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ima jedna osoba koja me trenutno straaaaasno nervira a to je mmuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

29.08.2010, 17:35

clock-img

Anoniman

ja ne mogu da iskuliram...meni sve zivac dize...jedino sto sam naucila je da disem...pa onda sama sebi ponavljam....udahni...izdahni...ko plavusauser posted image

clock-img

29.08.2010, 17:47

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mene niko ne izbacuje iz ravnoteze

clock-img

29.08.2010, 17:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne može me iznervirati neko do kog mi nije stalo.... mislim ono pravo, e sad može mi ići na nerve lik ispred meni koji sporo vozi i sl al inače jok
Imam određen broj ljudi (jako mali user posted image ) koje volim i ostale i ne primjećujem niti im dam prostora u mom životu da me mogu nervirati
E sad će neko reći pa šta se nerviraš po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image , jok vjerujte, možda post tako "zvuči" al uvijek pristupam sa zezanjem i totalno sam opuštena
a i kad kažem da me neko nervira to je više izrečeno kao neka fraza, u biti značenje istog je da se baš ne bi družila s tom osobom, zadržavala, suradjivala i sl
Mislim ne kužim kako neko nekog može nervirati bez da ga poznajete ono pravouser posted image a i ako vam tada ne paše jednostavno se ne družite s osobama koje vas nerviraju, pa ja
Mislim da je bezveze da vas nervira neko jer je crn, plav, ima velke dude, il se smije preglasno i sl
Jako je ružno na takav način ocijenjivati ljude i loše o njima misliti, golemo je to

< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.8.2010 17:55:57 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne može me iznervirati neko do kog mi nije stalo.... mislim ono pravo, e sad može mi ići na nerve lik ispred meni koji sporo vozi i sl al inače jok
Imam određen broj ljudi (jako mali user posted image ) koje volim i ostale i ne primjećujem niti im dam prostora u mom životu da me mogu nervirati
E sad će neko reći pa šta se nerviraš po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image , jok vjerujte, možda post tako "zvuči" al uvijek pristupam sa zezanjem i totalno sam opuštena
a i kad kažem da me neko nervira to je više izrečeno kao neka fraza, u biti značenje istog je da se baš ne bi družila s tom osobom, zadržavala, suradjivala i sl
Mislim ne kužim kako neko nekog može nervirati bez da ga poznajete ono pravouser posted image a i ako vam tada ne paše jednostavno se ne družite s osobama koje vas nerviraju, pa ja
Mislim da je bezveze da vas nervira neko jer je crn, plav, ima velke dude, il se smije preglasno i sl
Jako je ružno na takav način ocijenjivati ljude i loše o njima misliti, golemo je to

user posted image user posted image user posted image  pregolemo, mislim stvarno nema smisla, boze sacuvaj, nedaj boze nikome i tako dalje....
Kuliras li ili nisi mogla a da ne komentarises??user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 18:03

clock-img

Anoniman

ja ne mogu iskulirati nemar, idiotizam, seljakluk, budale, kriminalce,narkomane,lopove, itd.
a ima ih na svakom koraku...ja ne mogu zmireci hodati ulicom

clock-img

29.08.2010, 18:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dadada

ja ne mogu iskulirati nemar, idiotizam, seljakluk, budale, kriminalce,narkomane,lopove, itd.

jos bih dodala korumpirane politicare-kriminalce i lose i bezobrazne vozace

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

29.08.2010, 18:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image user posted image user posted image  pregolemo, mislim stvarno nema smisla, boze sacuvaj, nedaj boze nikome i tako dalje....
Kuliras li ili nisi mogla a da ne komentarises??user posted image user posted image

ne kontam user posted image user posted image user posted image user posted image   kako te neko može nervirati bez da ti je nešto nažao uradio?
zar nije šega reći nervira me npr Severina?????? a što živa bilaaaa???????? i još žene zapnu pa ja kad je vidim muka mi, pa ja bi joj kosu počupala hahahhah to je meni bolesno
ok  ne leži mi al da me nervira u takvom obimu da skačem ko luda nidje veze

< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.8.2010 18:09:02 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:09

clock-img

Anoniman

ne kontam user posted image user posted image user posted image user posted image   kako te neko može nervirati bez da ti je nešto nažao uradio?

user posted image user posted image  Bravo Vesela vidim kontas mozda sam trebala napisati i razlog...
Znatizelja je ubila macku....

clock-img

29.08.2010, 18:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

njih sam svrstala pod kriminalce...mozda sam trebala dodati sa menadzerskim fakultetomuser posted image
a vozace sam zaboravila...a pogotovo one koji parkiraju svoje makine gdje stignuuser posted image

clock-img

29.08.2010, 18:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

jel sad ja tebe nerviram? nadam se da ne

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

njih sam svrstala pod kriminalce...mozda sam trebala dodati sa menadzerskim fakultetomuser posted image
a vozace sam zaboravila...a pogotovo one koji parkiraju svoje makine gdje stignuuser posted image

zaustavljaju se na srd ceste da popricaju sa jaranom kockaste glave ili ne upale zmigavac, zatim ne stanu na pjesackom prelazu kad idem s kolicima a zeleno i meni i njima, odvrnu narodnjake da se ori kroz grad itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

29.08.2010, 18:15

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hahahah tiki, ti se baš nerviraš, ja sam ovu temu shvatila drugačije

Ima jedna osoba koja me baš nervira...  ono kontam imal neko kog očima ne mogu vidjeti

< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.8.2010 18:16:26 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:16

clock-img

Anoniman

Jok evo placem od smijeha...user posted image user posted image Golemo brate golemo, pregolemouser posted image user posted image user posted image
Znatizelja je ubila mackuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 18:21

clock-img

Anoniman

http://www.youtube.com/watch?v=E0Ptovz_wV4

Dadada citam tvoje komentare i pade mi ova pjesmica na pamet!!!

clock-img

29.08.2010, 18:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Jok evo placem od smijeha...user posted image user posted image Golemo brate golemo, pregolemouser posted image user posted image user posted image

prednje napisano kao šala, pa stoga nastavimo u tom stilu
Mačku je možda ubila znatiželja al mačka ima devet životauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:29

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: reallove

ima jedna osoba koja me trenutno straaaaasno nervira a to je mmuser posted image

pa zar je i to moguce :)))) ih jedno 5 minuta vise ne ;))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

29.08.2010, 18:30

clock-img

Anoniman

prednje napisano kao šala, pa stoga nastavimo u tom stilu
Mačku je možda ubila znatiželja al mačka ima devet životauser posted image

Sve je salauser posted image user posted image  , nemoj zamjeriti

clock-img

29.08.2010, 18:32

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Ima jedna osoba koja me baš nervira...  ono kontam imal neko kog očima ne mogu vidjeti

eh stvarno kod mene postoji nem aih puno ali ej samo jedna , ne uvijek ali cesto
:))))))) ovo ostalo mozda trenutno i ono onako ali tako opasno kao sto ti to anvede samo jedna osoba .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

29.08.2010, 18:44

clock-img

Anoniman

http://www.youtube.com/watch?v=E0Ptovz_wV4

Dadada citam tvoje komentare i pade mi ova pjesmica na pamet!!!

pa bas takouser posted image

clock-img

29.08.2010, 18:48

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Mirkica

eh stvarno kod mene postoji nem aih puno ali ej samo jedna , ne uvijek ali cesto
:))))))) ovo ostalo mozda trenutno i ono onako ali tako opasno kao sto ti to anvede samo jedna osoba .

ma bježi tamo, što bi te neko nervirao u tom obimu?
Marina pa naravno da se šalimo objeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:54

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ma bježi tamo, što bi te neko nervirao u tom obimu?
Marina pa naravno da se šalimo objeuser posted image

hahahahha vesela pitala bi te da imas s njom posla hahahahhahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img