Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nervira me danas muz od prijateljice, unajmila bih nekoga da ga dobro isprebija!
ma sastavite se vas vise :))) pa udri
jado jadni, necemo da prljamo ruke od njega
08.04.2011, 23:42
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: malena sharena
E ja bas ovako k'o rambo, mene niko ne nervira. Pogotovo ne neke komsinice koje zive ovako ili onako, mislim, dokle god ne utice na moj zivot ne znam zasto bi me nerviralo. Osim toga, nemam vremena da primjecujem takve stvari.
Ma ni mene a pogotovo ne neke komsinice. Al imam dobru konu, mlada, zgodna, frizerka, Ruskinja, sama, odmah preko puta mene stanuje. A skontala sam kad smo se doselili da se ona i mm poznaju. Al' sam ja fina prema njoj, osmjeh od uha do uha odvalim kad je vidim.
09.04.2011, 00:59
malena sharena
1196
Cuj Galicije - Mlada, zgodna, sama...Al sam ja fina prema njoj . Nemam problem ni sa zgodnim komsinicama, a imamo ih nekolicinu bas takvih u zgradi. Pogotovo je nas haustor "lijep". Posto sam druzeljubiva po prirodi, a sticajem okolnosti sam i domacica, redovno se druzim sa svojim konama. A i MM nam se ponekad pridruzi .