IZVORNA PORUKA: n1kky
zalosno je to sto im moras ti platiti da rade svoj posao iole dobro...i zale se male im plate...istina male su plate onima koji srcem rade ali malo je takvih...
vecna njih mjeseco na mito dobije jos bar 5 svojih plata...
kad je meni bilo receno da cu mozda morati na carski pitala sam dr.Dekovica koliko kosta kaze on "slusj, nema konkretna cijena to je koliko das dr koji ce te raditi, minimalno je 500km..."
javna tajna...i kazu u novinama prije 2-3 dana nema korucpije na GAK-u i dizdarevicka kaze ne primam ja mito...
citajuci sve postove, moram napisati i moje iskustvo, jos par dana do termina
,
trudnocu mi vodio dr Dekovic, za njega imam samo rijeci hvale......odlazi na godisnji...... ja nastavljam vodjenje trudnoce u njegovom timu kod dr Nikulina koji je
JEDNO PREDIVNO STVORENJE-COVJEK I DOKTOR. 18.01 dobijem cudne bolove i odlazim na GAK pregleda me dr Goran (sin od Jadranke) samo lose vijesti, posteljica moze jos dan dva (prezrela), protok grozan.....ma ovo ce vama sutra ili prekosutra zavrsiti...bile su njegove rijeci...s tim da naglasim da dr Goran me prima kao super jer imam "stelu"....
zovem dr Nikulina sva izbezumljena, kaze 20 na komisiju pa onda kod mene.......na komisiji dr Dizdarevic kaze:
OVO CE GORAN ZAVRSITI.....
KUPI GEL U TOJ APOTECI........
placuci opet kontaktiram Nikulina i kaze da se ne brinem, stize on odmah........kao ne kupuj nista dodji bez gela pogledat ce me .....evo i dan danas nisam se porodila dr Nikulin kaze da je CTG super, posteljica moze jos, protok ok......hvala dragom Bogu i dr Nikulinu pa nisam morala s gelom i ranije se poradjati...
toliko od mene o Dizdarevicki