Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovo sam morala da vam pokažem,pogledajte samo kako je jedna moja prijteljica sredila stan,ja kad sam vidjela kad nisam u nesvjest pala ovo joj je dnevni boravak
a ovo trpezarija
Vauuuuuuuuuu
ovo je super,ali prvo što mi je palo na pemet je "ima li ta tvoja prijateljica malu djecu"
Ja već zamišljam ove moje indijance kako jašu po ovom namještaju,zamišljam sebe kako trčim za njima između ovog namještaja sa krpom u ruci,vidi Harisa kako visi na ovim zavjesama ili sjedi na ovoj komodi
Mi planiramo u ovoj godini takođe zamijeniti namještaj u dnevnoj sobi,ja sam luda za ovom kombinacijom,ali bojim se da ću odlučim li se za jednu ovakvu kombinaciju, postati pravi rob namještaju
Joj Melli,ti si meni kraljica Neki dan sam cackala po ovoj temi i bas sam se i ja isto pitala,ima li ova zena djece,bas kao i ti
03.02.2010, 22:55
MELLI
942
kad koga šta boli,boli ga
još kod tebe dva dečkića,mogu da zamislim njih tek u ovom prekrasnom ambijentu
03.02.2010, 22:57
neki
3476
IZVORNA PORUKA: MELLI
kad koga šta boli,boli ga
još kod tebe dva dečkića,mogu da zamislim njih tek u ovom prekrasnom ambijentu
Jedan skace po kaucima,a drugi sve sa stola pobacao,fleke po tepihu itd itd ABd tek kad i Said malo "odskoci",pa onda mijenjam namjestaj
04.02.2010, 15:45
ivana st
1361
Kupujem kauč na razvlačenje, pa me zanima koja je solucija kvalitetnija. Da li da uzmen "klik klak" kauč ili klasičan dvosjed koji ispod sjedišta ima dio koji se izvuče?
04.02.2010, 16:40
ivana st
1361
Ovo je kauč klik klak kauč koji je mene oduševio, jednostavan je i ima presvlaku koja se skida.
07.02.2010, 00:25
acudesa
7725
Postovi prebačeni sa teme "Komode"
Imam dilemu,ovih dana odlučili smo kupiti komodu,mini regal,ili kako već,ali ne mogu da odlučim šta zapravo želim.Otprilike,nešto minimalističko,bez previše detalja.Nešto što ne zauzima previše prostora,a ipak je funkcionalno,nešto u što se mogu ugurati nepotrebne stvari i nešto što je, ipak, lijepo za vidjeti...
Dajte kakav prijedlog,slikice su vrlo poželjne,pa makar i link za neku dobru stranicu. Kakve su komode u vašem domu,ako nije previše privatno pitanje? Vjerovatno ću moju praviti kod čike koji nam je radio kuhunju,ali mi treba ideja. Žene pomagajte!
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ako si na FB, pogledaj kako sam ja napravila u dnevnom boravku...
jesil kupila ili si pravila? Komoda/stolic je haos bas je super stvar... lijepo,korisno i prakticno 3u1 . Gdje si uzimala,bas mi se svida i mozeli se poruciti i u drugim bojama?
Amrino,da nešto za TV,i stajala bi u dnevnoj sobi. Skvo,ne da sam na facebooku,nego si me dodala kao prijatelja .Komoda nije loša,djeluje funkcionalno,jesi li je kupila gotovu ili si pravila?Moja mora biti puno svijetlije boje,jer mi je soba sama po sebi tamna i slabo osunčana.
Razmišljala sam o nekoj kombinaciji između ove dvije
Prvoj nešto fali,a druga mi je nekako previše nakinđurena. Valjda sam sada bila određenija
IZVORNA PORUKA: tea lana RR
moj savjet je da odes na stranicu formaideale imaju super program komoda za 10a za BIH uvozi Udobnost
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ja sam moju komodu nacrtala i ciko mi je napravio...mislim da je najfunkcionalnije naruciti tako da ti neko napravi...jer ti najbolje znas koje ti funkcije komode trebaju.
IZVORNA PORUKA: juni
IZVORNA PORUKA: juni
Ladice su ogromne, pa sam ti iz tog razloga dodala i ovu sliku da mozes vidjeti.
Ovo jeste za TV al meni stoji u trpezariji i u njoj drzim set za rucavanje koji ne koristim bas cesto a na mjestu za TV ,stavila sam lampu i misrisne svijece
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Pogledajte na ovoj stranici...http://www.jela.rs//mada nije prikazano sve) Ima ga u Udobnosti predstavljenog kako "kiki program" Mi smo uzeli 3 komode, a za TV smo uzeli nisku 50cm, koja je duga 150cm. bez nijansa.Ta za tv je 198Km, a ove druge dvije su po 92KM i 147KM.
07.02.2010, 10:30
anidla
3683
ja sam skoro sav namjestaj kupila kod jedne tete u zenici sto uvozi namjestaj iz neckermann-a!
prezadovoljna sam kvalitetom i cijenama kod tete
sad cu par linkova staviti sta ja imam, inace volim rattan
07.02.2010, 10:31
Mya_81 RR
5531
Anidla, gdje si kupila to u Zenici. I meni je ratan super
07.01. prohodali :)
07.02.2010, 11:09
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: bucko
Anidla, možeš li molim te na PP poslati više info o teti u Zenici? Hvala PUNO!
mogu naravno...kazem ja teti da napravi svoju net stranicu, a ona kaze ma neka, imam ja i ovako posla...reko pa zeno pola Sarajeva bi ti dolazilo!
07.02.2010, 11:13
bucko
51
Hvala, srce si! Ja preko ovih nekih u Sa naručila IKEU, tri mjeseca čekam - ništa..GRRR.Nadam se da je teta expeditivnija!
07.02.2010, 11:15
anidla
3683
e ovako odmah da ti kazem da tu nema opcije narucivanja...sve na licu mjesta vidis pa sta ti se svidi kupis...ja bih sve kupila samo vise nemam mjesta u stanu
07.02.2010, 11:15
Mya_81 RR
5531
Anidla, krevet je fantastičan
07.02.2010, 11:19
bucko
51
A imal u Ze sve, ili moram do Nemile?
anidla
3683
uh a kako je udoban sluzi svrsi
škorpija
6649
Lijep je krevet od ratana, samo, anidla hoće li izdržati , čula sam da je bilo nekih tekstonskih poremećaja onomad na igmanu
07.02.2010, 11:22
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: bucko
A imal u Ze sve, ili moram do Nemile?
pa iskreno, ja sam najmanje isla u taj salon u Zenici, jer svaki vikend smo skoro isli na vikendicu koja je blizu Nemile, pa ja navratim tu....ali velik je i taj u Zenici....sretno!
07.02.2010, 11:23
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: škorpija
Lijep je krevet od ratana, samo, anidla hoće li izdržati , čula sam da je bilo nekih tekstonskih poremećaja onomad na igmanu
joj nje, ona ne bi bila ona da me ne (nasmije)
dobar je ratan, NE SKRIPI mozes kako hoces a oni na Igmanu su ja mislim morali dotezati krevete
07.02.2010, 11:24
škorpija
6649
, neka , neka, treba vježbati za bracu ili seku
07.02.2010, 11:41
MELLI
942
anidla ,ovo je super,mogu li i ja dobiti jedan mali PP
Meni to i nije tako puno daleko,baš bih voljela pogledati,a svakako uskoro moramo u kupovinu nekih komada namještaja
07.02.2010, 11:43
anidla
3683
moderatori, smijem li napisat samo naziv salona? slomise me PP
salim se, evo posaljem ti PP