cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kupovina namjestaja

clock-img

14.03.2014, 10:00

clock-img

mamana

pencil-img

531

Imate li neku preporuku za neku firmu koja radi američke plakare (prioritet je kvalitet).

clock-img

14.03.2014, 10:10

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: mamana

Imate li neku preporuku za neku firmu koja radi američke plakare (prioritet je kvalitet).

A gdje tacno?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

14.03.2014, 10:17

clock-img

mamana

pencil-img

531

U Sarajevu

clock-img

14.03.2014, 10:21

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

svaka ce ti uraditi kvalitetnu u zavisnosti od cijene. Radim u FIS-u i imaju plakari po narudžbi,ali sav materijal ti biras - jeftiniji,skuplji,...

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

14.03.2014, 10:21

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sogal plakari u Kolodvorskoj extra lik user posted image i kvalitet

clock-img

14.03.2014, 10:24

clock-img

mamana

pencil-img

531

Sogal plakari u Kolodvorskoj extra lik i kvalitet

Imaš li neki kontakt i  znaš li možda kako se kreču cijene

< Poruku je uredio mamana -- 14.3.2014 10:25:54 >

clock-img

14.03.2014, 10:29

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene

Sorry zovu se Komandor( ja pobrkala sa njima) evo citam narudjbenicu
033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv..
Sretno draga

clock-img

14.03.2014, 10:30

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: vila_7

svaka ce ti uraditi kvalitetnu u zavisnosti od cijene. Radim u FIS-u i imaju plakari po narudžbi,ali sav materijal ti biras - jeftiniji,skuplji,...

Ma nece svako,neko od kvalitetnog materijala napravi namjestaj sa puno gresaka.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

14.03.2014, 10:32

clock-img

mamana

pencil-img

531

033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv..
Sretno draga

Hvala, možeš li mi reči koje su dimenzije

clock-img

14.03.2014, 10:35

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sretno draga

Hvala, možeš li mi reči koje su dimenzije

oko 2,5 metra je dizina..visina isto.. ali je pola staklo koje je valjda skuplje...odes fino kazes zelje i cestitke on ubaci u komp i da ti sliku tvog plakara

clock-img

14.03.2014, 11:08

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja imam ambijentin bračni krevet to je nešto vrhunsko, za svaku pohvalu, soba iz domavije plačena oko 3 tisuće je pola na smeću, a iovo stalo akobogda nadam se da će brzo u vječita lovišta, kada akobogda inšala budemo opremali nanovo stan samo ću iz FIS-a sve da uzmem stvarno sam prezadovoljna

clock-img

14.03.2014, 11:20

clock-img

mamana

pencil-img

531

Ma to nije uopšte puno s obzirom na dimenzije. Kod mene dužina 1,45x2,20. Danas poslije posla ću svratiti.

clock-img

14.03.2014, 11:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ma to nije uopšte puno s obzirom na dimenzije. Kod mene dužina 1,45x2,20. Danas poslije posla ću svratiti.

u svakom slucaju su jeftiniji od sogal plakara..raspitaj se jos

clock-img

14.03.2014, 11:41

clock-img

mamana

pencil-img

531

Ma Sogal je bezobrazno skup.

clock-img

14.03.2014, 11:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: salmy

Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene

Sretno draga

I nama su oni radili. Bili su najpovoljniji, ekstra susretljivi, profesionalni, imaju garanciju 12 godina.

Moj ti je savjet da ides od salona do salona i trazis njihovu ponudu za svoj plakar. Vidjeces razlike u cijeni. Nas je jedan te isti plakar, od istog materijala, rasporeda i diemnzija od salona do salona kostao u razlici i do 900KM.
Idi u Domaviju, Primus B., Lineu, Komandor(sad se zovu BMB ili MBM, tako nesto, u Sentadi su), Fis, Begex, Reik i sl.

clock-img

14.03.2014, 12:05

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

14.03.2014, 12:07

clock-img

mamana

pencil-img

531

Ma neda mi se hodati po tin salonima zato i tražim ovdje preporuku. Begex je takođe poskup mi smo prije par godina kod njih radili kuhinju i poslije sam vidjela da sam mogla proči i jeftinije na drugom mjestu. Ako kažeš da daju garanciju 12 godina onda je to kvalitet nema šta, samo još da vidim cijenu.
U svakom slučaju hvala za info.

clock-img

14.03.2014, 12:21

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Da li je neko pravio plocasti namjestaj u "Studio 8"? Nalaze se u ulici Dz. Bijedica. U stometarki.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

clock-img

14.03.2014, 12:28

clock-img

mamana

pencil-img

531

Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti

Hvala za savjet, obratit ću pažnju na sve ukazano.

clock-img

16.08.2014, 10:57

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Trebaju mi 2 kauca ili nesto slicno,na izvlacenje,udobna prije svega za djeciju sobu.Imamo na sprat ali sad cu to maknuti i kauce ubaciti....preporuke molim?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

16.08.2014, 11:55

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: muaaa

Trebaju mi 2 kauca ili nesto slicno,na izvlacenje,udobna prije svega za djeciju sobu.Imamo na sprat ali sad cu to maknuti i kauce ubaciti....preporuke molim?

pogledaj ovdje

http://sinkro.com/webshop/txt.php?id_kat=2&naslov=Sofa%20beds

Hello, it's me...

clock-img

16.08.2014, 12:26

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: muaaa

pogledaj ovdje

http://sinkro.com/webshop/txt.php?id_kat=2&naslov=Sofa%20beds

hvala Emice...

Kakvi su ovi klik/klak...jel ima neko?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

16.08.2014, 12:36

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

imala sam ja , dodduše iz udobnosti, bio je katastrofa, neudoban i raspad sistema, kvalitet velika O.Eh sad možda je sinkro bolji mada čisto sumnjanjam bar što se tiče ovog klika

clock-img

16.08.2014, 13:22

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ovako nesto mi se svidja...jel ima kod nas?

http://images.kika.com/db/kikaV5/phpthumb/cache/c/c7/c7c/cache_srcc7cf87eb026618c2a70d5bb5819105d5_parf6e0b439561e51be8484c300f2bebf02_dat1363595415.jpeg

< Poruku je uredio muaaa -- 16.8.2014 13:24:32 >

clock-img

16.08.2014, 13:24

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

ne moze da otvori link nije dobar

Hello, it's me...

Zadnji članci

article-img