Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i ja uz njihove posteljine kupim onaj čaršpav na navlačenje na Ciglanama kod jedne žene domaća proizvodnja, pamuk, znaš kako su kvalitetni, 8 km za ovu dimenziju od ove posteljine
14.10.2013, 23:36
aazra
2141
Hvala Alma, i meni je nekako laknulo kad smo odustali od Domavije, jer imala sam neki predosjecaj i ti si me jos dodatno uvjerila da ih zaobiđemo
Što se posteljine tice, danas sam i ja vidjela da su u Jysku na akciji "disney" posteljine 35 KM, ali tek za dva dana, medjutim isli u igraonicu pa svratili u Bagatelu i tu kupimo posteljinu - nisu autici, vec neki kao krugovi, elipse na tamno - plavoj podlozi, svidjeli mi se pravo ti "svemirski" motivi pa nisam puno razmisljala.
Ionako imamo deku "cars", lani smo postavili i ukrasnu tapetu sa slikom auta, tako da nam svima godi malo promjene pa i Bilal se zagledao u ove apstraktne motive, njemu je ionako svo vrijeme bilo svejedno, samo ga zanima novi krevet
Ipak kupili smo u Jysku tanki jorgan, tj. štep - deku zaista imaju raznovrstan izbor i po cijeni i po kvaliteti, mi smo kupili jedan od 20KM, nasla sam jedan da nije puno "napuhan"
18.10.2013, 20:50
Hannica
2920
Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki . Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?
18.10.2013, 20:52
canim
4126
Jeste bili u belloni ? Oni imaju fin namjestaj, imas i cardin ali bellona je bolji. Pogledaj na njihovoj stranici modele.
...Ima i alfemo i njihovu stranicu mozes pogledati.
< Poruku je uredio canim -- 18.10.2013 20:57:31 >
18.10.2013, 21:03
Hannica
2920
Bellona ima i u Ze,to smo gledali. Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?
18.10.2013, 21:07
canim
4126
Malagic ne znam, jeste isli u Kaleu? Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.
< Poruku je uredio canim -- 18.10.2013 21:11:37 >
18.10.2013, 21:11
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Hannica
Bellona ima i u Ze,to smo gledali. Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?
to traje mjesecima...i uvjek se pitam gdje je sad?
18.10.2013, 21:12
Hannica
2920
Nismo,ima kalea u Vitezu,vjerovatno je mm vec prekrizio. Kad ti nista ne treba u koji god salon udjes sve lijepo,a kad trazis da kupis nigdje nista.
18.10.2013, 21:13
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: canim
Malagic ne znam, jeste isli u Kaleu? Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.
E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.
18.10.2013, 21:41
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: canim
E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.
Hannice meni su one sofe iz Ikee extra, sto svojom jednostavnoscu i linijom, sto tim "prekrivacima" koji se skidaju najnormalnije i peru.. Tako da cemo mi cekati sa kupovinom dok nam se Ikea ili nesto slicno ne priblizi
18.10.2013, 21:53
canim
4126
Tvornica koja proizvodi urban namjestaj je sila navlake upravo za ikeu zato i imaju taj stil navlaka, kad sam zadnji put bila u ikei vidjeli smo i neke drvene stolice koje su proizvedene u BiH.
18.10.2013, 21:57
aidana
833
Bice Ikea sljedece godine u Zagrebu, taman kad ja budem aBd selila u novi stan
18.10.2013, 22:05
niki83
2113
Ma znam za Zg, ali nije ni to bas blizu za dovesti sofe Pitam se da li ce nekad sinuti ideja da dodju i u BiH Canim nisam znala za taj Urban namjestaj ..
18.10.2013, 22:08
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: niki83
Ma znam za Zg, ali nije ni to bas blizu za dovesti sofe Pitam se da li ce nekad sinuti ideja da dodju i u BiH Canim nisam znala za taj Urban namjestaj ..
idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis
Ja sam u Bohi radila ugaonu,po svojoj zelji.lijepo nacrtali k kazem hocu ovako,ovako i ovako.izabrala platno i ljudi mi napravili.bas sam zadovoljna.inace,ugao mi se jastucima s kojih se navlake skidaju i perive su u masini.
18.10.2013, 22:46
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
IZVORNA PORUKA: niki83
idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis
To su mi komsije,preko puta. Mogla bih nadgledati radov
18.10.2013, 22:49
ananas_ze
317
i ja sam zadovoljna njihovim radom, a cijene su bas povoljne
Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom.. Mi smo svoju ugaonu isto sa jastucima radili prije 5 god. u Fantasiju, i nisu losi stvarno, urade isto tako sve kako zelis, ali meni je lepeza onih materijala i boja totalno out, presareno..itd. Jedva da mozes naci platno koje je u jednoj boji..tako da su kod mene cvijetni jastuci Nekad je neka forumasica postavila sliku svog dnevnog boravka ovdje, i na njoj su extra dvije sofe, sad cu probati da nadjem na compu. Evo je, bas su mi simpa ove.
Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom..
nama je uradjeno na vrijeme sa materijalom koji smo mi izabrali, a i kavalitetom smo hB za sad zadovoljni...
Ja vec drugi put radim kod njih,prva garnitura je jos uvijek u odlicnom stanju,ja sam sad htjela malo promjene i sarenila .uradjeno u roku i onako kako sam ja htjela.oni reklamcije uvazavaju tako da znajuci sebe sigurno bi se zalila.
19.10.2013, 00:00
niki83
2113
Nemojte me vas dvije sad ovdje razapeti ali stvarno je kod nas tako bilo.
19.10.2013, 00:34
Pikapolonica
221
Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki . Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?
AP Interijeri na Dobrinji. Mi smo kompletan stan kod njih opremili. Ispostovali su sve nase zelje, rok isporuke bio sasvim uredan. S tim da nisu bas jeftini, ali i ovdje vazi ona "kol'ko para, tol'ko muzike..."
19.10.2013, 11:29
Hannica
2920
Kakve su cijene, odprilike? Ne ocekujme da cu za 1000 KM kupiti namjestaj iz snova, ali ne planiram ni 10000 dati za garnituru.
19.10.2013, 11:32
Hannica
2920
Niki lijepe su mi ove sofe sa slike, i mi trazimo nesto u tom fazonu. A sto se Bohe ticemne bih komentarisala, nikad nisam vidjela nista od njihovog namjestaja. Ili bar mislim da nisam.