cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kupovina namjestaja

clock-img

14.10.2013, 15:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Azra vidi ovo

http://www.jysk.ba/4/58/657/1229870/a/catalog

i ja uz njihove posteljine kupim onaj čaršpav na navlačenje na Ciglanama kod jedne žene domaća proizvodnja, pamuk, znaš kako su kvalitetni, 8 km za ovu dimenziju od ove posteljine

clock-img

14.10.2013, 23:36

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Hvala Alma, i meni je nekako laknulo kad smo odustali od Domavije, jer imala sam neki predosjecaj i ti si me jos dodatno uvjerila da ih zaobiđemo user posted image

Što se posteljine tice, danas sam i ja vidjela da su u Jysku na akciji "disney" posteljine 35 KM, ali tek za dva dana, medjutim isli u igraonicu pa svratili u Bagatelu i tu kupimo posteljinu - nisu autici, vec neki kao krugovi, elipse na tamno - plavoj podlozi, svidjeli mi se pravo ti "svemirski" motivi pa nisam puno razmisljala.

Ionako imamo deku "cars", lani smo postavili i ukrasnu tapetu sa slikom auta, tako da nam svima godi malo promjene pa i Bilal se zagledao u ove apstraktne motive, njemu je ionako svo vrijeme bilo svejedno, samo ga zanima novi krevet user posted image

Ipak kupili smo u Jysku tanki jorgan, tj. štep - deku zaista imaju raznovrstan izbor i po cijeni i po kvaliteti, mi smo kupili jedan od 20KM, nasla sam jedan da nije puno "napuhan" user posted image

clock-img

18.10.2013, 20:50

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki user posted image . Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

18.10.2013, 20:52

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jeste bili u belloni ? Oni imaju fin namjestaj, imas i cardin ali bellona je bolji. Pogledaj na njihovoj stranici modele.

...Ima i alfemo i njihovu stranicu mozes pogledati.

< Poruku je uredio canim -- 18.10.2013 20:57:31 >

clock-img

18.10.2013, 21:03

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Bellona ima i u Ze,to smo gledali.
Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

18.10.2013, 21:07

clock-img

canim

pencil-img

4126

Malagic ne znam, jeste isli u Kaleu?
Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.

< Poruku je uredio canim -- 18.10.2013 21:11:37 >

clock-img

18.10.2013, 21:11

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bellona ima i u Ze,to smo gledali.
Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?

to traje mjesecima...i uvjek se pitam gdje je sad?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.10.2013, 21:12

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Nismo,ima kalea u Vitezu,vjerovatno je mm vec prekrizio.user posted image
Kad ti nista ne treba u koji god salon udjes sve lijepo,a kad trazis da kupis nigdje nista.user posted image

clock-img

18.10.2013, 21:13

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: canim

Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.

E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.user posted image

clock-img

18.10.2013, 21:41

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: canim

E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.user posted image

Hannice meni su one sofe iz Ikee extra, sto svojom jednostavnoscu i linijom, sto tim "prekrivacima" koji se skidaju najnormalnije i peru.. Tako da cemo mi cekati sa kupovinom dok nam se Ikea ili nesto slicno ne priblizi user posted image

N&N

clock-img

18.10.2013, 21:53

clock-img

canim

pencil-img

4126

Tvornica koja proizvodi urban namjestaj je sila navlake upravo za ikeu zato i imaju taj stil navlaka, kad sam zadnji put bila u ikei vidjeli smo i neke drvene stolice koje su proizvedene u BiH.

clock-img

18.10.2013, 21:57

clock-img

aidana

pencil-img

833

Bice Ikea sljedece godine u Zagrebu, taman kad ja budem aBd selila u novi stanuser posted image

clock-img

18.10.2013, 22:05

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Ma znam za Zg, ali nije ni to bas blizu za dovesti sofe user posted image
Pitam se da li ce nekad sinuti ideja da dodju i u BiH user posted image
Canim nisam znala za taj Urban namjestaj ..

N&N

clock-img

18.10.2013, 22:08

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: niki83

idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

18.10.2013, 22:41

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis user posted image

Ja sam u Bohi radila ugaonu,po svojoj zelji.lijepo nacrtali k kazem hocu ovako,ovako i ovako.izabrala platno i ljudi mi napravili.bas sam zadovoljna.inace,ugao mi se jastucima s kojih se navlake skidaju i perive su u masini.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

18.10.2013, 22:46

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

To su mi komsije,preko puta. Mogla bih nadgledati radov

clock-img

18.10.2013, 22:49

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

i ja sam zadovoljna njihovim radom, a cijene su bas povoljne user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

18.10.2013, 23:04

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom..
Mi smo svoju ugaonu isto sa jastucima radili prije 5 god. u Fantasiju, i nisu losi stvarno, urade isto tako sve kako zelis, ali meni je lepeza onih materijala i boja totalno out, presareno..itd. Jedva da mozes naci platno koje je u jednoj boji..tako da su kod mene cvijetni jastuci user posted image user posted image
Nekad je neka forumasica postavila sliku svog dnevnog boravka ovdje, i na njoj su extra dvije sofe, sad cu probati da nadjem na compu.
Evo je, bas su mi simpa ove.
user posted image

N&N

clock-img

18.10.2013, 23:28

clock-img

niki83

pencil-img

2113

ili ovo:
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S19886009/7

N&N

clock-img

18.10.2013, 23:30

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom..

nama je uradjeno na vrijeme sa materijalom koji smo mi izabrali, a i kavalitetom smo hB za sad zadovoljni...

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

18.10.2013, 23:51

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Ja vec drugi put radim kod njih,prva garnitura je jos uvijek u odlicnom stanju,ja sam sad htjela malo promjene i sarenila user posted image .uradjeno u roku i onako kako sam ja htjela.oni reklamcije uvazavaju tako da znajuci sebe sigurno bi se zalila.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

19.10.2013, 00:00

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Nemojte me vas dvije sad ovdje razapeti user posted image user posted image ali stvarno je kod nas tako bilo.

N&N

clock-img

19.10.2013, 00:34

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki user posted image . Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?

AP Interijeri na Dobrinji.
Mi smo kompletan stan kod njih opremili.
Ispostovali su sve nase zelje, rok isporuke bio sasvim uredan.
S tim da nisu bas jeftini, ali i ovdje vazi ona "kol'ko para, tol'ko muzike..."

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

19.10.2013, 11:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Kakve su cijene, odprilike? Ne ocekujme da cu za 1000 KM kupiti namjestaj iz snova, ali ne planiram ni 10000 dati za garnituru.user posted image

clock-img

19.10.2013, 11:32

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Niki lijepe su mi ove sofe sa slike, i mi trazimo nesto u tom fazonu. A sto se Bohe ticemne bih komentarisala, nikad nisam vidjela nista od njihovog namjestaja. Ili bar mislim da nisam.user posted image

Zadnji članci

article-img