IZVORNA PORUKA: mama_alma
sobu spavaću sam platila 2,800 2005. kupila madrac dormeo preko 800 km, nakon dva mjeseca doremo na smeće, soba na reklamaciju, reklamacija ije uvažena, špere na krevetu bilepune vlage, helem,probali svašta nešto, u međuvremenu jel ne mogu na daskama spavati kupuj novi doremo, i nakraju kupimo novi krevet u AMbienti FIS, koji je odličan, a dijelovi te sobe i danas mi idu opasno na živce, vrata na komodama onim noćnim su sva poodpadala, ma haos, jednom riječju nisam zadovoljna nikako
eh sad...treba znati što se kupuje...
moji kreveti nemu pune špere ispod...iz razloga što tada madrac ne diše...i nema veze sa vlagom u daskama to...
moja zaova je kupila 2005 krevet dvrni dio s atim daskama u nobilu...i madrac u nobili...
oboje je zamjenila za tri godine...
madrac nije disao...pune špere su smao imale po jednu rupu na sebi...na mjesti te ruše pocrnio je madraca i vlaga je uištila rekoa bi...ali on nije mogao disati na tim šperama...
moja spavaća soba je iz dalasa...
al kod mene dole nisu komletno zatvorene špere...nego latofik daske...
znači tanke daske između svake je prostor širine kao i sama daščica :) madrac je nobil i od 2006 do dana danšnjeg ni krevet ni madrac nemaju pormjene...
a iz domavije su mi dječiji kreveti...isti princpip daščica...nobil madraci i evo do 2009 su u super stanju...
čak smatram da sma dječije krevete od punoga drveta platila vrlo jefrino 198 Km je bio na nekom sniženju jedan...
svaki drugi...mnogo skuplčji tipa cileka...ne bi preživio dječije igranje sigurna sma...špera je špera
Ono što hoću reći da ne smatram da je neko loš kao salon namještaja ako logikom nisma kupila namještaj.....
ja sma bacila stolić jer sma otišla i kupila sto obljepljen furnirom...
furnir popucao, pao...
platila ga pofino..
al to je bio stolić za ukras aja na njemu pila kafu danima