cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vjenčanice

clock-img

23.03.2010, 22:02

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

IZVORNA PORUKA: Hanady

dobro ba acudesa...đesu te tvoje slike...slomih se čekajući...navukla nas pa stala user posted image user posted image user posted image

jest, jest....ja i zaboravila na pogacu u rerni user posted image gledam u ovo cudo ko ludauser posted image

clock-img

23.03.2010, 22:03

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: myb@by

[img]http://yfrog.com/cb26426129515983185816162j[img]
nadam se da sam uspjela jer sam po pitanju postavljanja slika pravi top :-)

preslatka si!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.03.2010, 22:03

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Jeste to je ta radnja..mamina drugarica iz skole teta Tanauser posted image
Moja je identicna samo ima te spustene rukave...nisam ni ja uzimala krinolinu samo bolero jer je bilo hladno, i mali veo ...nazad vezanje...prekasna je,

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

23.03.2010, 22:07

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ma meni su sve zene divne na dan vjencanja,doduse neke se malo zanesu pa pokupe svu pratecu opremu iz salona vjencanica al ko voli nek izvoliuser posted image ja bi sebi samo malo frizuru promjenilauser posted image user posted image dobro puno bi je promjenila jer nije ni slicna onoj koju sam htjelauser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

23.03.2010, 22:11

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ovo mi je najsmjesnija slika sa vjencanjauser posted image :

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.03.2010, 22:12

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super slika

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

23.03.2010, 22:17

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image

super je slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas mi se svidja...ti i tm ste bas izgleda blesavi user posted image ono pozitivno onako, opusteni,,,ja volim takve ljude, bez nekih ustogljenih faca....tako smo ja i mm....svi se ukeketili tokom svadbe, ocekuje se ono standardno rezanje torte, pa darivanje....svi ocekuju da on nahrani kao mene tortom, ja njega...al onaj moj zgomba prvo sebi zalogaj, mene ko sisa user posted image user posted image user posted image vratila sam mu naravno komadom torte po licu.....ali da postavljam slike bice mi previse za veceras user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 22:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noaa

ma meni su sve zene divne na dan vjencanja,doduse neke se malo zanesu pa pokupe svu pratecu opremu iz salona vjencanica al ko voli nek izvoliuser posted image ja bi sebi samo malo frizuru promjenilauser posted image user posted image dobro puno bi je promjenila jer nije ni slicna onoj koju sam htjelauser posted image user posted image user posted image

sad ćeš nam još reći da bi bila i bolja od ovoga user posted image hajd dobra si i ovako ispala user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:20

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Evo i moje, ovdje je i bolero preko
user posted image

Evo bez bolera, ali sa poljupcem i ukrasom...user posted image (malo sam se igrala bojicama)

user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

23.03.2010, 22:22

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

dobro ba acudesa...đesu te tvoje slike...slomih se čekajući...navukla nas pa stala user posted image user posted image user posted image

evo ihhh...dok sam nešta vamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

23.03.2010, 22:23

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

ehhhh docekah ja slicice ACUDESAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super su! Bas si lijepa i haljina je lijepa naravno!

clock-img

23.03.2010, 22:25

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image

fantastična slika...
Eh, dok ja uploaduser posted image user posted image user posted image user posted image tam ga, vam ga....vas nigdje...
A, noa ti si mrak...ko pepeljugauser posted image ...
hajd priznaj ko te štelio da te naslikauser posted image

clock-img

23.03.2010, 22:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Evo i moje, ovdje je i bolero preko
user posted image

Evo bez bolera, ali sa poljupcem i ukrasom...user posted image (malo sam se igrala bojicama)

user posted image

slatko...joj ti si ženo zaljubljena još uvijek kao na početkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teacher  ova slika ti je mrak...mi imamo jednu na stolu u kafani raja nas stavila prije odlaska na bračno...al me sram da je pokazujem mislite će raja ja teška lujka ( mislim teža nego su skontali do sada)user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:31

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Postavljaj, kad tičerke nije bilo stid što će tebe bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 22:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Postavljaj, kad tičerke nije bilo stid što će tebe bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bježi bona da mi muža koja pozna pa da kad ga sretne kaže...jao kako ste slatki na stolu za vjenčanje...bilo bi mi bum bum tras user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:33

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: fatimica09

ehhhh docekah ja slicice ACUDESAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super su! Bas si lijepa i haljina je lijepa naravno!

hvala mila moja....nego iskruživala komšije sa slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se zadržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Acudesa mila imala sam odlicnog fotografa inace moj dobar prijatelj iz strankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti si ljepsa na ovoj slici gdje nesto ruzno radisuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

bježi bona da mi muža koja pozna pa da kad ga sretne kaže...jao kako ste slatki na stolu za vjenčanje...bilo bi mi bum bum tras user posted image user posted image user posted image user posted image

daj, hanady, pa ti si jača 2Xuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 22:35

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ena23 i noa, predivno izgledate!
Ja skontah da nemam nijednu sliku s vjenčanja u komp. pa "slikah"user posted image  sliku!
Nadam se da vidite kako izgleda. To je najjednostavnija koju sam pronašla
i kupljena je prije 6 godina na Baščaršiji, ali ne u salonu vjenčanica! Nema nikakvih žica i ukrasa(osim na prsima) i što je za mene vječitu mršavicu bilo važno, ima one trake na leđima da se može stegnutiuser posted image
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

23.03.2010, 22:35

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: noaa

Acudesa mila imala sam odlicnog fotografa inace moj dobar prijatelj iz strankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti si ljepsa na ovoj slici gdje nesto ruzno radisuser posted image user posted image user posted image user posted image

e, to je stvar na koju treba misliti....ja ima par od profesionalnog ali su prekrupne....(ne bih hvala)..nego ja se moram mučiti kružeći tigrove i lavoveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 22:36

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

daj, hanady, pa ti si jača 2Xuser posted image user posted image user posted image user posted image

gdje sam bona jača, on ćelav, sporski tip, ne pije ne puši u teškoj kondiciji ide u teretanu...joj kad ga opišem i sama se prepadenm...sad će sve mislit neki teški glavonja...a on malo mače ( od togra mače naravno)user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

tajra...super...e baš volim jednostavne a elegantne ženice user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:38

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Haloooo, kad kažem da smo jače-ima da smo jače, ok??user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 22:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Haloooo, kad kažem da smo jače-ima da smo jače, ok??user posted image user posted image user posted image user posted image

e sad si me ohrabrila...ide najuđa slika...tu sam ja već bez vjenčanice a ona jadan ostao bez odjela user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:53

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Na sam spomen vjencanja ja odma pocnem plakatiuser posted image Nemam pojma zasto ali to mi se uvijek desava.
Cure sve ste mi prekrasne user posted image user posted image a kako i me bi bile kad je to nas dan -D
Sad gledam i vidim da ja ni jedne slike sa vjencanja nemam u racunaru tako da cu morati slikatiuser posted image

Zadnji članci

article-img