Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
14.03.2011, 14:15
jekun
1
Ćaos!
Ja sam novi član, ;)!
Da li bi mi neko mogao pomoći po pitanju salona vjenčanica u Sarajevu? Gdje imaju dobri saloni, mislim sa vjenčanicama San Patrick, La Sposa, a da su pri tome i povoljni, ;)?
I, a li ste upućeni koliko se kreću cijene?
Pozdrav svima!
15.03.2011, 22:52
scarlett
1517
Hej draga, meni se čini da te vjenčanice La Sposa imaju u salonu vjenčanica u zgradi Nahle na Otoci (ako je i to Otoka) tamo iza starog Dallas salona namještaja, gdje je sada Konzum kod pijace
15.03.2011, 22:55
scarlett
1517
evo adresa Džemala Bijedića 122, salon je u prizemlju ove zgrade, ne znam kako se zove, ali vidi se s ulice, sretno
22.03.2011, 22:50
Tani
2
Imas La Sposa vjencanice na Palama, ja se isto udajem u junu i u potrazi sam. Nasla sam tamo divnu vjencanicu ali je nazalost 800 KM iznajmljivanje, nova je kolekcija i prvo nosenje tako da sam odustala. Vjerovatno cu siti pa ako ima neko da zna dobru snajdericu (a ne preskupu) da preporuci. Evo ti link na njihovu fb stranicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000931201789 i web http://www.vjencanicesposa.com. Ja sam sve istrazila i uglavnom sam sad u procesu rezervisanja. Da li neko zna dobrog fotografa, inovativnog? Ja sam nasla njih par na netu a cijene su od 500 i 1800 KM, ali ako neko zna nekog jeftinijeg a dobrog nek javi! Hvala zene :)! BTW nova sam na chetu, ali sam sve iscitala o ovoj temi pa se osjecam domace :)!
ima lijepih odijela al kad pomislim na taj poseban dan vjencanja prvo sto me asocira je raskosna bijela vjencanica.. tako sam ja razmisljala a ti odaberi ono u cemu ces se najbolje i najljepse osjecati,sretno
< Poruku je uredio marijanna -- 25.3.2011 13:10:17 >
31.03.2011, 09:57
zjakaaa
5
Gdje naci vjencanice za malo krupnije, il malo vise :P... Odnosno gdje imaju vjencanice sa vecim brojevima ?? Znam da je to bas malo nako teze naci, neko je spominjao na forumu da ima u Vitezu veliki izbor vjencanica, pa me samo zanima da li zna ima li tamo vjencanica sa vecim brojevim ?
18.01.2012, 13:51
Mimozica
23
Pozdrav svima! Zanimaju me saloni vjencanica u Zenici, kako im se krecu cijene, nazivi i adrese ako neko zna. Inace nisam iz Zenice ali cula sam da se tamo mogu naci super haljine po pristupacnim cijenama. Pa sad ako ima neka zeničanka to bi bilo super. Ja cu imati malo, intimno vjencanje pa samim tim trazim i jednostavnu haljinu : dugu koja lijepo pada bez ikakvih tilova i sl. ili kratku širu, jer kratko usko mi ne stoji
Eto bila bih vam jako zahvalna ako mi možete pomoći
20.01.2012, 15:51
Mimozica
23
Anyone????
20.01.2012, 16:36
SdZ
2784
Evo ja se javljam samo da podignem temu jer ima ovdje Zenicanki koje ce ti sigurno pomoci. Henna, Nedi, Palachinken.....
20.01.2012, 21:53
marsupilami
110
jao nema ništa ljepše i uzbzdljivije na svijetu nego tražiti vjenčanicu, ja sam toliko bila uzbuđena na probama da sam znala i mantati, evo moje vjenčanice, ja bila zagovorila jednu, pa promijenila mišljenje, pa opet promjenila mišljenje, ali nisam se pokajala nimalo
1.vjenčanica
2. vjenčanica
3. vjenčanica koja je bila moj zadnji i najslađi izbor
23.01.2012, 11:45
Mimozica
23
Hvala, Selmy.
Marsulipani, sve tri haljine su prekrasne, posebno ova druga
Može mi neko pojasniti kako se slike postavljaju da vidite kakvu trazim, mozda je neko vidio negdje takvu?
jao nema ništa ljepše i uzbzdljivije na svijetu nego tražiti vjenčanicu, ja sam toliko bila uzbuđena na probama da sam znala i mantati, evo moje vjenčanice, ja bila zagovorila jednu, pa promijenila mišljenje, pa opet promjenila mišljenje, ali nisam se pokajala nimalo
1.vjenčanica
2. vjenčanica
3. vjenčanica koja je bila moj zadnji i najslađi izbor
WOW!
10.03.2013, 23:42
zadd1
36
lma li jos aktivnih na ovu temu ehh ovako,doslo vrijeme da i ja trazim vjencanicu a ne znam odakle da pocnem Prvo sto me zanima sta odgovara nama,koje smo visoke 168cm i da li se nesto ovako moze naci kod nas a da je cijena iznajmljivanja do 300km