Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo mog umjetnika...cijela kuca mi je oblijepljena "ukrasima"... da naglasim, izlozba je samostalna (djelo od recikliranog materijala-papirici od cokoladica na zidu )
-ovdje pise: Mama, volim te
jaooooooo, preslatko :) jedva cekam ove momente...
07.09.2010, 14:44
iv@ncica
2115
07.09.2010, 15:19
Anoniman
Nase pozivnice za rodjendan.Mama je izrezla srce, a F. je pisala i zalijepila
Farah je nacrtala sebe, seku i mamu
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.9.2010 15:21:31 >
07.09.2010, 15:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Evo mog umjetnika...cijela kuca mi je oblijepljena "ukrasima"... da naglasim, izlozba je samostalna (djelo od recikliranog materijala-papirici od cokoladica na zidu )
-ovdje pise: Mama, volim te
Preslatko, Acudesa Od zaove mala ima ovu fazu, mi jos nismo u njoj. Sve im je obljepljeno dokle S. moze dohvatiti
07.09.2010, 17:40
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Nase pozivnice za rodjendan.Mama je izrezla srce, a F. je pisala i zalijepila
Farah je nacrtala sebe, seku i mamu
sto dobro crta ..i prste imaju... A, sta mislis kad meni ko od ozbiljnije familije dodje..pa vidi slike.hahahahhaah..briga me...
04.10.2010, 14:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ma svaka cas_t Koko
I naravno bistro
oooo,ulovilo se i ribe bravooooooooo bit ce rucka bit njammmmm
06.10.2010, 12:16
Anoniman
Kreativnost mm
11.10.2010, 03:57
Galicia
2433
Sve pohvale tvom mm. Bas elegantno i lijepo.
11.10.2010, 10:54
Anoniman
Kreativnost mm
woooow pogotovo kako je rijesio ove stepenice
jel ti muz arhitekta?
< Poruku je uredio dadada -- 11.10.2010 10:55:11 >
11.10.2010, 15:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Kreativnost mm
woooow pogotovo kako je rijesio ove stepenice
jel ti muz arhitekta?
Hvala Dady, nije, ali je dobio diplomu u istoj zgradi rekoh da a malo pohvalim...U toku je jos nesto lijepo, pa kad zavrsi slikam.
04.11.2010, 09:47
malena1978
67
da vam i ja predstavim čime se bavim u svoje slobodno vrijeme...
prije izvjesnog vremena otkrila sam tehniku na internetu koja se zove decoupage ili salvetna tehnika i počela se pomalo igrati s tim. sad već imam priličan broj zadovoljnih kupaca, a ja odmaram uz rezuckanje i slične stvari :)
rado bih pokazala sliku, al neće da mi prikaže ovdje...
možete pogledati na profilu galerijica unikata na facebooku...
< Poruku je uredio malena1978 -- 4.11.2010 10:02:19 >
sorry, dok sam se mučila da postavim slike istovremeno sam skidala pasword, tako da se sad može otvoriti...
04.11.2010, 15:05
malena1978
67
IZVORNA PORUKA: Galicia
Divno. A kako se ovo radi? Bas me zanima.
radi se sa paprinim salvetama, izabrani motiv se prenosi na željeni predmet, a onda se dodatno ukrašava bojama, različitim lakovima i slično. malo mi je teško objasniti tehniku u par riječi, al to je jako stara tehnika. potiče iz 16. stoljeća vjerovatno iz francuske. korištena je za ukrašavanje kuća kad je postalo preskupo i predugo da se oslikava.
04.11.2010, 15:05
Hanady RR
18727
meni je ovo prelijepo. gledah na youtube malo pa sve shavtih samo mi nije jasno čime mašu...jeli ono neko posebno ljepilo.
04.11.2010, 15:07
malena1978
67
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
meni je ovo prelijepo. gledah na youtube malo pa sve shavtih samo mi nije jasno čime mašu...jeli ono neko posebno ljepilo.
jeste, koristi se posebno ljepilo za decoupage... može se nabaviti u hobby prodavnicama. ma skroz je zabavno i daje velike mogućnosti izražavanja kreativnosti, a i recikliranja stvari, što mene posebno oduševljava
04.11.2010, 15:26
iv@ncica
2115
joj super je sve..i ja i moja djecica na poslu radimo svasta unikatno.-.rekla s am kad zavrsimo i poslikamo pred izlozbu prije bozica, zakacicu na temu gdje sam obecala forumasicama... brosevi..ogrlice..razni odljevi..slike od stakla....bonsaici...seoca iod kamena isl...
< Poruku je uredio iv@ncica -- 4.11.2010 15:27:34 >
08.11.2010, 09:34
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: malena1978
jeste, koristi se posebno ljepilo za decoupage... može se nabaviti u hobby prodavnicama.
Davno sam se odusevila ovom tehnikom, ali u Sarajevu ljepilo nisam uspjela pronaci... ili ja ne znam ili u Sa nema takvih prodavnica...
Ne znam iz kojeg si grada ti, ali mozes li mi reci gdje da kupim...
08.11.2010, 11:13
Anoniman
tajra...imas u obiu...zove ti se art potch... ljepilo, salvete, kutijice i kistove...sve na jednom mjestu
08.11.2010, 23:26
iv@ncica
2115
i brate je skupo...a izbor za mene preslab
09.11.2010, 09:01
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
tajra...imas u obiu...zove ti se art potch... ljepilo, salvete, kutijice i kistove...sve na jednom mjestu
Hvala, pogledat cu. Nekad sam trazila tamo... iskreno, podavno...
Voljela bih pronaci samo ljepilo...ostale džidže imam...
Slazem se da je poskupo, ali mozes ukrasti neku ideju, pa materijal za realizaciju kupiti na drugom mjestu...
09.11.2010, 10:58
Anoniman
pa dobro ivancice obi ipak nije spec radnja za umj. ...normalno i da je skuplja, a i da izbor nije nesto....a ako cemo...u sa imas dvije specijalizirane radnje...jedna pored druge..maltene...obje ukrv skupe ...mislim, kad usporedjujem cijene ovdje i recimo u pragu...razlika...drasticna
a umjetnici svakako vise vise po otpadima nego po tim radnjama...barem sam ja
u svakom slucaju...bolje da ima negdje da se kupi nego da nema...a za probu ja sam sebi tamo kupila kutijice...mada ih sigurno ima i kod kineza
09.11.2010, 12:36
leli§
1201
dadada bas si upravu...ja sam usla jednom da pitam za primer za kanvas i za kanvas, kad mi je rekao cijenu kanvasa, ja sam samo rekla hvala i okrenula se i izasla nigdje veze... to je uvijek bilo skupo ali je sad bas skupo kod nas