Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
30.11.2013, 20:23
vila_7
5398
evo i mojih kasika,al imajte na umu da su prve pa mozda nisu bas najurednije
30.11.2013, 20:26
vila_7
5398
da li je bolja polimerna glina FIMO ili CERNIT? Ima kod nas u knjizari FIMO ali im boje nisu nesto a mrsko mi do ZE, a ima Cernit preko interneta ali je malo skuplji (FIMO - 2.8KM, a Cernit 3.1)
30.11.2013, 21:10
dafri
1097
hvala cure
vilo, super su ti ove kašike,vesele i simpa ja nisam koristila cernit a fimo naručujem od Fedija-Fedi perle,ima svih boja,ima i kalupa i raznih drugih stvarčica za fimo a narudžba brzo dođe
30.11.2013, 23:09
canim
4126
Villo bas je lijepo ispalo
Ne znam na koji nacin si ti pravila ali evo kako napraviti te kaskice na 2 nacina, tutorial
Cernit nisam ni ja nikad koristila, tako da ne znam, mozes probati pa koji ti se pokaze bolje. Kod nas u Sarajevu ima Fimo u Merkatoru, razne boje.
< Poruku je uredio canim -- 30.11.2013 23:11:41 >
30.11.2013, 23:20
R&T@
5982
Je li moguce tu masu peci u kucnoj pecnici?
Kad se nas tri igramo da sacuvamo "neumjetnicka djela"
< Poruku je uredio R&T@ -- 30.11.2013 23:24:10 >
30.11.2013, 23:25
Hanady RR
18727
ja vam moram pokazati kutiju za nakit koju je radila moja prijetljica kao poklon za moje cure nešto prelijepo... hobi koji je njoj fakat krenuo fanatstično...odmor za oči i dušu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
30.11.2013, 23:29
R&T@
5982
Ovo je salvetna tehnika, zar ne?
Hajde prijavi H. za tu radionicu iduce subote...
30.11.2013, 23:38
canim
4126
Hanady divno je , ovo je kombinacija salvetne tehnike i vjerovatno transfera za rubove, a preslatko je ispala, bas je s ukusom dekorirala, divno zaista.
30.11.2013, 23:49
scarlett
1517
Sve je super drage žene
Pitam se dal' ima zemlja sa više kreativaca nego naša BiH
Znate li slučajno dal' se kod nas u Dm-u Cm-u ili negdje drugo ima kupiti onaj lak kao u Avonu da ako recimo premažete crvenim lakom, a onda tim, on stvori efekat ispucalog, ako znate šta mislim. Treba mi, a nemam vremena da čekam narudžbu iz Avona. Treba mi u ove kreativne svrhe
30.11.2013, 23:50
Irisica
-49
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja vam moram pokazati kutiju za nakit koju je radila moja prijetljica kao poklon za moje cure nešto prelijepo... hobi koji je njoj fakat krenuo fanatstično...odmor za oči i dušu
Hanady ovo je stvarno prekrasno...fakat je raj za oci a i za dusu...ima li se ovo gdje kupiti ili poruciti...da li je to njen samo hobi ili i prodaje svoje rukotvorine??
30.11.2013, 23:59
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: R&T@
gdje... ona bi vrlo rado...
mada imamo jedna rođkas popodne u subotu...gdje i kada u koliko je radionica...
opsjednuta je salvetama i karaekama ove vrste...
baš me čudi, naravno
Nego nisam sigurna da moja prijetljica prodaje isto... radi ima godina ove kutije i ima divnih al uglavnom poklanja... pokušala sma ja anručiti za jednu kretivnu dušu...al kaže jok jok ne prodaje
01.12.2013, 00:02
Irisica
-49
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: R&T@
gdje... ona bi vrlo rado...
mada imamo jedna rođkas popodne u subotu...gdje i kada u koliko je radionica...
opsjednuta je salvetama i karaekama ove vrste...
baš me čudi, naravno
Nego nisam sigurna da moja prijetljica prodaje isto... radi ima godina ove kutije i ima divnih al uglavnom poklanja... pokušala sma ja anručiti za jednu kretivnu dušu...al kaže jok jok ne prodaje
Steta ja ovako nesto vec dugooo trazim
01.12.2013, 00:03
Hanady RR
18727
mene je iznenadila nedvano po mami mi poslala curicama... ja sma naprosto plakla do ljepote...a i cure je lijepo čuvaju u sobi...uživo je još ljepša... fakat je osmislla fantastično
01.12.2013, 00:04
canim
4126
Hanady, svake subote imas u hobby art centru radionice za djecu, u 12 pocinje i svake subote nesto drugo rade, cijena je 10 km
mene je iznenadila nedvano po mami mi poslala curicama... ja sma naprosto plakla do ljepote...a i cure je lijepo čuvaju u sobi...uživo je još ljepša... fakat je osmislla fantastično
Sada sam se razocarala...konacno vidim ono sto trazim a ne mogu do toga ...odo spavati da zaboravim tugu ...laku noc
01.12.2013, 00:07
Hanady RR
18727
joj hvala...ovo je krasno...
zovem ih u ponedeljak idemo ja i moja velika cura u subotu...ovo je stvoreno za nju...
01.12.2013, 00:08
scarlett
1517
Irisice, evo par ženica na FB koje ovo rade i prodaju
"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."
01.12.2013, 00:09
canim
4126
Irisice imas na facebooku zena koje se bave salvetnom tehnikom i decupagom, pa potrazi malo a imaju uvijek neki sajmovi rucnih radova i uvijek budu ovako neke lijepe kutijice
scarlet ja taj lak samo znam da ima uzeti u ovim prodavnicama sto se bave prodajom repromaterijala, ne znam da ima u cm, dm, ali pitaj, pitaj mozda i u merkatoru da ima.