Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jesam nekoliko radionica u Hobby art centru, nalaze se jako blizu Interex-a na Socijalnom.
Pratim ih na fb, zahvaljujuci tvojoj preporuci...
Cekam novu radionicu za djecu, i neku za sebe u prihvatljivom terminu, ali "najpocetniji" stepen...
10.11.2013, 11:07
canim
4126
IZVORNA PORUKA: R&T@
IZVORNA PORUKA: canim
jesam nekoliko radionica u Hobby art centru, nalaze se jako blizu Interex-a na Socijalnom.
Pratim ih na fb, zahvaljujuci tvojoj preporuci...
Cekam novu radionicu za djecu, i neku za sebe u prihvatljivom terminu, ali "najpocetniji" stepen...
Super su, ja sam prezadovoljna, bas s uzivanjem odem kad god mogu a koliko znam radionice za djecu su svake subote.
10.11.2013, 12:03
D_K
2669
D_K nisam prisustvovala ni jednoj radionici koju je organizovala Tugra ali jesam nekoliko radionica u Hobby art centru, nalaze se jako blizu Interex-a na Socijalnom.
kad sam vidjela da je 'frisak' rad pomislila sam na ovo a kad budu te radionice? blizu mi je posla pa bih bas mogla odletiti.. linkuj mi ako imaju fejs da kuznem..
10.11.2013, 12:12
canim
4126
IZVORNA PORUKA: D_K
D_K nisam prisustvovala ni jednoj radionici koju je organizovala Tugra ali jesam nekoliko radionica u Hobby art centru, nalaze se jako blizu Interex-a na Socijalnom.
kad sam vidjela da je 'frisak' rad pomislila sam na ovo a kad budu te radionice? blizu mi je posla pa bih bas mogla odletiti.. linkuj mi ako imaju fejs da kuznem..
Jeste to Tugra organizuje, neidem ja kod njih, idem u Hobby art centar i casove drzi zaista strucna osoba sa fakultetskom diplomom i iskustvom kao predavac tako da svakome toplo preporucujem a moze se i kod njih kupiti repromaterijal.
Imas na njihovoj stranici najavu svih radionica, uglavnom svaki dan imaju ponudu radionica, odrzavaju se od 9 ujutro pa sve do 8 navece...jedva cekam OSP radionicu
10.11.2013, 16:29
D_K
2669
Imas na njihovoj stranici najavu svih radionica, uglavnom svaki dan imaju ponudu radionica, odrzavaju se od 9 ujutro pa sve do 8 navece...jedva cekam OSP radionicu
pogledala sam.. nisam odavno bila na Pofalicima u Interexu ali se ne sjecam da je bila neka ovakva radnja.. ovo je nesto novo..
10.11.2013, 17:45
canim
4126
IZVORNA PORUKA: D_K
pogledala sam.. nisam odavno bila na Pofalicima u Interexu ali se ne sjecam da je bila neka ovakva radnja.. ovo je nesto novo..
Novo jeste, mozda nekih mjesec dana da rade a nakon njih je otvorena i ta skola od Tugre (sto si link stavljala) s tim da ja ne znam ko su predavaci tamo, iz tog razloga i preporucujem ovaj centar jer sam isla tamo i imam iskustva s njima
Oni su nekako odmah prije ulaza u onaj prolaz prema interexu, ides ulicom kao da ces prema hitnoj i za interex skreces desno a u hobby art centar lijevo.
11.11.2013, 23:22
scarlett
1517
Drage ženice, ako vas ima zainteresiranih, evo prilike da se malo družimo
Pitanje za one koje se bave FIMO masom- Kako znati da je dovoljno pecena masa? Mislim tvrdo je , ali moze li biti pretvrdo ili tako nesto - jer imam osjecaj da ako potegnem npr.cvjetic da ce se rasuti? I da li lak ista ucvrscuje, zasticuje ili je samo radi estetike?
28.11.2013, 09:32
canim
4126
Pa nebi trebalo da ti se raspe, jesi ga dobro izradila rukama prije pecenja ? Meni se najbolje pokazao fimo soft za rad. Lak se ne mora stavljati ako ne zelis ali dobije se onaj finalni sjaj pa je preporucljivo. Koliko si ga pekla i na kojoj temperaturi?
Ako imas i smigrl papir, nakon pecenja ismirglaj malo, da bude glatka masa i premazi lakom a nemoj nam zaboraviti slike postaviti
28.11.2013, 10:08
vila_7
5398
ma slikala sam s mobitelom al nemam kabla.... Ne rasipa se , nego ja imam osjecaj da hoce - smirgl papir ne mogu jer je na rucki od kasike i onda preko su detalji - snjesko bijelic, cvjetic,.... Pekla sam na 100-110 , prvo nekih 10 minuta lai kad sam izvadila jos je bila mekana,pa sam ostavila jos 10-tak. I ja sam koristila soft. Uslikat cu aparatom pa stavim slike
29.11.2013, 12:44
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: vila_7
ma slikala sam s mobitelom al nemam kabla.... Ne rasipa se , nego ja imam osjecaj da hoce - smirgl papir ne mogu jer je na rucki od kasike i onda preko su detalji - snjesko bijelic, cvjetic,.... Pekla sam na 100-110 , prvo nekih 10 minuta lai kad sam izvadila jos je bila mekana,pa sam ostavila jos 10-tak. I ja sam koristila soft. Uslikat cu aparatom pa stavim slike
Jel' to curama praviš pribor za jelo?To mi je tako simpatično a boga mi i pipljiv posao.Sretno ti bilo.
29.11.2013, 13:30
almondray
-1468
Znate li gdje bi mogla pronaći ovako nesto :http://www.ebay.com/itm/20pcs-DIY-accessories-bags-shoes-blue-hoard-of-rivet-rivet-garment-accessories-/121202834960?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c38407e10 ili još bolje ove:http://www.ebay.com/itm/Lot-10mm-3-8-Black-Spots-Cone-Screw-Metal-Studs-Leathercraft-Rivet-Bullet-Spikes-/290835295087?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43b7226b6f Preuređujem torbu iz skaja u kožnu kroj i ručke bi iskoristila ali ove elemente ne mogu .Znači ako neko zna nek se javi.Hvala!
29.11.2013, 14:30
canim
4126
Imas u Fediju ili tamo gdje prodaju repromaterijale za nakit.
29.11.2013, 14:33
vila_7
5398
almondray pocela sam pribor za jelo za djecicu koja slave sv.Nikolu sad 06.12. , a i case, a za kasnije cemo vidjeti, jer mi se pravo svidja. Nisam bas za nakit , vise mi se sitnice svidjaju.
Zna li neko koja je knjizara ona u trgovackom centru Dzananovic lijevo odmah na ulazu?
29.11.2013, 14:49
dandi84
2568
Vila to je Svijetlost knjižara
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
29.11.2013, 21:25
dafri
1097
i ja volim fimo pravo,upravo nešto pečem vilo stavi slike da vidimo
29.11.2013, 21:26
canim
4126
IZVORNA PORUKA: dafri
i ja volim fimo pravo,upravo nešto pečem vilo stavi slike da vidimo
A i mi hocemo da vidimo sta to ti lijepo peces
29.11.2013, 21:30
dafri