Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E salona se nisam sjetila , nisam iz Sa , ali sad znam gdje da gledam.
10.05.2013, 14:35
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: canim
Pa jesi li gledala u salonima gdje se prodaje stof za namjestaj
Bilo je divnog izbora velura i drugih stofova za namjestaj u prodavnici kad krenes prema vrelo bosne autom glavnom cestom, pa kod one crkve se skrece lijevo za vrelo bosne ako znas za koji put ti govorim eh ti nigdje ne skreces vec nastavis pravo i vidjet ces s desne strane taj salon u kojim se prodaju stofovi, ima natpis na objektu a ispred imaju veliki prostor pa se mozes i parkirati tu.
Oskar tex
produzis pravo i skrenes do moje mame na kafu ja sam cesto tu
I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT
05.07.2013, 22:44
canim
4126
almondray super
salmy mozes i na taj drzac od cd-a s prednje i zadnje strane prilijepiti neku plastiku da ti bude kao drzac tog kartona gore, tu plastiku mozes uzeti npr od neke hemijske olovke i slicno i onda samo napravis prednji dio da je nizi od srednjeg a onaj zadnji da je malo visociji od srednjeg i eto ti 3 reda za narukvice. valjda si razumila sta hocu reci
07.07.2013, 11:25
Vinetu
872
Almondray, super je sve što praviš! Svaka čast
Ovaj mi se držač pravo svidio. Ja bih ipak koristila kartonsku tubu od alu-folije (ili prozirne folije), ona je mnogo deblja i čvršća. Ima li ko kakvu ideju šta da napravim za lančiće... imam ih mnogo i svi su dugi.
07.07.2013, 11:35
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Vinetu
Almondray, super je sve što praviš! Svaka čast
Ovaj mi se držač pravo svidio. Ja bih ipak koristila kartonsku tubu od alu-folije (ili prozirne folije), ona je mnogo deblja i čvršća. Ima li ko kakvu ideju šta da napravim za lančiće... imam ih mnogo i svi su dugi.
I mislila sam nešto izvesti sa vješalicom, jer bih ipak da ne držim nakit vani (ja ipak imam curicu koja želi da se kindžuri maminim nakitom, a usput ga i pokida). Ovo je mnogo jednostavnije od onoga što sam ja zamislila.
Canim, tesekkur ederim!
19.07.2013, 08:14
bebacha
1170
Pitanje za jednu finu tetu,prepoznat ce se
jesul i one pločice-krugovi na kojima su slova od fimo na mase kako si ih pričvrstima za narukvicu,na koliko stepeni si sušila ih i cime bojiš fimo i dali moze umjesto fimo mase posluzit glinamol malo vise pitanje
19.07.2013, 08:21
D_K
2669
bebacha
Pitanje za jednu finu tetu,prepoznat ce se (prepoznala, hvala za ovo tetu - mislim finu )
jesul i one pločice-krugovi na kojima su slova od fimo na mase (jesu, napravljeni po kalupu) kako si ih pričvrstima za narukvicu,na koliko stepeni si sušila ih i cime bojiš fimo (super ljepkom, 110 stepeni 30 minuta, akrilne boje) i dali moze umjesto fimo mase posluzit glinamol (to ne znam) malo vise pitanje evo gdje sam nabavila dosta stvari, kalup, fimo, akrilne boje https://www.facebook.com/pages/Repromaterijali-Fedi/207690629349422
19.07.2013, 08:24
D_K
2669
Nesto za moje malene curice.. Nije jos zavrseno jer cekam da dodju i probaju i mooozda jos malo 'poliranja' po potrebi..
19.07.2013, 08:32
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: D_K
bebacha
Pitanje za jednu finu tetu,prepoznat ce se (prepoznala, hvala za ovo tetu - mislim finu )
jesul i one pločice-krugovi na kojima su slova od fimo na mase (jesu, napravljeni po kalupu) kako si ih pričvrstima za narukvicu,na koliko stepeni si sušila ih i cime bojiš fimo (super ljepkom, 110 stepeni 30 minuta, akrilne boje) i dali moze umjesto fimo mase posluzit glinamol (to ne znam) malo vise pitanje evo gdje sam nabavila dosta stvari, kalup, fimo, akrilne boje https://www.facebook.com/pages/Repromaterijali-Fedi/207690629349422
e hvala za odg i za ovaj link furam na pijacu pa danas razradim detaljno ovo
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hvala puno Vinetu , Hanady , tinkivinki, mamine oči!!! A šta mislite vi o imenu stranice?Stvarno mi treba malo pomoći.Naime trenutno joj je ime Mala šapica (što neke navodi na pomisao da se radi o kućnim ljubimcima što sam i ja pomislila ) a simpatično je a razmišljam i o imenu Baby minjon (minjon tj.mignon je na francuskom sladak i postoje mali kolačići zvani minjoni)....Helpppppppp
19.07.2013, 12:08
canim
4126
Divne stvarcice a iskreno ni meni se ne svidja ime mala sapica, nekako mi nikako ne ide za bebe.
Hvala puno Vinetu , Hanady , tinkivinki, mamine oči!!! A šta mislite vi o imenu stranice?Stvarno mi treba malo pomoći.Naime trenutno joj je ime Mala šapica (što neke navodi na pomisao da se radi o kućnim ljubimcima što sam i ja pomislila ) a simpatično je a razmišljam i o imenu Baby minjon (minjon tj.mignon je na francuskom sladak i postoje mali kolačići zvani minjoni)....Helpppppppp
moze li na pp cijena ovih cipelica i trakice? i je li radis cipelice za novorodjence stopalo od 5-6cm :)
moze li na pp cijena ovih cipelica i trakice? i je li radis cipelice za novorodjence stopalo od 5-6cm :)
Imas pp. Mogu uraditi bilo koju dužinu stopice.
29.07.2013, 13:15
almondray
-1468
Još jedan Bajramski kompletić .