Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Treba mi pomoc, od onih koji su radili dekupage. Da li je bitna podloga na koju se radi. Mora li biti drvo ili moze i plastika? I da li je komplikovano, moze li se uraditi to preko dugmeta? Jer mi za ovo trebaju ti dugmici sareni :)
Ne znam koja je ljepša,prekrasne su!
31.01.2013, 10:37
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Treba mi pomoc, od onih koji su radili dekupage. Da li je bitna podloga na koju se radi. Mora li biti drvo ili moze i plastika? I da li je komplikovano, moze li se uraditi to preko dugmeta? Jer mi za ovo trebaju ti dugmici sareni :)
Miracle - ovo ti je prelijepo.. Svaka cast.. Ja sam radila decoupage na fimo masi, dobro je 'primilo' ljepilo.. Ja bih na tvom mjestu probala na plastiku, ipreko salvete ide i ljepilo i ona zastita tako da se vjerovatno nece odlijepiti. Sretno i jedva cekam jos slika - prelijepo je stvarno
Meni se ovo mnogo svidja. Moze li na pp cijena ako prodajes naravno
31.01.2013, 22:40
Miracle*3
463
Hvala cure. D_K hvala ti. A koliko ce me kostati to zadovoljstvo da sebi sve to prikupim od alata i materijala
31.01.2013, 22:42
Hanady RR
18727
ajme miracle... tek skontah ko, šta, gdje... imaš upit na porfilu
baš moćno
31.01.2013, 22:44
D_K
2669
Hvala cure. D_K hvala ti. A koliko ce me kostati to zadovoljstvo da sebi sve to prikupim od alata i materijala
lak je maksimalno 4 km.. premaz sam davno kupila u OBIju - nesto kontam maksimalno 5-6 km u Tugri.. salvete i kist za nanosenje ljepila i premaza - sve ukupno nece biti vise od max - max 20 km.. kad kupis ljepilo i premaz mozes ga koristiti duugo, duuugo.. znaci, sigurno isplativa investicija.. nesto kontam za dugmice - ako ti se ne ''uhvati'' ljepilo na glatki dugmic uzmi onaj najsitniji šmirg papir i malo ga šmirglaj, čisto da dobijes sitne neravnine da ljepilo uđe i da uhvati..
< Poruku je uredio D_K -- 31.1.2013 22:45:36 >
01.02.2013, 18:17
Miracle*3
463
Hvala ti :) Meni treba vrlo malo toga, zavisi gdje mi se bude uklapalo, pa cu pokusati naci drvene kuglice da se ne peglam s tim plasticnim ako mislis da nije to to Ako zapne zovem te
02.02.2013, 18:59
D_K
2669
Hvala ti :) Meni treba vrlo malo toga, zavisi gdje mi se bude uklapalo, pa cu pokusati naci drvene kuglice da se ne peglam s tim plasticnim ako mislis da nije to to Ako zapne zovem te
ja sam u Fediju kupila onih slonica, srca, skoljki - napravila sam nekoliko malih narukvica za curice - extra stvar.. heklani lanac i uheklani ukrasi, ma super.. bas sam uzivala
Ne znam, ja nisam članica. Mislim da je i za one koji nisu članovi. 4 X mjesečno po sat i po. Normalna i solidna cijena obzirom da će biti više članova (pretpostavljam) .
05.02.2013, 23:09
canim
4126
Super kurs, inace nahla ima stalno neke kreativne kurseve pa vrijedi ih pratiti na fb ili ovako preko stranice. Kursevi nisu samo za clanice, clanice uvijek imaju neke privilegije ali i ostali mogu ucestvovati.
Ja znam heklati tako da mi taj kurs ne treba ali ko god ne zna ja mu toplo preporucujem da upise kurs jer to kad pocnes samo hoćeš još i još, jako je zabavno I korisno, mnogo stvari se može napraviti
05.02.2013, 23:13
amra_sa
65
Meni će to biti prvi susret sa Nahlom ( ako me prime ) a nadam se da hoće. Čula sam i ja da imas super zanimljivih i korisnih radionica, seminara, aktivnosti itd. Ma u svakom slučaju lijepo je da čovjek promijeni svakodnevnicu, da se nešto dešava. Ja ne znam da heklam, u stvari pokušavam, početnik sam, dosad samouka ali se nadam da će mi kurs dobro doći.
05.02.2013, 23:36
canim
4126
Super, sretno i kad bude radova slikaj nam da vidimo
06.02.2013, 12:36
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Meni će to biti prvi susret sa Nahlom ( ako me prime ) a nadam se da hoće. Čula sam i ja da imas super zanimljivih i korisnih radionica, seminara, aktivnosti itd. Ma u svakom slučaju lijepo je da čovjek promijeni svakodnevnicu, da se nešto dešava. Ja ne znam da heklam, u stvari pokušavam, početnik sam, dosad samouka ali se nadam da će mi kurs dobro doći.
Super izgleda. Iako sam skontala neke osnovne stvari interesuje me kurs..
Cure koje su vec isle - jedno pitanje: imaju li prostorije za clanice sa djecom? Nerado ostavljam cure bez prijeke potrebe - postoji li neka igraonica ili kreativni centar za djecu da one budu tu dok ja heklam Je li Nahla u Kralj Fahd dzamiji ili???
06.02.2013, 12:48
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Imaš li kakvo uputstvo za izradu? Ja obožavam ovakav nakit,, imam ga dosta i rado nosim, pa mi pade napamet da i ja sebi napravim nešto Svaki savjet je dobrodošao!
Cure koje su vec isle - jedno pitanje: imaju li prostorije za clanice sa djecom? Nerado ostavljam cure bez prijeke potrebe - postoji li neka igraonica ili kreativni centar za djecu da one budu tu dok ja heklam Je li Nahla u Kralj Fahd dzamiji ili???
Imaš li kakvo uputstvo za izradu? Ja obožavam ovakav nakit,, imam ga dosta i rado nosim, pa mi pade napamet da i ja sebi napravim nešto Svaki savjet je dobrodošao!
Ideš li D_K , šta si odlučila ?
06.02.2013, 19:22
nanika
1399
Koliko znam Nahla je negdje kod otvorene pijace na Otoci. Tamo ima i igraona za djecu.