Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
joj cure bas ste me postidile sega je ako kazem da su sa danasnje slike vec jedna ogrlica (prva sa lijeve strane) i dva bedza poklonjena :))).. meni kad dodje neko u goste ja se pohvalim i pravo poklonim.. evo upravo sam ponovo pravila ovu smedju ogrlicu jer mi bas odgovara uz moju robu..
evo, kad me Hanady pita ima li sta za raju - odgovara li ti treca ogrlica sa lijeva? ova sa cvjeticima?? ti mi se cinis kao osoba koja voli malo otvorenije boje.. P.S. ovo nije neki high quality nakit tako da se moze desiti khm khm - neka havarija - to svima kazem pa da znas da imas jaransku garanciju od mene
06.01.2012, 23:09
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
D_K nakit je super, vjerujem da ljepotice uživaju kad se nađiđaju :))))
jos pitas.. ja sam i njima pravila nekih sitnica ali ih uopste ne interesuju - samo im je moj nakit interesantan.. ja opet kontam hajde neka se igraju sa njim - to je testiranje izdrzljivosti - ako prodje njih i njihovo tumbanje onda je to kao da je auto uspjesno prosao na crash testu
06.01.2012, 23:12
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: D_K
joj cure bas ste me postidile sega je ako kazem da su sa danasnje slike vec jedna ogrlica (prva sa lijeve strane) i dva bedza poklonjena :))).. meni kad dodje neko u goste ja se pohvalim i pravo poklonim.. evo upravo sam ponovo pravila ovu smedju ogrlicu jer mi bas odgovara uz moju robu..
evo, kad me Hanady pita ima li sta za raju - odgovara li ti treca ogrlica sa lijeva? ova sa cvjeticima?? ti mi se cinis kao osoba koja voli malo otvorenije boje.. P.S. ovo nije neki high quality nakit tako da se moze desiti khm khm - neka havarija - to svima kazem pa da znas da imas jaransku garanciju od mene
jaooo D-K....
zamislila sma je na sebi... D-K jaran može i da kafom , čajem doručkom počasti
06.01.2012, 23:18
D_K
2669
e vidi mene, ja skontah da te nisam pitala koja ti se najvise svidja .. sto li Boze ako ti neka od ovih bolje odgovara molim te da kazes a ako ne onda super, nadam se da ce ti odgovarati ova donosim je maksuz za tebe - vala si zasluzila .. ako me se ne sjecas ja ti se javim sutra.. ja sam planirala oko 10 da budem tamo a vjerujem da ces i ti vec tada biti na bazaru..
07.01.2012, 15:21
gvendolina
1896
IZVORNA PORUKA: henna ze
joj gvedni jes ovo super..ja imam tri niske ovih sitnih bisera..uspomena mi od rahmetli nene..ne nosim ih..a baš bih voljela da mi ih neko splete ovako
hvala ti puno draga moja da bi se uradila/uheklala ovakva ogrlica trebaju minimalno 3 niske,tako da je to sto imas savrseno
07.01.2012, 15:28
Hanady RR
18727
D_K lijepo prelijepo...a brošić...jao kako ću da se sredim sa ovim
07.01.2012, 17:29
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
D_K lijepo prelijepo...a brošić...jao kako ću da se sredim sa ovim
hvala maci :))).. lijepo se provedi na koncertu veceras
07.01.2012, 18:02
koka i po
7309
ja ne mogu da vidim slike tvog nakita
07.01.2012, 19:14
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: koka i po
ja ne mogu da vidim slike tvog nakita
evo postavicu i ovako - valjda ces uspjeti vidjeti :)) ako imas nekih sugestija samo pucaj, ti si ovo sve prosla..
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 7.1.2012 19:16:08 >
07.01.2012, 19:17
koka i po
7309
divno....brosevi su prelijepi pogotovo ovaj sa cvjeticima. ja sam koristila zemljane tonove ali mislim da ih sa ovom masom kojom radis tesko mozes dobiti mijesanjem.
07.01.2012, 19:20
Ilhana RR
6113
Bas je lijepo, ja volim da pravim sa onim najobicnijim perlama... bas sam pokusala jednom da napravim cilimsku saru =)
Sad cu pokusati da nadjem sliku kako je ispalo (doduse nikad ne zavrsi jer mi nestade boja)
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 7.1.2012 19:21:06 >
08.01.2012, 13:20
koka i po
7309
ne znam koliko se ova smjesa sa kojom radis da kombinovati sa drugim materijalima. ja sam kombinovala sa drvetom i metalom.(u zavisnosti od toga za kakvu priliku je nakit). takodje sam umetala u samu smjesu razlicite materijale da bi se dobio bolji efekat(ako je ona koja se kuha).za "glamur" mozes koristiti ona svjetlucave sljokice u obliku ljepila i mozes ih naci u knjizarama. vjerujem da se i na ovoj tvojoj smjesi mogu praviti razliciti otisci ( ja sam utiskivala glavu od eksera,"sarala" cackalicom i pravila razlicite mozaike ,kombinovala oboje i sl).sve je stvar maste i kreativnosti. e sad mi zao sto izgubih cd sa slikama da ti pokazem kako je to otprilike izgledalo
08.01.2012, 20:18
D_K
2669
kombinacija sa drugim materijalima je extra jer se mogu napraviti sve one ''''''''bobice'''''''' - ne pada mi na pamet drugi izraz.. evo kako sam ja popravila svoje dvije narukvice.. od lijeve su poispadale bobice i ja sam od fimo mase napravila nove i ispekla sve zajedno a od desne su poispadale perlice i nije bila nosiva i ja sam skinula sve ukrase i nalijepila fimo masu i ispekla.. ja kupujem onu masu koja se pece - nisam nasla drugu i uvijek je prelakiram na kraju.. takodje, kupujem onu koja ima u sebi sljokice - volim sve sto je dzidzimidzi :)) jos jednom hvala na sugestijama :))
Jao ova smedja mi se pravo svidja... volim boje cokolade =)
i ova druga je super, jel ti to prodajes na BB? ?=
08.01.2012, 20:43
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Jao ova smedja mi se pravo svidja... volim boje cokolade =)
i ova druga je super, jel ti to prodajes na BB? ?=
ne prodajem stvarno, ja ovo pravim za sebe ili kao lijep poklon dragim ljudima.. ako imas neku staru metalnu narukvicu donesi/posalji po svekiju rado cu ti napraviti ovakvu narukvicu - nije uopste zahtjevno..
08.01.2012, 20:46
Ilhana RR
6113
Joj taman one sto sam nekad kupovala u Tunisu a nikad ne koristim jer mi boje ne pasu... mogu ponijeti kad budem dolazila... naravno cu da ti platim... =)
08.01.2012, 20:52
bebacha
1170
D.K. gdje kupujes masu,jel neka posebna i koji lak koristis.a ako hoces mogu ti dat facebook profil zene koja povoljno prodaje materijal za nakit
08.01.2012, 21:14
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: bebacha
D.K. gdje kupujes masu,jel neka posebna i koji lak koristis.a ako hoces mogu ti dat facebook profil zene koja povoljno prodaje materijal za nakit
fimo masu kupujem u Merkatoru na Socijalnom.. bilo je u OBI-ju a kazu da ima i pored Meeting pointa jedna galerija u kojoj prodaju masu.. lakiram obicnim bezbojnim lakom za nokte.. mislila sam da kupim lak sa sljokicama ali obicno kupujem fimo masu sa sljokicama unutra pa nema potrebe.. u OBI-ju je bilo snizenje pa sam kupila jedan akrilni lak ali ga nisam jos probala.. za profil, odlicno - posalji mi molim te :)) hvala :))
08.01.2012, 21:16
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Joj taman one sto sam nekad kupovala u Tunisu a nikad ne koristim jer mi boje ne pasu... mogu ponijeti kad budem dolazila... naravno cu da ti platim... =)
lako cemo se mi dogovoriti.. taman da popijemo kaficu :))
08.01.2012, 21:31
scarlett
1517
Evo nešto što radi moja kuma, od plastičnih i staklenih flaša, ja sam oduševljena ovom vrstom recikliranja pa da podijelim s vama
08.01.2012, 21:32
scarlett
1517
08.01.2012, 21:33
scarlett
1517
08.01.2012, 21:34
scarlett
1517
08.01.2012, 21:39
scarlett
1517