Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
23.09.2011, 17:10
iv@ncica
2115
lajkam.. i predlazem da uvedemo na rr lajkove samo sto se ona jadna okomata 100 puta..ja bi mogla jednom..ali bi mogla probat vake kombinejsn..trAKASTE na vise metara;))))))))
23.09.2011, 17:43
Anoniman
Big like, super ideja
23.09.2011, 21:30
muby
730
evo nesto slicno ja probala super izgleda samo treba veca kosulja
Zanimljivo !...samo ja nesto ne bi imala hrabrosti ovakva izac , pogotovo sa tatinim uzorcima kosulja
< Poruku je uredio Breskva -- 24.9.2011 11:03:12 >
16.10.2011, 10:36
Anoniman
Da se i ovdje pohvalimo tabla na zidu
Za sve koje interesuje...boja kupljena u caparolu (sentada)...imaju preko 1000 nijansi...cijena ovisi o boji
16.10.2011, 11:50
Anoniman
Ko se usudio izbrisati moj nick sa table i poruku za mene Dadada svaka čast za ideju, super ti je ovo, imam u planu sad i ja to uraditi
Andrej šaraj, šaraj da ima mama šta brisat cijeli dan
< Poruku je uredio Breskva -- 16.10.2011 11:51:51 >
16.10.2011, 12:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Ko se usudio izbrisati moj nick sa table i poruku za mene Dadada svaka čast za ideju, super ti je ovo, imam u planu sad i ja to uraditi
Andrej šaraj, šaraj da ima mama šta brisat cijeli dan
morala sam ukloniti tragove da ne bi jutros dobila strogo mi je zabranio saranje 12 sati ...iako se boja osusi nakon 15 min. al njegovim teorijama nikad kraja
16.10.2011, 12:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada al njegovim teorijama nikad kraja
znam, znam..čudna je to sorta
03.11.2011, 13:42
mamine oci
4300
nadam se da sam na pravoj temi ?
znam da mnoge od nas zele da udovolje djeci i ako je ponekad to tesko obicno djeca zele imati majcu,duks,pidzamu ili neki odjevni predmet sa likom omiljenog crtaca i sama imam takav problem, ali s obzirom da imam jako kreativnog sina on mi je pomogao da resim ist,i dosao je na ideju da crta i zato zelim da podjelim sa vama nekoliko njegovih crteza ovako izgleda jedna od majci koju je naslikao za svog bracu i ako je to bio samo probni rad,sada to radi sa kvalitenim bojama za tkaninu koje se ne ispiraju a sam crtez vrijedi jos vise kad znate da je to uradilo djete ;mozemo i vama rijesiti problem samo recite sta bi ste zeljeli da vase djete ima na majcu?
ovako izleda nasa prva majca,a ovo su samo neki od crteza koje bi se mogli naci na ostalim:)
ovi crtezi su radjeni obicnim odrvenim bojica samo da se pokaze sta sve moze da se nadje na majcama nasih klinaca,naravno nacrtace se jos sve po zelji kako ko naruci ako zelite da i vase djete ima neki omiljeni lik javite na pp da nebi ovdje bilo kako reklama samim tim su jos znacajniji ako znate da je za vas crtalo djete naravno cjene su sibolicne otprilike je kao jedna milka cokolada od 300 gr
mozda slike nisu bas jasne jer sve slikam mobitelom uzivo izgleda sve mnogo bolje...
03.11.2011, 13:54
veeseelaa
20552
divnooo
03.11.2011, 14:01
mamine oci
4300
hvala veeseela
03.11.2011, 14:06
Bambi09
1559
WOW!!!
03.11.2011, 14:07
D_K
2669
nikako da stavim svoj 'uradak' na net evo jedna dzidzi-midzi oglica koju sam sebi napravila:
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/mladenkokostic]mladenkokostic[/URL] at 2011-11-03
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/mladenkokostic]mladenkokostic[/URL] at 2011-11-03
kazu mi da je ova malo krki i prejake su boje ali se moze iskombinovati.. pravila sam lijepe roze i crvene kombinacije ali sam ih razdijelila a nema sanse da ih ponovo pogodim
03.11.2011, 14:08
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: D_K
nikako da stavim svoj 'uradak' na net evo jedna dzidzi-midzi oglica koju sam sebi napravila:
kazu mi da je ova malo krki i prejake su boje ali se moze iskombinovati.. pravila sam lijepe roze i crvene kombinacije ali sam ih razdijelila a nema sanse da ih ponovo pogodim
03.11.2011, 14:14
koka i po
7309
mamine oci ove maje su super rado bi da ovaj jedan Tomica doseta do moje mahale D_K svaka cast djidje su ja sam se nekad bavila istim hobijem s tim da sam svoj hobi unovcila i spojila ugodno sa korisnim.
03.11.2011, 14:17
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: koka i po
mamine oci ove maje su super rado bi da ovaj jedan Tomica doseta do moje mahale D_K svaka cast djidje su ja sam se nekad bavila istim hobijem s tim da sam svoj hobi unovcila i spojila ugodno sa korisnim.
jesi li pravila od fimo mase ili?? hajde nabaci koju sliku svojih uradaka, ako imas, da dobijem koju ideju.. mene je zarazila jedna draga osoba ali nemam zivaca a hvala Bogu ni potrebe da to komercijaliziram tako da mi sluzi za dobro 'lijecenje zivaca' i slatke poklone za goste
03.11.2011, 14:22
koka i po
7309
ma rado bih...imala sam slike na cd-u.a sad veze nemam gdje je.bilo je to davno. fimo masa se pece ili susi na zraku a ja sam radila od mase koja se kuha(i koju nikad vise ne nadjoh za kupiti).mada je ova prva dosta kvalitetnija ali se od nje nemogu napraviti nijanse zemljanih boja koje mogu od ove druge.cccc sto ja zapetlja . uglavnom ...voljela bih da ga nadjem pa da se i ja malo pohvalim . trenutno kod sebe nemam nista jer sam sve rasprodala.
03.11.2011, 14:38
R&T@
5982
Gdje kupite tu fimo masu? ili tu neku drugu?
Moja djevojcica i ja gledamo one emisije na utilisimi i oni koriste polimersku glinu koja se pece u rerni... ona to uradi od plastelina, ali nije nosivo...
03.11.2011, 14:39
koka i po
7309
bilo je u knjizarama kod nas ...nekad "dok su Bogovi zemljom setali"
03.11.2011, 14:52
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: tajra
Gdje kupite tu fimo masu? ili tu neku drugu?
Moja djevojcica i ja gledamo one emisije na utilisimi i oni koriste polimersku glinu koja se pece u rerni... ona to uradi od plastelina, ali nije nosivo...
Ako si u Sarajevu onda mozes naci fimo masu u Merkatoru na Socijalnom.. Cim udjes, maltene kod korpi, desno na polici.. Nalazila sam i u OBI-ju ali vec dva puta su im prazne police.. Perlice i ostalo na Otoci, OBI-ju itd. Pece se na 110 C oko 30 min. Aha, kazu da ima i na Skenderiji kupiti fimo mase i da imaju veliki izbor boja ali nisam jos isla, meni se cini da je to u onoj galeriji kod kina Meeting Point ali nemoj mi vjerovati.. Ja sam svojim smizlama napravila nekoliko slatkih narukvica..
04.11.2011, 21:46
Medić*
29
mamine oci ja cu odmah da mi tvoj djecak Haris na bijeloj ili bez majci/ duxu nacrta Pokoya ( ludi smo za njim ) i ovog plavog Sportakusa
Vec od sutra tragamo za majicama/ duxicima jer nemamo u tim bojama. Javim ti se svakako
04.11.2011, 22:10
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: medic slatki
mamine oci ja cu odmah da mi tvoj djecak Haris na bijeloj ili bez majci/ duxu nacrta Pokoya ( ludi smo za njim ) i ovog plavog Sportakusa
Vec od sutra tragamo za majicama/ duxicima jer nemamo u tim bojama. Javim ti se svakako