Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da je nekada potrebno samo malo truda da budemo sretni i da usrecimo druge.
02.04.2012, 21:22
SdZ
2784
.... zaista, ne mozes vjerovati ljudima oko sebe. ..... neciji osmijeh i lijepa rijec samo skrivaju uzasnu zvijer. .... skroz je malo osoba, ali doslovno malo, s kojima mozes podijeliti svoje neke zivotne price. ... je bolje jezik pregristi nego s nekim pricati.
02.04.2012, 21:27
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
.... zaista, ne mozes vjerovati ljudima oko sebe. ..... neciji osmijeh i lijepa rijec samo skrivaju uzasnu zvijer. .... skroz je malo osoba, ali doslovno malo, s kojima mozes podijeliti svoje neke zivotne price. ... je bolje jezik pregristi nego s nekim pricati.
100% si u pravu,li nazalost kad to spoznamo ili bude kasno ili se razocaramo s kim smo bili bliski
02.04.2012, 21:35
SdZ
2784
nazalost kad to spoznamo ili bude kasno ili se razocaramo s kim smo bili bliski
Najzalosnije je sto covjeka toliko boli ta nevjera, to razocarenje koje nikad, ali bas nikad nisi ocekivao od neke tako bliske osobe. To je ono sto te najvise boli. Ne boli te ni to sto si pricao (nisi nista lagao), ali boli te takav ishod vaseg druzenja, vase povezanosti. Ne znas da li da places ili da vristis.
02.04.2012, 21:53
Super Beba
1291
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
nazalost kad to spoznamo ili bude kasno ili se razocaramo s kim smo bili bliski
Najzalosnije je sto covjeka toliko boli ta nevjera, to razocarenje koje nikad, ali bas nikad nisi ocekivao od neke tako bliske osobe. To je ono sto te najvise boli. Ne boli te ni to sto si pricao (nisi nista lagao), ali boli te takav ishod vaseg druzenja, vase povezanosti. Ne znas da li da places ili da vristis.
Zato i toliko boli, jer nisi to i očekivala...Samo gledaj da zatvoriš i to poglavlje, da što manje misliš o tome...šta god da je u pitanju...ljudi su čudna sorta, izgleda da nam je najlakše povrijedite one koji nas vole...ako ne možeš oprostiti, idi naprijed...ako možeš, pređi preko toga jednom zauvijek...al' se ne sekiraj
03.04.2012, 07:43
ucitelj
280
da koju god temu utipkam na ovom j forumu zakljucate mi je i prebacite me dalje
03.04.2012, 08:38
veeseelaa
20552
ko rano rani dvije sreće grabi divno budjenje i maženje u krevetu sa mm i malenom
03.04.2012, 08:46
Lulu_08
350
ko rano rani a ne naspava se u toku noci treba opet ici leci, laku nooooc odoh ja jos malo...
03.04.2012, 21:07
MAMA MA
645
....je lijepo malo sebi dati oduška...pa nek sve voda nosi ....ono orilo gorilo...suđe,prasina,ves...ma neće nigdje pobjeći do sutra....ahahahahhahahahahahaha
04.04.2012, 09:23
10 mart 2009
458
...stvarno su u pravu bili naši stari kad kažu da pametan ne može toliko popustiti koliko budala može zategnuti...
04.04.2012, 09:26
henna ze
475
sto puta se ponovilo...al eto i danas opet..valjda shvatam.. u našoj državi možeš umrijeti kad god hoćeš...dok dočekaš da nešto snimiš..trava od metra po tebi nikne...
04.04.2012, 10:33
anidla
3683
da vise nikad necu oprati kosu i izaci napolje, vrat mi je ukocen,bukvalno
04.04.2012, 19:41
MAMA MA
645
IZVORNA PORUKA: anidla
da vise nikad necu oprati kosu i izaci napolje, vrat mi je ukocen,bukvalno
Joj i ja imam obicaj izac vani frisko oprane kose....
06.04.2012, 09:24
Funky
537
.... da su ljudi bezosjećani.... .... da sam veoma jaka čak i kada mi se čini da više namam snage ni za šta...