cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kuhanje za Bajram

clock-img

01.11.2010, 14:10

clock-img

Medić*

pencil-img

29

evo stavljam ovdje pitanje ili molbicu za prijedloge koju tortu ili kolac ili rolat bih mogla praviti za Bajram, da napomenem neznam praviti kolace ali odlicno kuham bih molila da neko predlozi neksto lagano a fino gdje se necu zapetljati user posted image , sitne kolace smo narucili od nase merime, baklavu fino praavim ali treba mi jos neki kolac ali ne mogu se odluciti sta, molim za prijedloge user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.11.2010, 14:24

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

medic slatki imas divnih cokoladnih rolata,nisu zahmetli za napraviti a ukusni su,ako odlucis stavim receptuser posted image

clock-img

01.11.2010, 14:42

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Medić ja ti imam jedan recept za tortu pravo je jednostavana za napraviti ao ukusu da ti ne pričam pa ako si za ja ti pošaljem recept

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

01.11.2010, 14:46

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

na temi sto za 4 koja je malo zaboravljena takodje mozete naci divne recepte sto slanih sto slatkih jela:)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

01.11.2010, 14:50

clock-img

Lalana

pencil-img

866

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Medić ja ti imam jedan recept za tortu pravo je jednostavana za napraviti ao ukusu da ti ne pričam pa ako si za ja ti pošaljem recept

Ja sam za, dosadili su mi komplikovani kolaci i torte

Moje tri srece...

clock-img

01.11.2010, 14:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

joj kad bi se ovaj naziv teme promjenio, baš mi nešto bezveze ovo Kuhanje za Bajram možel npr
Tradicionalna Bajramska jela ili sluser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 14:55

clock-img

Lalana

pencil-img

866

veeseelaa to si trebala na temi: kritike, sugestije user posted image

Moje tri srece...

clock-img

01.11.2010, 14:55

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

joj kad bi se ovaj naziv teme promjenio, baš mi nešto bezveze ovo Kuhanje za Bajram možel npr

A, sto tradicionalna? Ja recimo za bajram izmedju ostalog kuham netradicionalna jela...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

01.11.2010, 14:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image  vala si u pravu, al stvrano ovo Kuhanje mi tvrdo zvuči user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 14:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Lalana

veeseelaa to si trebala na temi: kritike, sugestije user posted image

Jah...evo potpisujem...user posted image

clock-img

01.11.2010, 14:57

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

A, sto tradicionalna? Ja recimo za bajram izmedju ostalog kuham netradicionalna jela...

ma ko fol i tvoja su tradiocionalna user posted image user posted image  ako ih kuhaš godinama zar nisu tradionalna postala u tvojoj porodici, pa jauser posted image  
Može bilo kako samo skinite ovo KUHANJE, odmah mi na um padne pun lonac graha kad sam bila u izvidjačima user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 14:58

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ma ko fol i tvoja su tradiocionalna user posted image user posted image  ako ih kuhaš godinama zar nisu tradionalna postala u tvojoj porodici, pa jauser posted image  
Može bilo kako samo skinite ovo KUHANJE, odmah mi na um padne pun lonac graha kad sam bila u izvidjačima user posted image user posted image

Pa i nisu...to je vec diskutabilno...upravo...istrazujem tajlandsku kuhinju za ovaj Bajram...user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image fulih temu

< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.11.2010 15:01:55 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 15:02

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Vidim...

user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Pa i nisu...to je vec diskutabilno...upravo...istrazujem tajlandsku kuhinju za ovaj Bajram...user posted image

meni je to tradicionalna user posted image  kad ne ispadne kako treba ručak ja kažem ovo vam je tajlandska kuhnja user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 15:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Vidim...

user posted image

vještice user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 15:14

clock-img

Anoniman

Ja ću napraviti raznovrsnih kolača spakovati u celofan i ponijeti nenama, jer je kod njih skupuser posted image ... Uvijek se sikiraju kako da nas ugoste, pa zato od nas svako nešto ponese i onda zasjednemo i sve to pojedemouser posted image ...A i one se potrude duše slatke kako je njima samo drago kad nas vide sve naokupu...
Imam 4 nene (2 svoje 2 od mm) te roditelje (1 svoje i 1 od mm), sve dok ja to obiđem, malo mi je 4 dana bajramauser posted image ...
Najsmješnije mi je što moram pojest baklavu kod svake, inače ako ne pojedem nene će složit takvu žalosnu facu, te milion puta nuditi dok ne pojedem... tako da se ja uništim svaki bajramuser posted image

clock-img

01.11.2010, 15:17

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: Breskva

Ja ću napraviti raznovrsnih kolača spakovati u celofan i ponijeti nenama, jer je kod njih skupuser posted image ... Uvijek se sikiraju kako da nas ugoste, pa zato od nas svako nešto ponese i onda zasjednemo i sve to pojedemouser posted image ...A i one se potrude duše slatke kako je njima samo drago kad nas vide sve naokupu...
Imam 4 nene (2 svoje 2 od mm) te roditelje (1 svoje i 1 od mm), sve dok ja to obiđem, malo mi je 4 dana bajramauser posted image ...
Najsmješnije mi je što moram pojest baklavu kod svake, inače ako ne pojedem nene će složit takvu žalosnu facu, te milion puta nuditi dok ne pojedem... tako da se ja uništim svaki bajramuser posted image

joj breskava ovo je tako simpaticno,neka su ti nene zive i zdraveuser posted image moje su obje preselile prije mog rodjenja,imam jednu od mm ali je niko ne voliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

01.11.2010, 15:22

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

ja cu praviti baklavu i treba mi neki bas dobar i jak kolac(ja takve najvise volim) i vjerovatno bombiceuser posted image a od slana ujutro maslenjak,sir,suho meso,salata,ajvar do kurbana a onda samo kurbansko meso,svi ga volimouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

01.11.2010, 15:24

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

joj neznam, ja za Bajram idem ocu i bratu na mezar, malo svratim kod sveki i kod mame sam na ručku, drugi dan svi dolaze meni a treći sam dan kod brata, helem stigne se a i ovo mi zna biti frka
Jel 16/11 Bajram?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.11.2010, 15:30

clock-img

Medić*

pencil-img

29

muaaa i mamin cvjetic dajte recepte user posted image   ja svakako moram probati jednom prije bajrama da se malo ispraksam user posted image

vesela  i ja koliko znam bajram je 16 user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.11.2010, 15:30

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Jel 16/11 Bajram?

Da,dauser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:33

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: zaha

Jel 16/11 Bajram?

kod mene veliko slavlje ovaj bajram...sestri i mužu rođendan a Bajram nam...mašallahuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 15:36

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

medic slatki evo ti jedan lagani:petit keks izlomis i u to stavis 150g.secera u prahu i pola jogurta i fino ga izmjesas,istreses u tepsiju,preko toga 1kg.banana isjeci preko pola po duzini i poredati preko kolaca,na banane malo limuna nacijedi i preko svaga dva slaga umucenauser posted image lagan kolac,brz i nije ga tesko napravitiuser posted image

clock-img

01.11.2010, 15:37

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

Jel 16/11 Bajram?

kod mene veliko slavlje ovaj bajram...sestri i mužu rođendan a Bajram nam...mašallahuser posted image

Bogami tebi troskali ovaj Bajramuser posted image

Zadnji članci

article-img