cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: spageti zavjese

clock-img

28.09.2008, 07:58

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Sanda vidjela sam ih u Makau,Obi-u i
onoj radnji na Strelčevini,mislim da se zove sve za
dom ili tako nekako.

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

28.09.2008, 08:01

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Vidila sam ih i ja u Makau,al su kratke bileuser posted image ,doduse nisam odavno tamo otisla,mozda su im dosle duze.

Hamza 11.3.2008.

clock-img

28.09.2008, 22:17

clock-img

Vana

pencil-img

88

IZVORNA PORUKA: mamyca

Mostarke znate li vi gdje ih ima kupiti u Mostaru,ne prestajem sad razmisljati o njimauser posted image .Cak mi je mama rekla da ce mi ona dati svojeuser posted image al necu ja.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jesam te zarazila. Ajd nek neko ima isti kao ja.I ja ne prestajem razmisljati o njima.Malo malo pogledam prema prozorima i zamisljam ih.user posted image user posted image  Ali bice ubrzo...user posted image

clock-img

29.09.2008, 12:59

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

nisu jeftinije nazalost ali su dosta gusce ovih dana ce se stavlkajti slike pa pogledaj kako to izgleda kod nas
CAMMa sta si ti to vidjela sto kod nas nece doci za 10g. user posted image
mislim da nisi u pravu.ja mislim da u bih imaju zavjese koje su super moderne po njemackoj ljudi to toliko i ne ganjaju janikad nisam usla negdje a da sam ostala baf kad sam ugledala zavjese
VANA hvala na komlpimentima i drago mi je sto to cujem.trudimo se koliko mozemo da su musterije zadovoljne.jeste imamo sad i na shopping centru filijalu a valjda ce uskoro jedna biti i u sarajevu a i u ekonomicu u vitezu.Pohvale cu prenjeti glavnoj snajderici

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

29.09.2008, 14:55

clock-img

Vana

pencil-img

88

Pa pozurite s tim slikama, jer jedva cekam da ih vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 14:58

clock-img

Vana

pencil-img

88

IZVORNA PORUKA: ja

samo mogu reci rijeci hvale za zavjese...prije 2 dana smo postavili u radnji bas i ova boja crne sa srebrnim nitima i odlicne su..sto se tice pranja ta teta kod koje smo kupili dala nam je jednu vrecicu u koju se stave i samo se operu u masini cak i na centrifugi...ma odlicne su

A gdje si ti svoje kupila???? user posted image

clock-img

08.10.2008, 20:30

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

mislim da je kod zavjesa vazno da pasu uz ostali namjestaj etc.

VOLIM VAS!!!

clock-img

09.10.2008, 09:48

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

user posted image

user posted image

eh vana izvoli jedne spagete user posted image
i moj jedan od najdrazih modela.
nove slike su stigle ali uskoro ce ih biti jos

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

10.10.2008, 17:40

clock-img

Vana

pencil-img

88

preeeeeeelijepe user posted image user posted image user posted image user posted image
extra
svidjaju mi se u ovoj kombinaciji

clock-img

04.02.2009, 23:07

clock-img

camm

pencil-img

1266

sta bi sa ovim zavjesama jel neko vidio kakvo snizenje
sada i mene zanimaju.user posted image user posted image

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

04.02.2009, 23:42

clock-img

dina_89

pencil-img

351

ove spagete zavjee imam u svojoj spavacoj sobi, roze sa zlatnim detaljima, meni su prelijepe i htijela sam ih kupiti po cijeloj kuci samo u drugoj nijansi sto se tice odrzavanja ja sam dobila posebnu vrecicu za njih i potrebno ih je uviti vezati nekom krpicom da se ne odviju pa staviti u tu vrecicu pa onda u masinu za ves veoma jednostavno

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

clock-img

08.03.2009, 21:35

clock-img

žana o8

pencil-img

707

Ja ću se malo ovdje ubaciti jer imam jedno pitanje, pa ako neko zna nek mi odgovori. Namjeravam kupiti trakaste zavjese, pa zna li neko kako se one održavaju, kako se peru?

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

clock-img

01.06.2009, 09:58

clock-img

mirha2009

pencil-img

1

Zdravo svima, nova sam na ovom forumu, pa me ova tema zainteresovala.
Samo bi vas zamolila da mi kažete što se tiče špageta zavjesa da li one treba da se nabedu - namrskaju kao na traku ili treba da stoje ravno kao panel? To mi malo zadaje problem. Inače mi se ova ideja i kombinacija jako dopada.

clock-img

11.06.2009, 10:47

clock-img

meme27

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: Vana

Drage moje,
Da li imate iskustva sa spageti zavjesama, mislim na pranje i odrzavanje? Pojasnjenje za one koje ne znaju.To su koncaste zavjese.Izgledaju niti kao spagete.
Vec neko vrijeme zelim da ih kupim, ali prije toga voljela bih vase savjete.
Danas sam ih gledala u jednoj radnji u Hisetovoj ulici.Mislim da se radnja zove Exkluziv.Jedan komad zavjese kosta 35 km.(1,50 sa 2,40 cm).
Jeste li ih jos negdje vidjele i ima li gdje god jeftinije? (mislim na Sarajevo)
Pozz

ja stvarno nisam ljubitelj ti zavjesa imala sam ji jedno krtako vrijeme na prozorima ali mala mi je uvijek dirala
pa su se zapetljale kao kosa Ja sam uvijek imala obaveza da ji ispravim

mala dijeca piju mlijeko a velika piju krv

clock-img

24.06.2009, 19:46

clock-img

travnik

pencil-img

53

meni su u dnevnom boravku i super sam zadovoljna.kombinacija crno,sivo,bijelo(uz namjestaj)lahko se i odrzavaju i peru.zavezes im krajeve na cvor i u masinu.(vana)

farah ceza moja 09.06.98
arman mali princ 01.05.09

clock-img

24.06.2009, 21:45

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

IZVORNA PORUKA: travnik

meni su u dnevnom boravku i super sam zadovoljna.kombinacija crno,sivo,bijelo(uz namjestaj)lahko se i odrzavaju i peru.zavezes im krajeve na cvor i u masinu.(vana)

gdje si uzela?
zadovoljna?

clock-img

25.06.2009, 00:59

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Špageta imaš i OBIJU u Mostaru.Teta berta jel macao preselio tamo prema oom putu kad se ide na sajam u travnju?

clock-img

12.08.2009, 13:37

clock-img

lejlaze

pencil-img

845

I mi smo narucili i stigle su, sada mi treba dekor traka uz njih, pa cemo da postavimo user posted image user posted image user posted image

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

clock-img

24.11.2009, 09:02

clock-img

delfin

pencil-img

958

zna li neko gdje "sad" ima kupiti ovih špageti zavjesa i kako ste zadovoljni snjima (ko je kupio) U exluziv- u nema više, imaju samo crne, u Robotu na socijalnom su mi nekako tanke, znam da imaju i kvalitetnije, na pijaci nema boja koja meni treba.....
Eto ako neko ima savjet gdje da potražim, javite čim prije

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

27.02.2010, 16:05

clock-img

Medić*

pencil-img

29

drage mojje veliki pozdrav, zna li neka gdje se imaju kupiti one kvacice za zavjese, za vesanje, osim na pijaci, treba mi hitno pa ako neka zna da mi javi.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

27.02.2010, 17:49

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: medic slatki

drage mojje veliki pozdrav, zna li neka gdje se imaju kupiti one kvacice za zavjese, za vesanje, osim na pijaci, treba mi hitno pa ako neka zna da mi javi.

to imas u Robotu,Marsu uvjek...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

27.02.2010, 23:25

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: žana o8

Ja ću se malo ovdje ubaciti jer imam jedno pitanje, pa ako neko zna nek mi odgovori. Namjeravam kupiti trakaste zavjese, pa zna li neko kako se one održavaju, kako se peru?

nikako i ne isplati se, platiš oko 100-150 KM za pranje kod onih što si kupila, oni ih održavaju, a ja sam skontala da ih peru u kadi user posted image
To je totalno bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.02.2010, 23:31

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

user posted image

jel mislis na ovakve zavjese ili nesto u ovom fazonu  ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.02.2010, 23:33

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Sta su vam spageti zavjeseuser posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

28.02.2010, 00:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Mirkica

user posted image

jel mislis na ovakve zavjese ili nesto u ovom fazonu  ???

ne nego na ove

user posted image

ovo su trakaste zavjese a špageta zavjese nikad čula, mislim da se mislilo na trakaste zavjese

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img