Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prije mi je bilo nezamislivo imati gole prozore, sve sto sam imala, i store i paravane, uvijek sam drzala rasireno , odnosno totalni mrak... a sad imam jedne store zato sto nismo tu jos mijenjali stolariju, ostale prostorije samo staklo i po potrebi spustim vanjske roletne , sad sam luda za svjetloscu
< Poruku je uredio Full Moon -- 19.4.2013 20:47:36 >
19.04.2013, 23:12
niki83
2113
Obzirom da smo se hvala Bogu lijepo smjestili u novom prostoru, ja bih sad u dnevni boravak Rimske zavjese. Sanjam o njima ima 7 godina otkad ih vidjeh negdje u Ikei.. Ali kod nas su skupe barem je tako u Zenici..ispod 400KM za 3,5 m prozora ne moze.. Ima li ko nekoga jeftinije da radi iste? U Sa? ili negdje drugo? Ma cekat cu ih jos sedam godina ako treba
19.04.2013, 23:24
canim
4126
nanika
divan ti je d.boravak.
19.04.2013, 23:25
draguljče
1049
Niki, evo nazovi i raspitaj se. Čisto sumnjam da su im cijene tolike.
Nanika, predivno je. Odavno nisam vidjela ljepsi dnevni. A sta ti je ovo na prozorima? Nesto jako, jako zanimljivo.
20.04.2013, 09:10
nanika
1399
Hvala vam drage moje......nista skupo ali je lijepo ispalo. . Drago mi je da dijelite moje misljenje. SdZ ovo su roletne duple jedna ispod druge pa se mogu namjestiti da se nista ne vidi ili dici malo je.dnu i onda dobijes kao zavjese
20.04.2013, 09:25
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: nanika
Hvala vam drage moje......nista skupo ali je lijepo ispalo. . Drago mi je da dijelite moje misljenje. SdZ ovo su roletne duple jedna ispod druge pa se mogu namjestiti da se nista ne vidi ili dici malo je.dnu i onda dobijes kao zavjese
divna ti je i garnitura, kako odrzavas ovu svijetlu boju (zbog djece). kod mene sve uflekano pa mi ne pada na pamet da uzimam nesto lijepo i svijetlo dok malo ne odrastu
< Poruku je uredio teacher75 -- 20.4.2013 9:26:34 >
20.04.2013, 09:43
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: draguljče
ja hocu ove vanjske pvc, ali mi rekose kao one ne idu bez pvc stolarije, tj ne mogu se naknadno ugradjivati, bas super da nazovem
20.04.2013, 10:07
nanika
1399
Tiki ovo je eko koza i super se odrzava sa krpom i malo sredstva za stakla. Ja nisam ljubitelj eko koze ali smo bas zbog djece uzeli kao prelazno rjesenje.
20.04.2013, 10:29
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: draguljče
nanika, daj nam i ti neki link gdje ste ovo radili i kako se zovu ove roletne, bas jesu zanimljive..
20.04.2013, 10:50
teacher75
5394
Tiki ovo je eko koza i super se odrzava sa krpom i malo sredstva za stakla. Ja nisam ljubitelj eko koze ali smo bas zbog djece uzeli kao prelazno rjesenje.
ja se bojim da bi nama bilo prevruce kad bismo uzeli kauce od eko koze, jer nam je pakao u stanu. stolice ok, jer ne sjedimo dugo
20.04.2013, 12:14
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: niki83
nanika, daj nam i ti neki link gdje ste ovo radili i kako se zovu ove roletne, bas jesu zanimljive..
Kod nas je ovo ali nismo kod njih radili. Ne znam koliko su kod njih ali je sigurno skuplje nego sto smo mi platili.
svidja ju mi se ove zavjese vec bi im nasla mjesto ja vec 5 godina imam ove rimske zavjese i super su... ove godine planiram u dnevnoj zamijenit i postavit ove panelne odusevljena sam s njima vec neko vrijeme a u spavacoj cu zadrzat ovu rimsku i dalje(ako nadjem negdje sliku postavim) posto imam jedan veliki zagradjeni balkon razmisljala sam da postavim trakaste na njeg mada su mi vec i one nista posebno eh sad ako neko moze pomoc dali da stavim ove rolo zavjese-roletne ili pak ovo kao kod nanike zebra zavjese na ovoj stranici im supre ideja samo sto nisu postavljene cijene-kolkio je po metru
20.04.2013, 15:40
niki83
2113
Lijepe su ti Melin ove rimske, samo ja bih kod sebe radila svijetle boje i od platna za paravane, bijele do prljavo bijele boje. Nisam do sada nigdje vidjela ovaj sistem kao kod tebe da su i one precke gore ukrasne!
20.04.2013, 15:43
niki83
2113
Kod nas je ovo ali nismo kod njih radili. Ne znam koliko su kod njih ali je sigurno skuplje nego sto smo mi platili.
Hvala ti za link, a sad sam se sjetila da sam vec gledala ove zavjese kao kod tebe i da im je cijena bila kao i rolo :-)
20.04.2013, 15:55
melin
207
Lijepe su ti Melin ove rimske, samo ja bih kod sebe radila svijetle boje i od platna za paravane, bijele do prljavo bijele boje. Nisam do sada nigdje vidjela ovaj sistem kao kod tebe da su i one precke gore ukrasne!
eh ja sam ti ovo stavila 2007 kad smo kupili stan i tad su bile ove boje u "trendu" i nije bilo ko sad ovih tvrdjih materijala al ja uvijek mogu promijenit platno sto cu i uradit bitan mi je ovaj mehanizam...
20.04.2013, 16:21
niki83
2113
Da, da..mehanizam i jeste skup, platno manje vise, naravno kako ko hoce Kazem ja cekat cu dok ne docekam
02.06.2013, 13:29
Lalali
49
nanika preijepe su rolezne i ja sam u fazi trazenja istih. Nasla sam kod nekog cike 85km po kvadratu plus ugradnja pa mi bas skupo a jos imam puno prozora. Mozes li mi reci gdje si uzimala i jesu li povoljniji. Bila bih ti zahvalna
02.06.2013, 19:17
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: Lalali
nanika preijepe su rolezne i ja sam u fazi trazenja istih. Nasla sam kod nekog cike 85km po kvadratu plus ugradnja pa mi bas skupo a jos imam puno prozora. Mozes li mi reci gdje si uzimala i jesu li povoljniji. Bila bih ti zahvalna
Platili 65 KM sa ugradnjom. Radnja TR"SENSU" na Aneksu. Na trolejbuskoj stanici Aneks kada ides sa Dobrinje prema gradu . Oni ce ti pokazati uzorke...poslati covjeka da premjeri i ugradi.
Kako se odrzavaju ove zebra zavjese? Ja sam neki dan vidjela ovdje kod Tuzle da jedan covjek pravi za 35KM po kvadratu i prihvatljivo mi je to pa razmisljam da ih narucim.