Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Ovo izgleda bi onu noc kad je ko fole boluckalo Draga moja cestitam od srca, zelim ti sve najbolje,...da mali princ bude ziv, zdrav, sretan....puuuuno godina _____________________________06.09.2008. Adnan 02.12.2010. Ajša
sve najljepse od srca.da dozivi puno srecnih godina sa svojim roditeljima i sekom _____________________________nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
hvala _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
čestitamo sretnoj porodici, a malom princu dug, zdrav i sretan život, puno punoooo ljubavi i pažnje da dobije od svoje seke _____________________________... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
Cestitke...sve najbolje! _____________________________Moje srecice ♥ ♥ 15.6.2008. 16.10.2011.
draga ticer,iskrene cestitke tebi i tvojoj porodici na dolasku malog princa,nek vam bude ziv,zdrav i veseo...Brz oporavak,uzivajte
Draga moja, sve najbolje ti zelim... pa mi zajedno bile gore :)
IZVORNA PORUKA: Miracle*3 Draga moja, sve najbolje ti zelim... pa mi zajedno bile gore :)
i mi se pridruzujemo cestitkama i zelimo sve najbolje _____________________________*mamin zvrk* 13.03.2011
Da li je "mali princ" dobio ime?
IZVORNA PORUKA: mama75 Da li je "mali princ" dobio ime?
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja