Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Lijepa tema...mi u biti dok ja kuham ili pravim kolace, zajedno mjesimo, on muti kreme ili koru mikserom, kad usisavamo, ganjam ga usisivacem po kuci dok on isti gasi i umire od smijeha, nedavno sam pravila krofne pa ih je on oblikovao casom, kad pravim pitu, dam i njemu malu oklagiju da razvija...elem vecinom se ovako zabavimo i uradimo nesto korisno... U zadnje vrijeme zajedno slazemo puzzle i bas uzivamo u tome... Igra se vrlo rado plastelinom, pravimo pitu ili spagete ili zmije od njega... Kad smo umorni od posla i obaveza izvedemo ga do igraonice a muz i ja uspijemo popiti kafu s mirom, a on se zabavi s djecom. Vikendom obicno idemo na obliznju planinu sa prijateljima i njihovom kcerkicom i bas uzivamo u takvim vikendima. U park ga vodimo kada je vjetrovito na planini. Uglavnom smo prisutni u zivotu djeteta i muz i ja
evo mene opet malo.... sad su zanimacije drugačije.... druga vrsta crtića....kuhinja mu je preokupacija..čim sam ja tamo eto i njega da i on nešto muti.....mislim nije s epuno promijenilo od mog poslednjeg posta....samo nam ovaj smrda ne da da šetamo..... učim o slova....učimo svoje ime.... učimo prepričati priču....upijamo sitnice da bi više zapamtili....
28.11.2016, 14:58
zivotnisan
27
Drage mame, da li vam se desilo da Vaše dijete ne želi da negdje idete sa njim. Npr. ide se nani i djedu, ali dijete ne želi da vi idete i kaže to i pred njima, neću da mama ide.. Samo sa ili samo sa tatom.. Zašto to se dešava, kakva su vaša iskustva? Mene je strašno pogodilo od moje malene..