eee drage moje,
danas sam bas nesto bljakica bila, ali nakon citanja par postova, bas sam se slatko nasmijala...
a moj novi sto jedna rece "vic" je slijedeci:
radili mi stan generalno, plocice fazoni, pomakni tamo pomakni vamo, helem sve se isprasilo... logicno ja na kraju svega uzmem fino usisivac upalim i ofustura... a svekrva se ispela, pere prozore, ne da meni... hajd usisam ja jedan dio kuhinje, eh sad, smeta mi stol, i ja fino ugasim usisivac da pomaknem stol i nastavim, a ona me posmatra... posla ja ponovo da upalim usisivac, kad ce ona meni, neeeeeeeeeee!!! sta ti bi reko zeno draga??? kaze nemoj ponovo usisavati, ne valja... zasto pitam ja nju, kaze ona meni slijedece: kad se jednom ugasi usisivac a ne zavrsis posao, pa ga ponovo upalis, kao to baksuzira da kad budem radjala dijete, kad jednom krene, vratice se nazad, pa cu se kao patiti... a ja njoj fino na to odgovorim, draga moja, do tada ima dosta i bice onako kako mi bude Bog propisao, a ja Boga mi necu da mi usisivac pregori pa da moram kupovati novi... helem eto i to je jedan novi fazon, pa vi sad gledajte kako cete usisavati...