Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Lejla Ka ma to je individualno, al naravno da s godinama libido opada.....
Na pamet mi pade serija Kućanice, kad jedna od njih voda onog mladog lika a on može stalno, pa slomi ženu, ipak ona ima 40+
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.12.2011 8:44:17 >
22.12.2011, 09:29
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja ubjedljivo najgora kad je tets na hrvatskom ali na njemackom nisam losa
hahah dobro je kod njih je izgleda granica tolerancije malo veca
idem i ja uraditi na njemackom, da budem bolja
svabe me izvukose, 55
kod njih je izgleda granica tolerancije malko veca
< Poruku je uredio Mirkica -- 22.12.2011 9:31:28 >
22.12.2011, 09:32
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Lejla Ka ma to je individualno, al naravno da s godinama libido opada.....
Apsolutno te ne mogu zamisliti u toj situaciji
22.12.2011, 10:05
veeseelaa
20552
o ja se nadam, samo treba na sebi raditi, kako na tijelu tako i duhu vjerujem kad si sebi samodopadan da ti je libido jači
22.12.2011, 11:21
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: Rabi
ma hajde bananice ne zezaj se, nadji neki iole ozbiljan test Cuj jesmo li probali u troje i vise Ne znam dje nabraste toliko
ovo ti je ozbiljno da ozbiljnije ne moze biti, nego reci ti nama svoj rezultat
šta fali tome? nemoj tako a test je malo zaheban, baš za egzibicioniste đe li si bananice zglajzala?
Nisam nis rekla Idem da se oprobam na ovaj drugi, nadam se da je barem malo pitomiji
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
05.01.2012, 12:04
balasgirl
972
Meni na ovom drugom testu ispalo 26 , đe sam svrstana, u koju kategoriju
05.01.2012, 12:15
balasgirl
972
A kad odgovaram na hrvatskom, ispadne mi 19.
05.01.2012, 12:17
balasgirl
972
Ne kontam gdje ste vi nabrale toliko poene, ja samo na tri pitanja odgovorila sa ne .
05.01.2012, 12:19
palachinken
5397
28 Je li, sto više DA to manji broj?
05.01.2012, 12:42
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
ma znam ja to, što mene tješiš? ja i ne bijah zabrinuta
Zato što si rekla da ovi 35+ imaju poteškoća sa više od jednom, pa reko da se ne brineš, to nije istina
hahahaha Lejla u pravu si :)))
05.01.2012, 14:50
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: palachinken
28 Je li, sto više DA to manji broj?
ma ne, bitna je i dob vjerovatno
ja 41 imadoh poena
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.1.2012 14:54:19 >
05.01.2012, 15:41
palachinken
5397
Imam ja jos fore do slijedece dobne granice da štošta isprobam i popravim rezultat Naravno ima pitanja sto ce vazda ostat negativno odgovorena.
05.01.2012, 17:02
balasgirl
972
hahahahaahh kad sve odgovoriš sa da, imaš nula poena, znači što više da, to manje poena
21.06.2012, 14:37
veeseelaa
20552
Jedan student je uputio redakciji pismo u kome piše kako nema devojku i često susreće ženske osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su "u krevetu".
"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći devojku i što ću, ako Bog da, imati decu, voleti se i živeti zajedno.
Jedan student je uputio redakciji pismo u kome piše kako nema devojku i često susreće ženske osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su "u krevetu".
"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći devojku i što ću, ako Bog da, imati decu, voleti se i živeti zajedno.
Mene zanima sledeće: Da li u raju, kako tvrde svi da je to jedan veliki prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., da li i tamo ima seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava", zapitao se student.
Glas Koncila odgovorio mu je kako u raju seksa nema!
"Sasvim je proizvoljna vaša pretpostavka da je raj prostor, jer time zemaljsko prenosite u raj koji nadilazi sve zemaljsko, a u raju se ljudi – kako je rekao Isus – niti žene niti udaju.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.6.2012 14:38:12 >
22.10.2012, 21:29
Tiruliru80
13
44 odoh u pakao! :))) Tamo će da bude vruuuuuće...
29.04.2013, 17:01
bebaa
-11235
hebo vas evo nam nove teme za raspravu...kod mene test pokaza 55...i šta sad...ja dođo ko pravo iskusna i volem sex a niđe veze...
13.05.2013, 23:16
bebaa
-11235
pročitah ovaj gore rezultat i umal se ne obandači...sa mnom nešto nije u dure,po papirima sam baš aktivna ali u zbilji baš me mora ganjati...znači u mom slučaju mm više voli...ma lud je za sexom...ah šta ću mu ja... eto podigoh bar malo temu ako ništa drugo...
21.06.2013, 11:01
ringeminge
26
zene vise vole seks ali muskarcima je potrebniji
21.06.2013, 11:22
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: ringeminge
zene vise vole seks ali muskarcima je potrebniji
ne bih se složila s tim...sve je individualno......ima ljubitelja i na jednoj i na drugoj strani....uostalom zašto bi sex bio ptrebniji njemu a ne meni....šta uopšte potreba znači u ovom slučaju.....da se ispuše psihički?...olakša fizički?.....nisam sexolog pa da trijebim o tome ali po mojoj logici jednako je potreban obome.....i mi se osjećamo drugačije prije i poslije.... ašto se tiče ko ga više voli hmm hmmm....puno slučajeva za koje znam a i sama sam takva da on više voli nego ona....opet je to sve individualno....
21.06.2013, 11:27
veeseelaa
20552
a u raju se ljudi – kako je rekao Isus – niti žene niti udaju.