Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
26.11.2009, 09:41
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: acudesa
mislim da je izgled totalno nebitan...ima toliko ruznih ljudi koji su nenormalno sexy ...barem meni
1.jagger 2.seal 3.morrison 4.cobain 5.kravitz
evo slinim
kako možeš dada oni su meni svi lijepi (osim seala-sorry) naročiti Kurt i Jim , a Jagger je bio kad je bio mlad ...imamo sl ukus (osim za čizme )
ne znam za cizme, ali i ja bih potpisala ovu listu i dodala Vinsent Cassel i Al Pacina, pogotovo iz Kuma jedinice uh
26.11.2009, 09:43
Dida79
3252
joj cura na sabahu
sve uspaljenice su na ovoj temi,ako i ne bi bile pogledaj slika
26.11.2009, 09:45
veeseelaa
20552
sexipil u životu sam sretala jako puno muškaraca i žena koje su jako sexipilni meni bili, njihov sexipil se nazirao u načinu odijevanja, stavu, gestikulacijima, osmijehu, pogledu, dvosmislenim riječima.... mislim da se sexipil "uči", mada ima i onih ljudi kod koje na osnovu izgleda lica i samog stava mogu svrstati u "sexipilne" zbog npr izražajnih jagodica, dubokog pogleda, zagonetnog osmijeha....... načina na koji sjede...... hodaju... puše cigaretu a ima i ona "on/ona ima nešto u sebi", neku tajanstvenost koja prosta mami na blud
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.11.2009 9:47:22 >
26.11.2009, 09:52
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Dida79
joj cura na sabahu
sve uspaljenice su na ovoj temi,ako i ne bi bile pogledaj slika
imam ja svog uspaljanika liči na ovog tvog citiranog i šta ja imam druge gledati lel' tako?
26.11.2009, 09:54
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: sheri
mislim da je izgled totalno nebitan...ima toliko ruznih ljudi koji su nenormalno sexy ...barem meni
1.jagger 2.seal 3.morrison 4.cobain 5.kravitz
evo slinim
kako možeš dada oni su meni svi lijepi (osim seala-sorry) naročiti Kurt i Jim , a Jagger je bio kad je bio mlad ...imamo sl ukus (osim za čizme )
ne znam za cizme, ali i ja bih potpisala ovu listu i dodala Vinsent Cassel i Al Pacina, pogotovo iz Kuma jedinice uh
slike, slike a, dadu potpiši za čizme, to ti je moj savjet
26.11.2009, 10:14
Anoniman
ah
uh
eh
ih
osjecam se ko teenagerica
26.11.2009, 10:19
Nunichi
4125