Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i naravno u kostimu ću doći od kuće, ne mislite se valjda dole presvlačiti?
22.02.2012, 14:48
Visnja RR
15102
veeseela ti bi mogla biti Karmen
22.02.2012, 14:50
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
veeseela ti bi mogla biti Karmen
koja Karmen?? da ne misliš na Kermita
22.02.2012, 14:51
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i naravno u kostimu ću doći od kuće, ne mislite se valjda dole presvlačiti?
pa naravski u kostimu, ni ja se nigdje ne presvlacim a ja cu biti jedinstvena Skontala sam kakvo cu ja odijelo sebi skrojiti
< Poruku je uredio Rabi -- 22.2.2012 14:52:24 >
22.02.2012, 14:53
veeseelaa
20552
Skontala sam kakvo cu ja odijelo sebi skrojitiuser posted image user posted image
ti bi sa svojim odijelom isprovocirala raju
22.02.2012, 14:53
pocahontas
2546
kako mislite jeftino proći ja fakat ne kontam? pa sad ispadoste sve šivačice i šnajderke ja ne znam štiti tako da mi je opcija ili kupiti ili nekome platiti da mi sije..kako god, nije jeftino
22.02.2012, 14:54
veeseelaa
20552
pa sad ispadoste sve šivačice i šnajderke user posted image
Hahaha, joj Veeseelaa! Pa nije los prijedlog. Ih, kad ja dodjem u minjaku. Ja najozbiljnije ne znam kako da se kostimiram. Za L vec imam ideju (imamo i odjecu). Ali za sebe, nista. Hajde, skontacemo vec nesto.
22.02.2012, 15:03
salmy
5830
Salu na stranu ali ja imam finog izbora kostima. Seka njih ima za posao.... ideja mi se sviđa,svakako budemo dio atmosfere
Hahaha, joj Veeseelaa! Pa nije los prijedlog. Ih, kad ja dodjem u minjaku. Ja najozbiljnije ne znam kako da se kostimiram. Za L vec imam ideju (imamo i odjecu). Ali za sebe, nista. Hajde, skontacemo vec nesto.
at ta, hehe super, pa moglo bi se al haljinu valja sašiti ....
22.02.2012, 15:06
Visnja RR
15102
ja nista ne sijem...sve imam u ormarima nekad se isplati sto ne bacam odjecu duga crna ciganska suknja, crna mini haljina preko ...crni vjesaticiji sesir... plast cu posuditi...vjerovatno ljubicasti.... a metlu necu nositi...ili da asju maskiram u metlu (grooozna sam)
at ta, hehe super, pa moglo bi se al haljinu valja sašiti ....
ma uzmes dugu crnu suknju cignasku... gore crveni bodi ili neki kombinezon (imas garant) i preko prozirni crni ciganski sal...cvjet u kosu...crveni karmin..ma imas sve garant ...samo malo prorovi po odjeci
22.02.2012, 15:09
veeseelaa
20552
ma uzmes dugu crnu suknju cignasku... gore crveni bodi ili neki kombinezon (imas garant) i preko prozirni crni ciganski sal...cvjet u kosu...crveni karmin..ma imas sve garant ...samo malo prorovi po odjeciuser posted image
ma da, imam ciganku, al opet mi draga moja ovo preseksi mislim ja i ruža u kosi i taj crveni karmin hehe
kako mislite jeftino proći ja fakat ne kontam? pa sad ispadoste sve šivačice i šnajderke ja ne znam štiti tako da mi je opcija ili kupiti ili nekome platiti da mi sije..kako god, nije jeftino
Ja nit sam snajderica nit neki maher za sivenje, ali cu se okusati