Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mene neće doći haman pa nista (ovo ako ne nadjemo tregeršlus- jao ko o čemu, ja o tregeršlusu ).. mama će mi dati doktorski mantil/haljinicu, klompe i masku i rukavice...ostale karafeke necu jer ne nam kud bi s njima... Raffi ima crvenu karo košulju, ima i šljem i alat s pojasom i samo još - tregeršlus
mamine oči javila mi se putem fb, ona ima tregejšlus za posudit, hoćeš da ti pošaljem njen profil na fb?
26.04.2012, 12:52
veeseelaa
20552
eto imaš poruku na fb pa se dogovorite
i ne dramatizujte, maskembal će biti održan , zašto da ne
26.04.2012, 12:52
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mene neće doći haman pa nista (ovo ako ne nadjemo tregeršlus- jao ko o čemu, ja o tregeršlusu ).. mama će mi dati doktorski mantil/haljinicu, klompe i masku i rukavice...ostale karafeke necu jer ne nam kud bi s njima... Raffi ima crvenu karo košulju, ima i šljem i alat s pojasom i samo još - tregeršlus
mamine oči javila mi se putem fb, ona ima tregejšlus za posudit, hoćeš da ti pošaljem njen profil na fb?
stvarno ima? hajd posalji da vidim s njom
26.04.2012, 15:54
Visnja RR
15102
ja sam kupila ljubicaste sjene i kreon...i sljokicasti tus i ljubicastu dzidzavu ogrlicu... i ljubicasti lak za nokte preko kojeg ce biti i nesto zeleno ljubicasti plast sasiven... mi spremne
meni su uvjek bili odlasci van grada za 1 maj bezveze...prelijep mi je grad za 1.maj ...poluprazan ...ljepota
mozda cu sa sobom povesti i asjinu desetogodisnju drugaricu...
jeedvvaaa cekammm ..
pooooocy jel dolazis po mene???? da ne prepadem taksistu
26.04.2012, 16:57
Hanady RR
18727
ja sma konačno dogovorila krinolinu...idme po nju ubrzo
ostalo sam spremila al nisma sve zajedno uopće porobala
a frizuru i šminku sma somislila... cure će biti u šminkama boje haljina a ja ku kombinaciji te dvije boje...
ah da trebam ljepilo da krunu zavšim
užas...
imama relana strah da mi krinolina neće se ugurat pod suknju...iako je suknja ogromna i nadždižana plišom i čipkom
kad noćas budem našivala komade na suknju pa ispadem ofucana kraljica
26.04.2012, 21:19
emina08
253
Ja samo još jednom da potvrdim naš dolazak .Moja princeza Bella se već danima raduje balu.
26.04.2012, 21:29
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: emina08
Ja samo još jednom da potvrdim naš dolazak .Moja princeza Bella se već danima raduje balu.
26.04.2012, 22:16
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: pocahontas
i kod nas ovako.... ja ne znam kako ste vi tako troskali zene Cuj 80 KM za maskenbal? Sta si kupila veseelaa svilu i kadifu za kostime?
Mi smo iskombinovali iz ormara krpica za ciganski kostim, platicemo igraonicu i eto...naravno ako se sta bude jelo, pilo, ali sve je to sića....
26.04.2012, 22:22
Visnja RR
15102
mene je doslo ovoliko: 2,5 km materijal 7 km dvije sjene 5 km nekakv sljokicasti tus 4 km lak za nokte 4 km kreon 14 lancic asja ima kostim koji je dobila za prvi rodjendan... ja kombinovala svoju odjecu samo sasila plast
s predpostavkom da cemo davati po 15 km doci ce me 51,5 km
26.04.2012, 22:24
shejla
1136
e doduse, zaboravih - kupila sam maramu u KOnzumu - 1,5 KM
27.04.2012, 08:17
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam kupila ljubicas_te sjene i kreon...i sljokicas_ti tus i ljubicas_tu dzidzavu ogrlicu... i ljubicas_ti lak za nokte preko kojeg ce biti i nesto zeleno ljubicas_ti plast sasiven... mi spremne
meni su uvjek bili odlasci van grada za 1 maj bezveze...prelijep mi je grad za 1.maj ...poluprazan ...ljepota
mozda cu sa sobom povesti i asjinu deset__ogodisnju drugaricu...
jeedvvaaa cekammm ..
pooooocy jel dolazis po mene???? da ne prepadem taksistu
po tebe i Asju i Marinu ako treba, pa naravski
a to htjedoh pitati - hoce li nam djeca imati tamo štogod gricnuti? mislim, sta uopšte ulazi u tih 150 KM odnosno 15KM po glavi maminoj jesmo li sami tamo ili ce biti slobodan ulaz i za ostalu djecu?
< Poruku je uredio pocahontas -- 27.4.2012 8:21:09 >
27.04.2012, 08:30
veeseelaa
20552
Cuj 80 KM za maskenbal? Sta si kupila veseelaa svilu i kadifu za kostime? user posted image
26 materijal 10 Kleopatrine krune 5 čarapice za Ajšu 10 naušnice 10 ogrlice 10 narukvice __________________ 71 KM
bez igraonice, nisam imala naušnice za mene i Ajšu boje zlata ni narukvice ni ogrlice a sreća pa nisam ni šivanje platila i imamo adekvatnu obuću
27.04.2012, 08:56
veeseelaa
20552
a sve ti ovisi i koji si lik odabrao i ja za cigančicu, kraljicu i sl ne bi imala nekog troška jel haman sve imam...
moj problem je bio jer sam htjela da imamo isti nakit, iste haljine, krune i sl
ma hebo pare, svakako je muž donator
27.04.2012, 09:07
veeseelaa
20552
sinoć smo probale kostime, mogu vam reć da nije toliko smiješno koliko mi se4 u prvi mah činilo jedva čekam druženje a malena je sva hepi i još kaže mm:
na koljena klekni, ja sam Kepatra
sinoć sam je slikala i mm poslala MMS, (mm bio na poslu), on je oduševljen
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.4.2012 9:08:10 >
27.04.2012, 10:03
Neca xxx
1126
Raja, kada je sutra maskembal? Je li od 18 do 20 u igraonici Bambi u Merkuru na Otoci? Samo da potvrdim.
27.04.2012, 10:07
veeseelaa
20552
jeste
27.04.2012, 10:11
Neca xxx
1126
Moja L se vec svima hvali da ide na maskembal. Jedva cekamo da se druzimo.
27.04.2012, 10:12
eko beba
265
a gdje je na Otoci tačno igraonica?
27.04.2012, 10:20
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: eko beba
a gdje je na Otoci tačno igraonica?
i ja taman htjedoh to pitati moja je cura bolje i nadam seda se temperatura neće vraćati cura ima ful kostim, nema šanse da ne našminkam ja imam jednu haljinu tamnoljubičastu, ali nemam šešir ( hanady javi seee) ali bih sve ove druge detalje crne - lak i šta još? (ja se inače ne šminkam niti nosim nakit - prirodna ljepotica - pa ne znam koje bih sve detalje i koju bi šminku - da nađem neki dobro tamni karmin, raščupam kosu i sl?
27.04.2012, 10:24
veeseelaa
20552
unutar Merkura, II sprat
27.04.2012, 12:19
veeseelaa
20552
pa ne znam koje bih sve detalje i koju bi šminku - da nađem neki dobro tamni karmin, raščupam kosu i sl?