Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
< Poruku je uredio vjestica -- 7.4.2012 22:48:19 >
07.04.2012, 22:47
Hanady RR
18727
vjwštice..čemu tuga...nije valjda kostimić prostigli baš razočaranje
07.04.2012, 22:48
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pogrešan smajli stavila evo ispravila sam
07.04.2012, 22:49
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pogrešan smajli stavila evo ispravila sam
07.04.2012, 22:52
salmy
5830
malo OT,vjestice samo me zanima sto si ti "vjestica"' uvijek sam te zamisljala..onako neku visoku..pomalo nafrakanu zenu,crvene kose,puna sminke??
A ti si totalna suprotnost....jedna divna tiha,mirna i cini mi se povucena zenica.... simpa skroz....mjenjaj nik i avatar
07.04.2012, 23:19
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: salmy
malo OT,vjestice samo me zanima sto si ti "vjestica"' uvijek sam te zamisljala..onako neku visoku..pomalo nafrakanu zenu,crvene kose,puna sminke??
A ti si totalna suprotnost....jedna divna tiha,mirna i cini mi se povucena zenica.... simpa skroz....mjenjaj nik i avatar
tako mi moji najbliži tepaju
07.04.2012, 23:32
neki x
704
Mi nazalost moramo otkazati...
07.04.2012, 23:45
veeseelaa
20552
ja zaista ne mogu da vjerujem da se nije masa žena prijavila! ovo bi trebao biti jedan divan događaj i radost za našu djecu, čemu ovo ne prijavljivanje? u čemu je fol? mislim kad je bio DM haman do tuče dođe a iskreno meni je i ova zabava u ravni sa pomenutom... il ipak nije???
mislim ako će nas biti deset_ak smiješno je istu i organizirati Višnja??
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.4.2012 23:47:06 >
ja zaista ne mogu da vjerujem da se nije masa žena prijavila! ovo bi trebao biti jedan divan događaj i radost za našu djecu, čemu ovo ne prijavljivanje? u čemu je fol? mislim kad je bio DM haman do tuče dođe a iskreno meni je i ova zabava u ravni sa pomenutom... il ipak nije???
mislim ako će nas biti deset_ak smiješno je istu i organizirati Višnja??
zato sam i rekla da vidim spisak ko zeli...
07.04.2012, 23:57
veeseelaa
20552
a nije džaba pa nema navale , budimo iskreni treba napisati da će biti sponzori i svako će dijete dobiti hediju
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.4.2012 23:58:49 >
07.04.2012, 23:58
veeseelaa
20552
i mnogi su se istrošili za kostime a ja tek trebam, i šta sad da radim? heheheh ići u kupovinu ili ne
08.04.2012, 00:11
veeseelaa
20552
one ženice koje su prijaljivale za paketiće svoju "raju", mogu li istu kontaktirati i prijaviti ih za maskembal?
08.04.2012, 00:14
neki x
704
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a nije džaba pa nema navale , budimo iskreni treba napisati da će biti sponzori i svako će dijete dobiti hediju
Jao Vesela,pa ne mogu da vjerujem!!!!
Meni je zao sto ne mogu doci,ne zelim objasnjavati zbog cega...
08.04.2012, 00:18
eko beba
265
a šta bi s onim spiskom koji je objavljen na nekoj od prethodnih stranica? 20-ak ženica sa dječicom? Ne vjerujem da ne dolaze zato što nije DŽ. ... možda nisu vidjele da se o tome danas priča? ... ja se sutra skontam pa javim.
08.04.2012, 00:21
vjestica
4335
a čemu tolika frka pa tema ponovo podignuta nakon mjesec dana, pa zar mislite da su večeras svi online da se prijave i odjave
08.04.2012, 00:21
eko beba
265
ja sam tek večeras vidjela da se ovo da organizovati ... pa sam totalno bez ideje za kostimčiće za mene i mog D. Totalno beeeeez ideje
08.04.2012, 00:24
vjestica
4335
a ako će biti krajem aprila, treba imati u vidu da će mnogi spojiti sa 1.5 i otići negdje
08.04.2012, 00:24
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Jao Vesela,pa ne mogu da vjerujem!!!!
Meni je zao sto ne mogu doci,ne zelim objasnjavati zbog cega...
ne znam šta se ti pronadje u ovom? naravno da ima onih koji su tu zadnju subotu zauzeti al brate ima i onih koji sigurno jer nije DŽ ne dolaze, ma garantiram I to me ispi*duje, a za paketiče počupaše se za kose I još prijavljuju pola ekipe jer su se za Boga prethodno čule na tel, zamisli sad tu zajebanciju
I u startu se znalo da nije džabe, nisam se nadovezala na Višnjin maloprijašnji post, a ti si se već prijavila bila pa se ovo nikako ne odnosi na tebe
Šta je općenito sa ženama? ideja je bezveze? nidje veze? nema veze? heh ne kontam eto
08.04.2012, 00:25
veeseelaa
20552
a ako će biti krajem aprila, treba imati u vidu da će mnogi spojiti sa 1.5 i otići negdje
da, baš hahahah možda 3 osobe sa RR da odu negdje heh a ostalo ćumuranje ko i ja u Sa
08.04.2012, 00:25
vjestica
4335
vesela opet pala s marsa
08.04.2012, 00:27
veeseelaa
20552
a čemu tolika frka pa tema ponovo podignuta nakon mjesec dana, pa zar mislite da su večeras svi online da se prijave i odjave
ne mislim al ni prije se nije otimalo za prijavu da se razumijemo ja sasvim sam iskulirana, neg nako pričam
baš me čudi da od toliko članova samo se u startu prijavilo 20? ono kontam u čemu je problem?
08.04.2012, 00:29
vjestica
4335
zar mora biti problem nem ide im se, ne zanima ih, neće, hoće vikend u krugu najbliži, ili bilo koji drug razlog šta si se toliko upalila što se žene ne prijavljuju