Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.2.2012 10:24:49 >
23.02.2012, 10:24
jasmin
4600
Mogu l` ja glumiti tetu s nikabom :):D?
23.02.2012, 10:29
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: jasmin
Mogu l` ja glumiti tetu s nikabom :):D?
samo dodji!
23.02.2012, 17:59
new mama
2578
New mama i Ajna
23.02.2012, 18:26
vjestica
4335
ja juče i danas cijeli dan u potrazi za vještičjim kostimima curi sam odmah našla super kostim,a sebi još ne držite mi fige da pobjedim na aukciji ima super kostim, super cijena,a pristojan seksi vještičjih kostima ima da padneš na dupe, ali nema smisla, ipak je ovo dječji maskembal
23.02.2012, 20:35
M kao Mama
5536
Mogul se ja maskiratu u veliku trudnicu, hahahahaha, a za L. ma ima da bira koji želi
23.02.2012, 23:24
Visnja RR
15102
Dozvolite mi samo jednu malu korekciju
ova zabava pod maskama je za sve clanice RR bez obzira da li imaju djecu ili ce tek imati...
Dakle nase clanice koje jos uvjek nisu mame su dio ove zabave ...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ova zabava pod maskama je za sve clanice RR bez obzira da li imaju djecu ili ce tek imati...
ja sam mislila da se to podrazumjeva...
lijepo, cure prijavite se
25.02.2012, 12:23
balasgirl
972
Veselinka, skonta li ti kostim? Jesu li neke sexy mace u pitanju :)) Ja veze nemam šta ću. Za malog ću skontati, al ja jadna ne znam
25.02.2012, 13:08
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Dozvolite mi samo jednu malu korekciju
ja sam mislila da se to podrazumjeva...
a moze li se promjeniti naslov u 'RR zabava pod maskama' i sve jasno
25.02.2012, 14:39
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Veselinka, skonta li ti kostim? Jesu li neke sexy mace u pitanju :)) Ja veze nemam šta ću. Za malog ću skontati, al ja jadna ne znam
nisam još odlučila ali sexy neće biti sigurno :) mislila sam da i ja i malena imamo isti kstim, pa šta god da odlučimo, u martu ću raditi na tome već sam obavijestila mamu da će nam bti krojač, sigurno princeze nećemo biti, prejednostavno mi je, možda neki istorijski lik
Moraću malo poraditi na tome u narednom periodu, bit će mi to draga uspomena pa željela bi da sve bude perfektno..... heeheh puno obećavam a opet ko zna na šta će to ličiti
I svakako će mi taj kostim poslužiti i za neki maskembal za odrasle kojem namjeravam učestvovati i nakon ovog maskembala
Jel neko već odlučio u šta će se maskirati ili ipak čuvate tajnu? :)
25.02.2012, 14:48
veeseelaa
20552
inače kul su mi kostimi za vas mame koje imate dječake npr
mama indijanka, maleni indijanac mama princeza, maleni princ
i tome sl
25.02.2012, 15:19
vjestica
4335
kod mene nema dileme koji kostim naravno curra i ja isto, ne identične kostime, ali smo obje vještice ja curi već naručila ostim preko ebaya nisam mogla odoljeti
25.02.2012, 16:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: vjestica
kod mene nema dileme koji kostim naravno curra i ja isto, ne identične kostime, ali smo obje vještice ja curi već naručila ostim preko ebaya nisam mogla odoljeti
suuuper a možeš li ti sebi napraviti približno isti kostim? sašiti il sama nešto skontati? bilo bi to super
25.02.2012, 17:03
vjestica
4335
imam sebi nešto u planu, ali ne isto ko curi njoj je bebeća varijanrta, sebi planiram ipak malo (ne smijem reći sexy ) nego odrasliju varijantu
25.02.2012, 17:09
veeseelaa
20552
ma odlično, draga mi je da si skontala šta ćeš a onda sve ide lakše