Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dat ces mi podatke od cike koji ti je sredio gdjicu klimu,jer se i mi grijemo na istu,pa da joj na proljece uradimo generalku ;)
Grijemo citav stan sa klimom i jako smo zadovoljni. Klima je na super mjestu,tako da ne puse direktno u nas,a racuni nisu astronomski
02.12.2008, 16:52
mamy Sabina
1553
Važi ,oko moje!
02.12.2008, 17:24
andji
1215
kome treba klima majstor evo moj čoek ha ha,a ne stvarno se čovjek razumije u klime,montira ih,čisti sve,ma imam majstora samo takvog,ja imam grijanje ali je na 5om spratu poslabo dobro,tako da palim i klimu i super je.Računi jsu ogromni,prošli decembar došlo 160km ,to je najveći račun,a sredina je 110-130km.Ali ja baš trošim struje,mašina a sudje,mašina za veš,pegla,bojler ne gasimo,plus 2 tv-a,komp,te ova sitnjarija,mikro peć,sergejev grijač za vodu,ali šta da se radi
13.10.2009, 13:32
sarayka
832
Da ne otvaramo novu temu... Kako se grijete? Posebno me interesuju oni koji imaju centralno grijanje u stanu ovo Toplane mislim. Bas sam izrevoltirana danas hebo te snijeg pao oni nisu "pustili " grijanje a nastranu to sto je inače jako slabo grijanje i mislim da smo mi jedni od rijetkih u nasem kvartu koji plačamo racune!! Još mimo toga trošim extra struju za grijalice jer zaista moram.... Ima li ista normalno "u nas"
13.10.2009, 13:36
Dinkica
1038
Nikako se ne grijemo, mislim trebalo bi toplane da nas griju al polomise se......... Smrzoh se u svojoj rodjenoj kuci, dijete sam obukla u 100 slojeva, trebalo bi poceti 15tog ali ako je Sarajevo gas zavrnuo toplanama plin onda daBogda da bude
13.10.2009, 16:43
tea lana
2255
Pocelo grijanje na Alipasinom polju
13.10.2009, 16:44
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: tea lana
Pocelo grijanje na Alipasinom polju
13.10.2009, 16:53
Mya_81 RR
5531
Kod nas je sezona grijanja na struju već počela, a redovno zimi imamo dupli račun za struju jer je grijanje katastrofa!!!! Kao da ga i nema, a bolje da vam ne govorim koliko ga plaćam. SRAMOTA!!!!!!
Ove godine smo nabavili one radijatore, stvarno mi se sobe brzo zagriju, a koliko troše to ćemo vidjeti na sljedećem računu
16.10.2009, 12:27
noaa
1662
mi imamo taj konvektor,odlicno grije i ne dolazi velik racun,kontamo kupiti jos jedan za kupatilo.
26.06.2011, 12:59
ena0002
8723
Nije bas da je sezona za to ali eto interesuju me vasa iskustva . Ima li neko od vas situaciju da grijete dva sprata na plin sa jednim plinskim bojlerom. Spratovi su odvojeni jedan je manji, a sve ukupno ima mozda oko 80-90 kvadrata...pa me interesuje je li bolje razvesti grijanje sa jednim plinskim bojlerom za oba sprata (koji bi pretpostavljam bio veci) ili sa dva manja Koja bi varijanta bila prakticnija
26.06.2011, 18:50
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: ena0002
Nije bas da je sezona za to ali eto interesuju me vasa iskustva . Ima li neko od vas situaciju da grijete dva sprata na plin sa jednim plinskim bojlerom. Spratovi su odvojeni jedan je manji, a sve ukupno ima mozda oko 80-90 kvadrata...pa me interesuje je li bolje razvesti grijanje sa jednim plinskim bojlerom za oba sprata (koji bi pretpostavljam bio veci) ili sa dva manja Koja bi varijanta bila prakticnija
E draga to obavezno,dva bojlera.Mama i brat zive u kuci na sprat sa jednim bojlerom.Vjeruj da su se izradili sto su uzeli jedan,kod njega na spratu je uvijek toplije nego kod mame.Jos termostat na spratu(nikad nije ista temp,gore i dole kod mame) Ako si u mogucnosti obavezno odvoji spratove,jer njima toliki racuni dolaze da je to uzas. A dole kod mame znatno hladnije nego kod njih na spratu
26.06.2011, 20:26
ena0002
8723
Ma i mi smio prvobitno kontali dva odvojena bojlera ali par ljudi nam rece jedan...pa samo sad bas u dilemi. A ako bi isao jedan, termostat bi morao ici u prizemni sprat. Iskreno i ja bih vise volila dva bojlera zato me i interesuju iskustva