cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Grijanje...

clock-img

02.12.2008, 16:51

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

@mamy2

Dat ces mi podatke od cike koji ti je sredio gdjicu klimu,jer se i mi grijemo na istu,pa da joj na proljece uradimo generalku ;)

Grijemo citav stan sa klimom i jako smo zadovoljni. Klima je na super mjestu,tako da ne puse direktno u nas,a racuni nisu astronomski user posted image

clock-img

02.12.2008, 16:52

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Važi ,oko moje!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

02.12.2008, 17:24

clock-img

andji

pencil-img

1215

kome treba klima majstor evo moj čoekuser posted image user posted image user posted image ha ha,a ne stvarno se čovjek razumije u klime,montira ih,čisti sve,ma imam majstora samo takvog,ja imam grijanje ali je na 5om spratu poslabo dobro,tako da palim i klimu i super je.Računi jsu ogromni,prošli decembar došlo 160kmuser posted image user posted image ,to je najveći račun,a sredina je 110-130km.Ali ja baš trošim struje,mašina a sudje,mašina za veš,pegla,bojler ne gasimo,plus 2 tv-a,komp,te ova sitnjarija,mikro peć,sergejev grijač za vodu,ali šta da se radi

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

13.10.2009, 13:32

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Da ne otvaramo novu temu...
Kako se grijete? Posebno me interesuju oni koji imaju centralno grijanje u stanu ovo Toplane mislim.
Bas sam izrevoltirana danas hebo te snijeg pao oni nisu "pustili " grijanje a nastranu to sto je inače jako slabo grijanje i mislim da smo mi jedni od rijetkih u nasem kvartu koji plačamo racune!! Još mimo toga trošim extra struju za grijalice jer zaista moram....
Ima li ista normalno "u nas"user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

13.10.2009, 13:36

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Nikako se ne grijemo, mislim trebalo bi toplane da nas griju al polomise se.........
Smrzoh se u svojoj rodjenoj kuci, dijete sam obukla u 100 slojeva, trebalo bi poceti 15tog ali ako je Sarajevo gas zavrnuo toplanama plin onda daBogda da bude user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

13.10.2009, 16:43

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

Pocelo grijanje na Alipasinom polju

clock-img

13.10.2009, 16:44

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: tea lana

Pocelo grijanje na Alipasinom polju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

13.10.2009, 16:53

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Kod nas je sezona grijanja na struju već počela, a redovno zimi imamo dupli račun za struju jer je grijanje katastrofa!!!! Kao da ga i nema, a bolje da vam ne govorim koliko ga plaćam. SRAMOTA!!!!!!

Ove godine smo nabavili one radijatore, stvarno mi se sobe brzo zagriju, a koliko troše to ćemo vidjeti na sljedećem računu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

16.10.2009, 12:27

clock-img

noaa

pencil-img

1662

mi imamo taj konvektor,odlicno grije i ne dolazi velik racun,kontamo kupiti jos jedan za kupatilo.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

26.06.2011, 12:59

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Nije bas da je sezona za to ali eto interesuju me vasa iskustva user posted image  . Ima li neko od vas situaciju da grijete dva sprata na plin sa jednim plinskim bojlerom. Spratovi su odvojeni jedan je manji, a sve ukupno ima mozda oko 80-90 kvadrata...pa me interesuje je li bolje razvesti grijanje sa jednim plinskim bojlerom za oba sprata (koji bi pretpostavljam bio veci) ili sa dva manja user posted image  Koja bi varijanta bila prakticnija user posted image  

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

26.06.2011, 18:50

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: ena0002

Nije bas da je sezona za to ali eto interesuju me vasa iskustva user posted image  . Ima li neko od vas situaciju da grijete dva sprata na plin sa jednim plinskim bojlerom. Spratovi su odvojeni jedan je manji, a sve ukupno ima mozda oko 80-90 kvadrata...pa me interesuje je li bolje razvesti grijanje sa jednim plinskim bojlerom za oba sprata (koji bi pretpostavljam bio veci) ili sa dva manja user posted image  Koja bi varijanta bila prakticnija user posted image  

E draga to obavezno,dva bojlera.Mama i brat zive u kuci na sprat sa jednim bojlerom.Vjeruj da su se izradili sto su uzeli jedan,kod njega na spratu je uvijek toplije nego kod mame.Jos termostat na spratu(nikad nije ista temp,gore i dole kod mame)
Ako si u mogucnosti obavezno odvoji spratove,jer njima toliki racuni dolaze da je to uzas. A dole kod mame znatno hladnije nego kod njih na spratu

clock-img

26.06.2011, 20:26

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Ma i mi smio prvobitno kontali dva odvojena bojlera ali par ljudi nam rece jedan...pa samo sad bas u dilemi. A ako bi isao jedan, termostat bi morao ici u prizemni sprat. Iskreno i ja bih vise volila dva bojlera zato me i interesuju iskustva user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Zadnji članci

article-img