IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a i meni mati kao ni mnogima nije u stanu hebote i kod mame mi plinuser posted image
pa obično raja ima i šporet na drva, mislim uvijek neko ima
nema vesela nema...nema mi ni mater ni sestra niti jedna zaova...
nisma debil da dam pred porod 5000 Km za kamin i drva da mi se dijete ne smrne i ono kraj mene i ono u stomaku i ja sama dva mjeseca pred porod...
i nemama raje sa tiš špretima...i d aimama raju neću ljudima ić da komoditet kvarim tek tako...
a na sve to muž mi morao kod kuće biti da pali grijalice da nam ne zaledi voda i ne popuca u kuhinji i tolaetu
i da nam ne popucaju radijatri jer u njima je voda mislim ko ima grijanej to zna...da ti pukne instalacija nebi ti bog spasio ni namještaj ni išta u kući i nebi se u sred zime sve to osušilo nikako...
mislim preživjeh i to ko i rat...al nemojte mi pričat kako je sve lagano, lijepo, cool i kako smo mogli u ratu
sve da je potmana brinem i brinula sam brinula maksimalno i za djecom i sobom i materom i mužem
I treba uvijek biti spremna na sve...meni nije ništa zajebancija ...ja sam mnogo toga doživjekla i sad da pomislim da mi djeca to doživljavaju prijatno mi nije nikako