cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!!

clock-img

07.02.2012, 22:43

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

taurus ima u robotu,

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

07.02.2012, 22:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: animagical

meni je jedino bilo malo frka sto nemam gdje kupiti svjeze voce i povrce za bebu,ali hajd moze koji dan na kupovnim kasicama...a vala mi je smijesno...

draga jesi bila u PIKu...moj suprug danas redovno dokupio vođa...narandže, mandarine, banane i jabuke za tufahijeuser posted image ( njih imamo iz bašte la nisu za tufahija a naumpale nam)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.02.2012, 22:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: taurus

gdje u Sa ima kupiti onih malih plinskih boca zajedno sa onim gore dijelom za kuhanje (jesam dobro objasnilauser posted image )

pijaca ciglane...ja imam u offisu jednu takvuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.02.2012, 22:46

clock-img

animagical

pencil-img

5604

jabuke imam, banane A ne voliuser posted image , a to drugo su citrusi pa ne smijeuser posted image hvala ti, banane volimo mi stari,pa cemo se sutra zaletiti do pikauser posted image

clock-img

07.02.2012, 22:48

clock-img

taurus

pencil-img

3578

drage moje hvala za infouser posted image

clock-img

07.02.2012, 22:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dakle sutra ce biti opuhane sve male plinske bocice za kuhanje... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.02.2012, 23:00

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Evo mozda nekome zatreba i ova informacija
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/bh-telecom-aktivirao-uslugu-sos-kredit/120207066

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

07.02.2012, 23:01

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

dakle sutra ce biti opuhane sve male plinske bocice za kuhanje... user posted image

upravo tako user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2012, 23:05

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Da vas obradujem:

"Obavijest o obustavi saobraćaja,

Datum objave: 07.02.2012

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dostavilo je MUP-u Kantona Sarajevo Rješenje o privremenoj potpunoj obustavi saobraćaja u ulicama na području Kantona Sarajevo, a radi omogućavanja uklanjanja snijega i leda sa saobraćajnica. Ulice na koje se odnosi ova obustava su: Bulevar Mimar Sinana, Bulevar branilaca Dobrinje, „G“ transverzala, Lukavička cesta, „X“ transverzala, Safeta Hadžića, Zvornička, Zagrebačka, Terezije, Skenderija, Hamdije Kreševljakovića, Bistrik, Alipašina, Hamze Hume, Patriotske lige, Azize Šaćirbegović, Gradačačka, Kraljice Jelene, Majdanska (duž mreže trolejbuskih linija), Maršala Tita, , Mula Mustafe Bašeskije, Telali, Obala Kulina bana, Musala, Reisa Džemaludina Čauševića, Misa Irbina, Hiset__a, Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića, „VIII“ transverzala, Džemala Bijedića, Koševo, Bolnička, Višnjik, Put života, „I“ transverzala, Halida Kajtaza i Hamdije Čemerlića. Privremena potpuna obustava saobraćaja će trajati do stavljanja van snage ovog rješenja, odnosno stvaranja bezbjednih uslova za odvijanje saobraćaja."
http://mup.ks.gov.ba/node/5173

Ne pise otkad i dokad?
Sad sam nasla, svaki dan od 17h

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.2.2012 23:06:53 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.02.2012, 23:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa kako će čisititi? a parkirani automobili????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

08.02.2012, 07:16

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Čišćenje snijega i leda

Privremena obustava saobraćaja u Sarajevu od 17 sati Zbog čišćenja i uklanjanja snijega i leda sa saobraćajnica u Sarajevu Ministarstvo saobraćaja KS donijelo je naredbu o privremenoj potpunoj obustavi saobraćaja na 38 saobraćajnica svakim danom od 17 sati.
Rješenje o obustavi saobraćaja u ulicama Bulevar Mimar Sinana, Bulevar branilaca Dobrinje, "G" transverzala, Lukavička cesta, "X" transverzala, Safeta Hadžića, Zvornička, Zagrebačka, Terezije, Skenderija, Hamdije Kreševljakovića, Bistrik, Alipašina, Hamze Hume, Patriotske lige, Azize Šaćirbegović, Gradačaćka, Kraljice Jelene, Majdanska (duž mreže trolejbuskih linija), Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije, Telali, Obala Kulina bana, Musala, Reisa Džemaludina Čauševića, Mis Irbina, Hiseta, Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića, "VIII" transverzala, Džemala Bijedića, Koševo, Bolnička, Višnjik, Put života, "I" transverzala, Halida Kajtaza i Hamdije Čemerlića na snazi je dok traje proglašeno stanje prirodne nesreće u Kantonu Sarajevo.

Privremenu potpunu obustavu saobraćaja utvrđivat će operativni organi MUP-a KS u zavisnosti od situacije na terenu. Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava na alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a KS. Nakon utvrđenog vremenskog termina, odnosno stvaranja bezbjednijih uslova za odvijanje saobraćaja, pripadnici MUP-a KS će uspostaviti redovni režim prometa, saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja KS.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

08.02.2012, 08:25

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: leona81

@anidla put je ok, stigla je u 8 15, krenula u 2 15...

odlicna info, hvala ti zaista....ipak je ona prevalila put kojim mi trebamo proci...

hvala jos jednom leona user posted image

nema na cemu:) kad krecete?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

08.02.2012, 13:50

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kakva je situacija sa tramvajima obzirom na ove obustave saobracaja? rade li i jesu li prevelike guzve? trebala bih sutra do grada oko pola 4, pa ne znam koje mi je prevozno sredstvo najpametnije da koristimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.02.2012, 13:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

bacim pogled danas pa ti javim, znam da tramvaji rade od Č.vile - Baščaršije
a ima i komercijala, pa ne bi trebalo da u to vrijeme prema gradu ima gužve

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

08.02.2012, 13:53

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa kako će čisititi? a parkirani automobili????

Pauk redovno radi i odvlace auta...
Bez naplacivanja

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

08.02.2012, 16:26

clock-img

calahoe

pencil-img

207

upravo samo stigli iz Mostara u Jablanicu,putovanje je trajalo 3 i po sata.Mostar ,lijeva obala od jucer ujutro nema struje,ja zivim na Tekiji,mostarci znaju kako puse tu,ma nijedan dio grada nije bure posteđen,al ti juzni i sjeverni djelovi su nekako najizlzeniji.Bura puse danima,u stanovima je vec nenormalno hladno,a ne pretjerujem ako kazem da se 80 posto stanovnistva grije na struju:(
Ja s djecom sam bila kpd prijateljice 100 m od mene,ima kamin.Bilo nas je 17-ero nocas kod nje.Kroz grad se jedva krece,sto se ocisti bura ponovo razbaca,hladno je do bola.Nadam se da ce struja brzo doci jer je situacija kriticna,a do nas nisu dopirale optimisticne prognoze,kao u najboljem slucaju veceras,a prije da ce sutra.
Mostarci moji mislim na vas stalno,valjda se ovaj uzas brzo zavrsi

clock-img

08.02.2012, 16:40

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: calahoe

upravo samo stigli iz Mostara u Jablanicu,putovanje je trajalo 3 i po sata.Mostar ,lijeva obala od jucer ujutro nema struje,ja zivim na Tekiji,mostarci znaju kako puse tu,ma nijedan dio grada nije bure posteđen,al ti juzni i sjeverni djelovi su nekako najizlzeniji.Bura puse danima,u stanovima je vec nenormalno hladno,a ne pretjerujem ako kazem da se 80 posto stanovnistva grije na struju:(
Ja s djecom sam bila kpd prijateljice 100 m od mene,ima kamin.Bilo nas je 17-ero nocas kod nje.Kroz grad se jedva krece,sto se ocisti bura ponovo razbaca,hladno je do bola.Nadam se da ce struja brzo doci jer je situacija kriticna,a do nas nisu dopirale optimisticne prognoze,kao u najboljem slucaju veceras,a prije da ce sutra.
Mostarci moji mislim na vas stalno,valjda se ovaj uzas brzo zavrsi

Draga moja mislil na sve Vas, šta da VAm kažem, to je strašno što se dešava, ali eto hvala Bogu barem si se ti sa svojim sklonila, strašno, strašno, nemam riječi, a kako da Vam pomognemo

clock-img

08.02.2012, 17:11

clock-img

beba1 beba2

pencil-img

38

evo da pohvalim svoje biscane koji su i ovog puta pokazali da zele pomoci,naime juce 5-6 kamiona sa ralicama otislo je u pomoc Mostaru i okolnim mjestima da se nekako izbore sa ovim vremenom...kod nas jos nije alarmantno sto se tice snijega nekih 35 cm ali je jako hladno...pozzz

clock-img

08.02.2012, 19:08

clock-img

calahoe

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: beba1 beba2

evo da pohvalim svoje biscane koji su i ovog puta pokazali da zele pomoci,naime juce 5-6 kamiona sa ralicama otislo je u pomoc Mostaru i okolnim mjestima da se nekako izbore sa ovim vremenom...kod nas jos nije alarmantno sto se tice snijega nekih 35 cm ali je jako hladno...pozzz

Sreli smo putem te ralice,hvala Bihacu od srca
mama Alma<3

clock-img

08.02.2012, 19:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

kakva je situacija sa tramvajima obzirom na ove obustave saobracaja? rade li i jesu li prevelike guzve? trebala bih sutra do grada oko pola 4, pa ne znam koje mi je prevozno sredstvo najpametnije da koristimuser posted image

ja opet da ponovim, niko mi ne odgovoriuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.02.2012, 19:50

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Tramvaji i trolejbusi će ti raditi normalno, manja gužva je na troli, ja se danas vratila oko pola četiri trolom i nije bilo gužve.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

08.02.2012, 19:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Tramvaji i trolejbusi će ti raditi normalno, manja gužva je na troli, ja se danas vratila oko pola četiri trolom i nije bilo gužve.

hvala, onda idem trolom

clock-img

08.02.2012, 19:58

clock-img

milenium

pencil-img

6133

pitala sam već na temi pravni savjeti ali nitko nije odgovorio pa da pokušam ovdje ako netko zna. pao nam je snijeg s krova kuće na auto i doslovno ga stukao,šteta je oko 2000  zna li itko imamo li pravo na nadoknadu štete zbog snijega.auto je naravno osigurano. hanady bi to znala sigurno ali nema je odavno na forumuuser posted image

clock-img

08.02.2012, 20:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: milenium

pitala sam već na temi pravni savjeti ali nitko nije odgovorio pa da pokušam ovdje ako netko zna. pao nam je snijeg s krova kuće na auto i doslovno ga stukao,šteta je oko 2000  zna li itko imamo li pravo na nadoknadu štete zbog snijega.auto je naravno osigurano. hanady bi to znala sigurno ali nema je odavno na forumuuser posted image

ma draga tu sma ja al ne vdijeh pitanje...
ček odoh na pravne gdje si pisala

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

08.02.2012, 20:08

clock-img

milenium

pencil-img

6133

poslala sam ti jučer pp al ne znam jesi ga primila.

Zadnji članci

article-img