Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
06.02.2012, 18:59
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
Vesela, na posao nisu obavezni da dolaze samo zaposlenici koji zive van Sarajeva, tako rekose na tv-u...moje kolege sa Pala, Kiseljaka i sl. nece ni pokusavati doci....
ma kužim.... al ne kužim kako poslodavci nemaju sluha za mame sa malom dječicom, osobito one koje žive daleko od radnog mjesta
joj tebe, ti kao da živiš u Briselu
Boga mi moj šef pravi dingospo, svi rade danas jedino ja ne
znaš li ti šta si ti sad napisala.. da je tvoj šef odlučio da svi rade u tvojoj firmi osim tebe..meni je tu nešti sumLJivo
da, uvijek sam imala štelu svi žive u centru, firma je u centru a ja jedina u n.gradu
06.02.2012, 19:01
veeseelaa
20552
ja bila danas na Čvili i sretnem dvije vesele forumašice salmy i mamu2009 sa sankcima i dječicom
06.02.2012, 19:07
Visnja RR
15102
nemojte me licnovati ali meni se ovaj snijeg bas svidja...nek potraje jos
06.02.2012, 19:09
D_K
2669
ja ne napustam kucu do subote ujutro :)) nakon danasnjeg haosa i uvida u stanje na putevima u Sarajevu ne izvirujem dalje od svoje avlije.. danas sam dobila i lopatu na poklon i radim na svojoj kondiciji besplatni fitnes u dvoristu
06.02.2012, 19:10
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Eeee čekaj dok ako Bog da preživimo, ljetos bude +40, kako ću ti se smijati
06.02.2012, 19:10
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: selebriti
Zna li iko kad ima tacno komercijala
Kakav im je red voznje?
ovo je super vic
06.02.2012, 19:11
zvončica
1115
Svidja se i meni, bas mi je merak vani Samo mi nisu merak tapete moje jadne u hodniku na sta lice , jer je j.... krov propustio...
A ti Vesela....nek si ti svrljala po C.vili....a ja ti blizu....gdje sam ja tuuuuuuuuu
06.02.2012, 19:11
SdZ
2784
Svima nam se svidja zbog zimskih radosti, obustavljanja nastave , nedolaska na posao, ali najgori su ovi minusi i neociscene ulice. Ja sam danas milion puta zavrsila na neociscenom trotoaru jer je velika guzva na cesti.
06.02.2012, 19:12
M kao Mama
5536
JA molim Boga samo sutra da dođem do Jezera, moram raditi neki nalaz, a onda nek me i ostave gore dok ne okopni, evo noge mi otpadoše samo po prozorima visim i gledam pada li
06.02.2012, 19:13
salmy
5830
ja bila danas na Čvili i sretnem dvije vesele forumašice salmy i mamu2009 sa sankcima i dječicom
Ej pa tvoj osmjeh bi covjek prepoznao iz aviona Jos smo susjedi sa tvojom mamitom
06.02.2012, 19:18
felix
1166
IZVORNA PORUKA: zvončica
Svidja se i meni, bas mi je merak vani Samo mi nisu merak tapete moje jadne u hodniku na sta lice , jer je j.... krov propustio...
A ti Vesela....nek si ti svrljala po C.vili....a ja ti blizu....gdje sam ja tuuuuuuuuu
svidja se i nama javlja ovak do srijede u cetvrtak i petak malo smirivanje od subote ide nova tura snijega i zime
06.02.2012, 19:22
veeseelaa
20552
istoooo
A ti Vesela....nek si ti svrljala po C.vili....a ja ti blizu....gdje sam ja tuuuuuuuuu user posted image
a i ti si tu?? aaaa šta je ovo sve lafice iz tog dijela grada
IZVORNA PORUKA: salmy
Ej pa tvoj osmjeh bi covjek prepoznao iz aviona Jos smo susjedi sa tvojom mamitom
ode ti odmah kući a mama2009 je čeprkala s malenom po snijegu još malo a skužila sam te još iz auta, divna si
< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.2.2012 19:23:14 >
06.02.2012, 19:29
ElmaB
4568
Pa i meni bi se sviđao da mogu u kući ostati, ali ovako...idi na posao, odvodi djecu, vraćaj se s posla, dovedi djecu...ma mrtav da padneš!
jedno servisno pitanje opet: znate li šta se sutra događa ako ne iskoristimo onaj kupon TO u mercatoru (popust 10% utorkom) jer fakat ne znam.. ako ne obezbijede da vrijedi ovaj kupon za naredni utorak , kako misle da im ljudi dodju sutra u nabavku kad je 90% auta zatrpano? nadam se da će mi bar new mama odgovoriti
06.02.2012, 19:35
salmy
5830
Bas sad pricala sa mamom 2009,kaze D se igrala ispred ulaza.Nije htjela u kucu A moj momak uletio ko furija i spavao 4 sata
Veselaaa bona ne djeli mi komplimente,moze ko sta pomisliti
Ajsa je
06.02.2012, 19:43
Visnja RR
15102
jedno servisno pitanje opet: znate li šta se sutra događa ako ne iskoristimo onaj kupon TO u mercatoru (popust 10% utorkom) jer fakat ne znam.. ako ne obezbijede da vrijedi ovaj kupon za naredni utorak , kako misle da im ljudi dodju sutra u nabavku kad je 90% auta zatrpano? nadam se da će mi bar new mama odgovoriti
joj pocy oplakah ... mercator ce biti pun bez obzira na nevrijeme
06.02.2012, 19:44
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Pa i meni bi se sviđao da mogu u kući ostati, ali ovako...idi na posao, odvodi djecu, vraćaj se s posla, dovedi djecu...ma mrtav da padneš!
naravno Elma to je drugo...
06.02.2012, 19:50
pocahontas
2546
hajmo se kladiti da neće..i da ljudi neće kupovati toliko kao kad imaju aute..prva ja necu prtiti od mercatora do bosmala..pa nisam po mozgu izgorila...a nisi ni ti sa stupa po mozgu izgorila..bilza ti je wisa a meni robot...
06.02.2012, 19:54
dubravka01
784
Na Ilidži ulice očišćene ali se dva auta ne mogu mimoići (osim sad onih s malim autoima i velikim sposobnostima), anyway mi sutra idemo na vakcinu, DZ regulara radi, al ne autom već "krke"
06.02.2012, 19:55
Visnja RR
15102
hajmo se kladiti da neće..i da ljudi neće kupovati toliko kao kad imaju aute..prva ja necu prtiti od mercatora do bosmala..pa nisam po mozgu izgorila...a nisi ni ti sa stupa po mozgu izgorila..bilza ti je wisa a meni robot...
ma new mama ce nam reci... ja imam dva kupona pa jbg...
06.02.2012, 20:00
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: salmy
Bas sad pricala sa mamom 2009,kaze D se igrala ispred ulaza.Nije htjela u kucu A moj momak uletio ko furija i spavao 4 sata
Veselaaa bona ne djeli mi komplimente,moze ko sta pomisliti
Ajsa je
ma nek pomisli
06.02.2012, 20:01
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Na Ilidži ulice očišćene ali se dva auta ne mogu mimoići (osim sad onih s malim autoima i velikim sposobnostima), anyway mi sutra idemo na vakcinu, DZ regulara radi, al ne autom već "krke"
joj ja bi sutra trebala na posao al vidim još, a malenu vodim na Ilidžu u vrtić