Joj ja bih mogla eseje da pisem o tim preparatima..nema cega nema u mojim laticama... . Mazi, mazi al djaba..
Eh sad najnovije sam dobila , pise da je namjenski za bedra i stomak..pa vidjet cemo ili je i ovo jos jedno lijepo upakovane i izreklamirano cudo za celulit.
Tretman Trbuh i Bokovi
Posebna kozmetička krema koja potiče razgradnju nakupljenih masnih naslaga koje se nakupljaju na području trbuha i bokova.
Preporučujemo
- ženama s nakupljenim masnim naslagama u predjelu trbuha i bokova
- muškarcima koji žele smanjiti masne naslage u predjelu trbuha i struka
Djelovanje - potiče razgradnju masnih naslaga
- »Toplo-hladno« djelovanje povećava učinkovitost aktivnih kozmetičkih sastojaka za bolji tonus kože
-
-
Aktivni sastojci Bioredux-complex™, sastavljen od prirodnih mikročestica morskih algi i aktivnih kozmetičkih sastojaka. Aktivni sastojci na koži izazivaju "toplo-hladni” učinak koji poboljšava mikrocirkulaciju, potiče izlučivanje suvišne tekućine iz tijela i učvršćuje kožu. Smeđe morske alge potiču razgradnju nakupljenih masnih naslaga i sprječavaju njihovo ponovno nastajanje.
Uporaba Dvaput dnevno nanesite odgovarajuću količinu proizvoda na tretirana područja i umasirajte je kružnim pokretima dok se u potpunosti ne upije. Da biste postigli što bolji rezultat, koristite proizvod dvaput dnevno tijekom 28 dana. Redovita uporaba i nakon provedbe tretmana od četiri tjedna pomaže održati željene rezultate.
Kada umasirate proizvod, pojavljuje se osjećaj topline ili hladnoće, lagano peckanje i privremeno crvenilo. Jačina tih reakcija ovisi o osjetljivosti kože. Reakcije u potpunosti nestaju nakon 30 minuta i znak su inovativnog kozmetičkog djelovanja proizvoda.
Klinička studija učinkovitosti Klinička studija provedena na 52 žene s težim nakupinama masnih naslaga u području struka i bokova pokazala je da pravilna i redovita uporaba Tretmana Trbuh i Bokovi smanjuje obujam struka do 4 cm u 4 tjedna (prosječno smanjenje obujma 2,3 cm)*
*Učinak preoblikovanja tijela ne utječe na gubitak težine.
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna