IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Galicia
Znaci u biti nista se ne mjenja, osim sto si zakonski "osiguran" na materijalne stvari.
Ja koliko sam upućena sve iznad tri godine zajedničkog života se smatra kao bračna zajednica. Tako da kad bi u nekom slučaju i doslo do razlaza imas pravo na neke stvari kao da ste i bili u braku.
Ja cu se opet ponoviti kao i na jednoj temi , meni nista nije bitno od ovog materijalnog , ali ona nasa zajednica ono nase da mi pripadamo jedno drugom i pred BOgOM I LJUDIMA da smo mi taj mali svijet nekako mi puno znaci.
Ali kada sam se vjencavala u Dzamiji i kada je hodza pitao u slucaju razvoda koliki hocu meher , ja sam rekla nista , meni Hodza rece ejjj mlada lijepo je sada ljubav i sve ostalo a sta sutra ako nedao Bog ne bude ljubavi , samo ti sebe osiguraj , znam on ima pravo i sve to stoji ali meni ipak puno vise vrjedi da smo mi pisani jedno za drugo .
Ako volis muza i on tebe necete zelit jedno drugo mjenjati ali godine i vrjeme mjenja nas same i da smo sami a kamo li sa partnerom i danas sutra ako BGO da sa djecom kada budes sve to dolazi samo od sebe .
Ja mislim da ti nikada neces postat ONA ZENTURACA hahahaha no sikiriki ;))))