IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
godinama gledala kako mi do stolice pravi kobilu...presvlači se i na nju kači...
jedne kišovite i snježne večeri...ja otvorim tarasu i sve krknem sa stolice na tarasu...
nije me pito ni jesam li normalna shvatio je poentu...
moja stolice više nisu kobile
čarape...tri ćoška...jedan u spavaćoj, jedna u predulazu i treći u dnevnom boravku...skine i ostavi...ja skupljal, prala, sastavljala...
u neko doba počnem kupiti i pravac kanta za smeće...
kreno čojek na poso nema crnih čarapa...gdje su...rkeo u konetenru što pitaš...
sve mu je jasno bilo...do toga dana čarape uredno s anogu nosi u korpu za veš...
Boga mi zavisi kakav je muskarac, mom bi mogla ovo jednom uraditi i tvoje bi sve letilo vani ili zavrsilo u smecu...
I ovo sam samo u filmovima vidjala nikako u stvarnom zivotu....
Ja ne bacam, ja razgovorom rijesim.
i
i kod mene ko kod lady
i ja ovo nešto kontam...meni ovo ne bi palo na pamet da uradim..mislim, palo bi mi na pamet ali ne bih to uradila...to mi je ravno šamaru i bojim se da nekako ovo graniči sa nekom vrstom sile-to bacanje i sl.
moj ne bi šutio, to nikako...
izvini a šta je sila ovdje...
kakav šamar
3 godine...3 godine pričaš...
u tom periodu dvoje djece rodiš...
na truničkom si u kući koja ima potrebe ogromne...
jer sam pristala da živim u porodičnoj kući njegovoj babovini...
i dijete mi 2 puta povuče stavri sas tolice u propinjanju i sruši stolicu na sebe...
to nije sila jel...da nam dijete stolica ubije
il dijete puže..ja se slomih sklanjajući prašinu jer ima brohitis...a ona postavi čarape iz sipela smrdljive da dijete malo porba, stavi u ustra...
ko je ovdje gori, ja ili on