IZVORNA PORUKA: shpagica
Pitanje: ima li vas da zaradjujete (vise od duplo) vise od muza? Kako takva postavka utice na brak?
iskreno...
mi kad smo se uzeli on naije imao stalni posao...
u jednom trenutku radila sma samo ja a on privatno...
i trebalo mi je da se navikne...
u smislu da troši ''tuđe''
u trenutcima sam nalazila osjećaj njegove nesigurnosti, straha, bojazni šta drugi misle itd...
no tad sma shavtila ako mislimo tako dalje on će morati raditi...
i dobio je stalni posao vrlo brzo...
njegiva primanja u plaći manja su do mojih...
al on radi privatno pored toga...
to privatno nama zaista ne treba toliko...
međutim on se tako dobro sojeća...u svojoj ej struci i ja to poštujem...
to ostavljamo sve u štednju...
sada nakon 7 godina situacija je mnogo durgačija...on ima moju karticu ja njegovu...
prmeoštavamo lovu jednod rugom ako treba, on o radi mnogo češće...al svakako sve rpivatno meni u ruke da i tako ferceramo sada...
eh sad on je dobio promaknuće, plaća mu se povećeal...on emne neće tako lako stići...ali već je opušteniji...ima poziciju, ima novaca, meni ih daje i ja se ponašam kao d aje on onaj koji više pridonosi...
zaista nije bio imun na tu činjenicu u startu...
ma nije on to meni ni gvovorio al ja sma osjetila u trenutcima...
i shavtila da ćemo s eizjednačiti na način sve moje je i tvoje i sve tvoje je i moje...
tako smo se dovesli u situaciju da uopće ne gledamo platne liste svoje...jer uvijek imamo novaca koje su nam zajednički...
zajedno je to suma koja nas obraduje u zbiru i daje nam razne mogućnosti...
samo to zbrajanje nas dovelo do pozicije da se on kao muškarac ne osjeća loše i nema nešto što ga stišće u grudima...
znam da je tužno al je istinito...
ja muškarca iz njega nisma nikada htjela istrjerati