IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: minja_
joooj, ja sam onda stvarno ekstrem, ja jos samo dalekovod nisam popravila, nisam jer mi nije trebalo
Al to je do odgoja, roditelji su me naucili da sve mogu sama i da ne ovisim ni o kome. Nekad mi nedostaje ono zensko prenemaganje, kao joj, kako ovo, uf, ne znam. Ja to sve po kratkom postupku, sad i odmah. Prava Amazonka. Necu sacekati supruga, ako mi treba nesto, onda to ima da bude iste sekunde :) ili ako bas ne mogu sama zavrsiti, da bar znam reci majstoru u cemu je tacno problem
Sto kaze Fata Muji, da sam na tebe cekala, ne bi ni djece imala:D
Potpisujem od- do. Ja stvarno neznam za ssta meni mm sluzi
Isto i kod mene...popravljam cesme,uvrcem sijalicu,zivkam majstore, ugovaram s njima,micem sama po stanu namjestaj,neki dan sam sama raskovala kauc u djecijoj sobi jer je propao
...sama zavrcem sarafe ako se koja vrata na kuhinji odvale,a ako sta bas on mora popraviti jer je jaci,onda svakako moram biti tu jer on nema pojma đe stoji šarafciger,kliješta,čekić...sve to ja nađem donesem
Inace ne volim nista nikog moljakat...sve sto mogu rjesavam sama...
Kad se frajer pođe kupat kaze- "ženo,de mi daj veš"
kad se sprema na poso- "đe mi je plava majica,đe su mi čarape"
kad peče jaje -"jel ovo na 6 da držim pojačano, da nece izgorit-joj jes dobra ova tava za palačinke za nju se nista ne lijepi"
helem ko sa djetetom da živim...nista nezna sam,a i sto zna potrebna je moja asistencija