PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Iskrene čestitke i sve naj lepše za curicu _____________________________Nemogućnost postaje mogućnost kad dovoljno snažno poverujemo u nju.
Sve najbolje od mene za mamu i bebicu _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Pridruzujem se cestitkama
Sve najbolje od srca!!! _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
_____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Mnogo sreće, zdravlja, vjere i nade da Vas sve zajedno prate u životu. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Sve najbolje od mene za mamu i bebicu _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Puno srece i zdravlja za malu princezu a mami i tati iskrene cestitke _____________________________Irhana 28.11.1999. Mirza 26.04.2008.
Sve najljepše želim curici i sretnim roditeljima _____________________________Mamin najljepši cvijet IRIS, 01.09.2008
Sve najbolje i od mene za mamu i bebicu _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...