Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Baš mi je nekakav loš dan, još me nađoste s ovom temom. Danas dvije kesice sitnica, ma bukvalno za jedan dan, platila 32 KM. Nema kraja ovom jadu i bezobrazluku... Meni samo jedna stvar nije jasno-kako smo ovako mirni i ne reagujemo na ono što nam rade, kako 300 000 nezaposlenih ne ustane i napravi blokadu npr., neku demonstraciju, nešto da pokažu da su tu?! Svi, počevši od mojih roditelja ( mada moj tata uvijek prvi ustane kad je ovo u pitanju). U Hr.srednjoškolci digli grad na noge, izašli na ulice, blokirali ceste, a sve zbog zaključanih šk.vrata. A mi gladni pa... Ma baš sam nekakva tužna zbog nas samih...
19.09.2008, 22:15
dinaa
2141
Dok od nas ne naprave jos vecu bijedu i sirotinju nego sto smo sada,ali bas njih briga njima je dobro i oni i ne razmisljaju o ovome a ja vjerujem da neko od nasih glavonja i procita ovo sto smo pisale da bi nam se i smijao,bruka.
19.09.2008, 22:39
jasmina_mm
964
Joj drage moje i ja sam maksimalno smanjila kupovinu rijetko kakav luksuz priustim. Ovo je katastrofa ne znam koliko ce se moci izdrzati, a zima ide valja rezije placati...
20.09.2008, 08:32
Crvena
1859
Cijene ce i dalje rasti,nase plate ostati iste, a nasi politicari glasati da sebi povecaju plate. A mi cemo i dalje sutiti i trpiti, samo se pitam dokada?
20.09.2008, 10:39
medica
220
i kod nas je ista situacija.mm i idemo svaki mjesec u podmjeru i to idemosam u drvopromet jer nam je kao najjeftiniji,prije bi za 150km kupi sve sto nam treba asad nam izade racun oko 200km i to ne kupimo bas sve . katastrofa,ali sta cemo mi kad nas niko nista ne pita a i kad govorimo ne cuje o penzionerima da ne pricamo oni opet jedva kraj sa krajem sastavljaju
22.10.2008, 12:49
medica
220
ipak eto izgleda da cemo dozivit da nam i cijene idu dole