IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Onda ti ništa pametnije nemam za reči osim da se opustiš i dupliraš broj siperaka
Da je bljucanje posljedica ikakvog ozbiljnog problema, prvo bi se odrazilo na prirast težine. A pošto je ona nabacila više nego prošli put, onda ona očito u jednom obroku pojede više nego joj može stati, ili možda halapljivo guta pa povuče vazduha. U glavnom, nama razloga za brigu, to će se normalizovati tamo oko 6. mjeseca kad i sfinkter (mišić koji zatvara ulaz u želudac) sazrjeva i kad krene kruta dokrana.
hahahhah moj mali akd mu ej dosta napuni usta mlijekom i onda sve izbaci poceo i to lopov jedan :)))))))
Lejla u pravu si bila ono za pripremanje za spavanje evo vec nekoliko noci legne izmedju 21-22 i ustane u 3 podoji i u sest sedam :)
pa mi vise i nije muka ga vise puta dojiti navece da ujutro i dalje nastavlja po ejdnu dojku evo do sada od kako je ustao nije odjednom pojeo ni obje nego jednu pa za sat dva drugu
lopov gustira a masala je napredan pravo cak mislim da je za ovaj mjesec dobio 1,5 kg
po mojoj vazi pravi bucko :)))
ispravih ovo 1500 kg hahah gdje mi ej bila pamet evo sad sam ga vagala malac ima hvala Allahu 6100 ravnih a 07.10 je imao 4270 super mozda malko previse
al nek je ziv i zdrav :))) spasce kilogrami kad digne guzicu :)))
< Poruku je uredio Mirkica -- 12.11.2010 15:29:16 >