Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mene je prosto stid više za nagrade ali dojim i čula sam da su dobre Prijavljujemo se i mi Isključivo dojimo 7 mjesec i idemo naprijed
Draga mama, čestitamo i molimo vas za podatke na pp (ime, prezime, adresa (u BIH) i broj telefona). Fitolat za nastavak uspešnog dojenja
03.04.2015, 23:56
marketing RR
271
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Prijavljujemo se i mi,dojimo skoro 11 mjeseci
Draga mama, čestitamo i molimo vas za podatke na pp (ime, prezime, adresa (u BIH) i broj telefona). Fitolat za nastavak uspešnog dojenja
04.04.2015, 14:57
dambolina
174
IZVORNA PORUKA: Hannan
Dambolina je li ovih dana dojila vise nego uobicajeno...meni se znalo to desiti kad doji cesto da me nekako "iz korijena" boli. A dojimo 21mj ... imam osjecaj da su se i (.) (.) umorile.
pa i jeste mogu ti reci, idu joj cetvorke, bila je bolesna pa je bas puno sisala.
03.05.2015, 12:00
marketing RR
271
Dojenje je blagodet za majku i dijete!
Majčino mlijeko je najveće bogatstvo koje mama može da pokloni svom djetetu odmah po rođenju.
Takođe majke koje doje imaju veliku korist. Naučno je dokazano je da majke koje doje imaju bolju mineralizaciju kostiju i za 50% manji rizik od pojave karcinoma dojke prije menopauze. "Kontakt koji se ostvaruje između majke i djeteta prilikom dojenja je nezamjenljiv osjećaj spokoja, sreće, ljubavi i mira" kažu majke.
U cilju stimulacije laktacije i poboljšanja kvaliteta odnosno nutritivne vrijednosti i količine majčinog mlijeka, tu su Fitolat tablete!
Fitolat tablete su prirodni tradicionalni preparat namjenjen dojiljama za: poboljšanje laktacije održavanje laktacije tokom cijelog perioda dojenja
Sponzor Vitamedic, i ovog meseca, nagradiće prve tri Ringerajine korisnice - mame ili trudnice koje se jave u ovoj temi i napišu da žele Fitolat.
03.05.2015, 12:11
kocka
87
prijavljujem se
03.05.2015, 12:15
Buba.B
22
i ja...i ja se prijavljujem
03.05.2015, 13:51
Hannan
135
Mogu li ja:) da se prijavim MI guramo 23. mjesec:)
03.05.2015, 13:59
marketing RR
271
IZVORNA PORUKA: kocka
prijavljujem se
Draga kocka, molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona).
Za uspešno dojenje
03.05.2015, 13:59
marketing RR
271
IZVORNA PORUKA: Buba.B
i ja...i ja se prijavljujem
Draga Buba.B, molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona).
Za uspešno dojenje
< Poruku je uredio marketing RR -- 3.5.2015 14:00:24 >
03.05.2015, 14:00
marketing RR
271
Draga Hannan, molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona).
Za uspešno dojenje
03.05.2015, 14:11
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: marketing RR
Draga Hannan, molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona).
Za uspešno dojenje
Hvala od srca, podaci su u PP.Srdacan pozdrav.
03.05.2015, 14:38
sara123
-60
Nije problem s dojenjem,ali...
svi znamo da dosta secera kvari zube, posecereno mlijeko pred spavanje,bez da djeca operu zube navodi se kao cest razlog za rano pojavljivanje karijesa kod djece.
Maloprije nadjoh kako i djeca koja sisaju(po noci pogotovo,kao moja) imat ce pokvarene zube, jer bezbeli ne peru zube poslije podoja Nesto mi to ne ide u glavu, mislim da se ne moze porediti zasecereno mlijeko sa majcinim mlijekom koje je slatkastog okusa.
03.05.2015, 20:06
kocka
87
nesto cisto sumnjam da se zubi kvare od majcinog mlijeka, al ajd... opet neka antipropaganda..
04.05.2015, 06:22
niki83
2113
Saro, samo neka generacija doji ..
04.05.2015, 12:15
sara123
-60
IZVORNA PORUKA: niki83
Naravno. Iako se ljudi cudom cude: Jos je dojis pa milion upitnika iznad glave Kako je drug N? Puno vas ljubimo i selamimo
05.05.2015, 15:47
saamy
93
Cao htjela bi vas pitati u vezi mlijeka naime moja uhvati je tako plac i ja ponudim mlijeko nece,nosam nista nakraju samo stavim na seciju i gledam neznam sta vise nekad kao zeli da jede al malo povuce mlijeko pa me gura pa nogicama udara jos se nekad zacekne od placa
05.05.2015, 15:50
malena27 RR
15117
Koliko je stara beba, da nije neki skok u razvoju?
Cao htjela bi vas pitati u vezi mlijeka naime moja uhvati je tako plac i ja ponudim mlijeko nece,nosam nista nakraju samo stavim na seciju i gledam neznam sta vise nekad kao zeli da jede al malo povuce mlijeko pa me gura pa nogicama udara jos se nekad zacekne od placa
Ja bi rekla da su ovo grcevi...i moja beba je identicno tako radila...povuce malo pa u plac,vrati se na sisu pa opet u plac...trza nogicama jer je boli... Nemoj ke spustati na seciju,nama je pomagalo kad se ja skinem gola do pasa a nju ostavim samo u pelenama i dojim je nosajuci pri tome joj pjevam...bude jos placa ali manje...davala sam joj espumisan za grceve i pomagao joj je...ne brini prodju do treceg mjeseca,nama su prosli sa 2,5 mjeseca...pomogne i kad stavis bebu potrbuske i sebi preko koljena,tako ugrije stomacic...ja sam mojoj masirala stomak sa ugrijanim maslinovim uljem i onda stavim pamucnu krpu koju sam prethodno ugrijala na stomacic... Nadam se dace vam to brzo proci,nas su bas izmucili grcevi...samo budi strpljiva i daj djetetu sto vise ljubavi..
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
06.05.2015, 08:06
irenaSA
553
IZVORNA PORUKA: marketing RR
IZVORNA PORUKA: irenaSA
Mene je prosto stid više za nagrade ali dojim i čula sam da su dobre Prijavljujemo se i mi Isključivo dojimo 7 mjesec i idemo naprijed
Dobili smo tablete...hvala mnogo sponzoru na nagradi...pročitali smo sastav i sjajne su...javimo iskustva...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
06.05.2015, 13:01
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: sara123
IZVORNA PORUKA: niki83
Naravno. Iako se ljudi cudom cude: Jos je dojis pa milion upitnika iznad glave Kako je drug N? Puno vas ljubimo i selamimo
sve znam..isto i sad kao i prije 4-5 god... dobronamjerni savjeti Drug je uglavnom dobar..malo bronhitisa trenutno, ali pod kontrolom je. Doji samo u toku noci..i neka ga koliko god bude htio, nije mi tesko. Ljubi S
07.05.2015, 16:27
saamy
93
Moguce da su grcevi,pedijatrica je to obkasnila kao"plac time" svaka beba ima mozes kaze i otprilike znat kad ce pocet plakag ako pratis! Stavljala sam maslinovo ulje al ne odgovara sav se stomak ospe aaa kapi dajem (infakol) ,,, isto jos ima bubuljice po licu i mitiser jel to OK??? Ne odgovara kad brisem krpicama vlaznim ZWITSAL!!! SENZITIV,,,, al opet ne godi!!!
07.05.2015, 17:24
Vanne
389
IZVORNA PORUKA: saamy
Moguce da su grcevi,pedijatrica je to obkasnila kao"plac time" svaka beba ima mozes kaze i otprilike znat kad ce pocet plakag ako pratis! Stavljala sam maslinovo ulje al ne odgovara sav se stomak ospe aaa kapi dajem (infakol) ,,, isto jos ima bubuljice po licu i mitiser jel to OK??? Ne odgovara kad brisem krpicama vlaznim ZWITSAL!!! SENZITIV,,,, al opet ne godi!!!
Saamy i mojaje nekad znala plakati bez razloga,ali kad trza nogicama znaci da je stomacic muci,jadni ne znaju sta ce od muke pa nogicama trzaju..... Evo kako je isla nasa shema grceva...ujutro u 3 pa sve do 10 ili 11 smo se borili sa grcevima...poslijepodne krenu oko 5 pa do 8...kad smo poceli sa espumisanom trajali su ujutro od 5 do 9 ili 10 a navece oko 7 ili 8 je malo plakala i to je to... Ja i dalje mislim da male bebe ne placu bez razloga...ili su gladne,mokre ili ih nesto boli...neke jednostavno hoce svoju mamu...samo je drzi uz sebe kad pocne plakati,neka zna da si tu,nemoj je spustati..nosaj je,pjevusi... A za te bubuljice ne znam,moja ih nije imala..a umjesto vlaznih maramica uzmi gazu i izrezi je na dvadesetak manjih...samo je pokvasis mlakom vodom i cistis tako bebu..otkuhas ih kad upotrijebis i opet spremne za upotrebu...
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
03.06.2015, 10:40
marketing RR
271
Drage trudnice i mame, vas tri koje se prve jave na ovoj temi i napišu da žele Fitolat, sponzor Vitamedic daruje sa po kutijom Fitolata koja vam stiže na kućnu adresu (poštarinu plaća sponzor).
Za uspešno dojenje
03.06.2015, 11:14
anitaa
486
Ušla sam u 8. mjesec trudnoće, grudi nikad nisu bile krupnije, dojila sam prvu curicu skoro 11 mjeseci, (ali je početak bio jako nezgodan), pa se nadam da će ovaj put biti sve puno lakše, ali ipak, za svaki slučaj, ŽELIM FITOLAT.
03.06.2015, 12:06
marketing RR
271
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ušla sam u 8. mjesec trudnoće, grudi nikad nisu bile krupnije, dojila sam prvu curicu skoro 11 mjeseci, (ali je početak bio jako nezgodan), pa se nadam da će ovaj put biti sve puno lakše, ali ipak, za svaki slučaj, ŽELIM FITOLAT.
Draga anitaa, pošaljite nam na pp podatke (ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona).