IZVORNA PORUKA: I love youu
Ej draga moja, nisam se nadala da ce ovako biti, al eto jeste :( Sinoc sam mislila da nas ulica cuje koliko je vristala. Nemora znacit da ce tako biti i kod vas, sva djeca su drugacija. Necu odustat pa makar, nadam se da ce se aBd smirit jednog dana.
ILY, moj dječak je bio strastveni mlijekoljubac, i mislila sam da ga nikad neću uspjeti odvići.. Nije bilo govora da postepeno prestanemo sa dojenjem, jednostavno nije postojao razuman način da mu kažem ne - on to nije prihvatao. Onda sam primjenila metodu koju ne podržavaju svi, ali za mene nije bilo drugog načina. Napravila sam smjesu - malo ajvara, bibera, ne znam više ni šta, i samo po mrvicu stavila. Onda sam mu rekla da je to fuj. On nije čak ni pokušao da proba, samo je gledao začuđeno, i na moje iznenađenje, više nije tražio. Par puta je još rekao fuj, i to je to. Dojenje mu je bio način uspavljivanja, sada se zagrlimo (samo nas dvoje, mm ne dolazi u obzir
), nije se više niti jednom budio po noći (to je bio glavni razlog zašto smo prestali, u 21. mjesecu, neprestano se budio i tražio).